• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגיות מעדן אפרסק
    דף הבית / מתכונים / עוגיות

    עוגיות מעדן אפרסק

    מה דעתכם על אפרסקים שלא בעונה?
    העוגיות האיטלקיות הללו רק נראות כמו אפרסקים אבל אין בהם ולו מעט מהפרי.

    אופציות המילויים הם לבחירתכם, קרם פטיסייר מרכך את העוגיות די מהר, אני מעדיפה למלא בקרם נוגט

     

     

    עוגיות מעדן אפרסק

    30 עוגיות

    לעוגיות

    3 ביצים
    400 גרם (2 כוסות) סוכר
    240 מ"ל (1 כוס) שמן
    1 כפית משחת /תמצית וניל
    4 כפיות אבקת אפיה
    1/2 כפית מלח
    840 גרם (6 כוסות) קמח

    להברשה:

    1/4 כוס ליקר בננה/תפוז או כל ליקר בהיר לטעמכם
    צבע מאכל אדום
    צבע מאכל צהוב

    לקרם פטיסייר (אופציה 1)
    3 חלמונים
    כף קורנפלור
    240 מ"ל (כוס) חלב
    65 גרם (1/3 כוס) סוכר
    1/2 כפית משחת/תמצית וניל
    60 גרם שוקולד לבן

    מילוי נוגט (אופציה 2)

    150 גרם שוקולד מריר
    80 גרם מחית נוגט
    100 גרם שמנת מתוקה

     

    לגלגול וקישוט

    סוכר
    עלי נענע או לואיזה

    אופן ההכנה:

    עוגיות

    • טורפים ביצים וסוכר
    • מוסיפים שמן ווניל ומערבבים
    • מוסיפים קמח , אבקת אפיה ומלח ומערבבים לקבלת בצק
    • יוצרים עיגולים , ניתן להיעזר בכפית גלידה קפיצית על מנת לעשות עיגולים שווים בגודלם.
    • שמים על נייר אפייה ומשטחים מעט את העיגול
    • אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ15 דק'
    • ממתינים מעט וכאשר העוגיה עדין חמה ורכה חורצים עיגול בעזרת סכין ומרוקנים את תוכנו כך שנוצר חור כמו גלעין.
    • מצננים את העוגיות.
    • ממלאים בריבה או בקרם ומצמידים כל זוג עוגיות
    • מחלקים את הליקר ל2 צלוחיות ובכל אחד שמים מעט צבע מאכל
    • מברישים את העוגיה בליקר הצהוב ומוסיפים נגיעות עם האדום
    • מגלגלים בסוכר
    • מקררים לילה על מנת לספוג טעמים
    • מקשטים בעלי נענע או לואיזה ומגישים

    קרם פטיסייר

    • מרתיחים את החלב והוניל
    • מערבבים חלמונים , סוכר וקורנפלור
    • יוצקים את החלב על תערובת החלמונים תוך כדי בחישה ומחזירים לסיר
    • מבשלים כדקה תוך כדי בחישה מתמדת להסמכה
    • מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד
    • מערבבים היטב להמסה של השוקולד
    • מכסים בניילון נצמד על גבי הקרם ומקררים
    • מעבירים לשק זילוף וממלאים את העוגיות

    מילוי נוגט

    • מחממים  שמנת מתוקה לסף רתיחה
    • יוצקים על השוקולד וטוחנים בבלנדר מוט לקבלת תערובת אחידה
    • מוסיפים נוגט וטוחנים
    • מעבירים לשק זילוף ומצננים להתיצבות
    • ממלאים את העוגיות

     

    צילום : נחמי וולף סטיילינג: מיכל ליבוביץ'

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yxnmseus
    שיתוף
    פורסם ב: עוגיות תגיות: אפרסק, עוגיות, פטיסייר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    עוגיות קפה פקאן

    עוגיות קפה פקאן

    עוגיות דבש

    עוגיות דבש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס