עוגיות נימוחות מקושטות בשקף מדוגם, עם מילוי נוגט . קלות להכנה ויכולות לקשט כל אירוע.
30 עוגיות
חומרים:
סבלה
100 גרם חמאה/מרגרינה
100 גרם (כוס +כף) אבקת שקדים
100 גרם(3/4 כוס) קמח
100 גרם (1/2 כוס) סוכר דמררה
חלמון
1 גר' מלח
קרם נוגט
100 גרם (2 כפות גדושות) מחית נוגט
40 גרם שוקולד מריר
10 גרם חמאת קקאו
דיסקיות שוקולד
150 גרם שוקולד מריר
שקף מדוגם (להשיג בחנויות מתמחות)
אופן ההכנה
סבלה
- טוחנים את כל החומרים במעבד מזון
- מרדדים בין 2 נירות אפיה לעובי 3 מ"מ מקפיאים חצי שעה
- קורצים עוגיות בקוטר 8 ס"מ
- מקפיאים כ20 דק'
- אופים בחום של 155 מעלות כ15 דק' להזהבה
קרם נוגט
- ממיסים את השוקולד וחמאת הקקאו
- מוסיפים את מחית הנוגט ומצננים
- מזלפים על העוגיה
- מכסים בדיסקית שוקולד
דיסקיות שוקולד
- מורחים שוקולד (רצוי מטומפרר) על שקף מדוגם. מחכים מעט להתייצבות
- קורצים דיסקיות בקוטר 7 ס"מ ומדביקים על העוגיות בעזרת קרם נוגט.
צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/uh6t5z5