• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגיות סדנדוויץ' שוקולד במילוי קרמל מלוח
    דף הבית / מתכונים / עוגיות

    עוגיות סדנדוויץ' שוקולד במילוי קרמל מלוח

    עוגיות מבצק פריך חמאתיות שהוספתי להם קצת אבקת אפייה, למרות שבד"כ בבצק פריך לא שמים חומרי התפחה, רציתי קצת נפח והתקבלה עוגיה אוורירית, פריכה וטעימה.

    ואם כבר עוגית חמאתית וחלבית, מה יותר טוב ממילוי קרמל מלוח? הקרמל מעט נוזלי אז אחרי המילוי הקפאתי את העוגיה וסיימתי את השחיתות בציפוי של שוקולד חלב.

    אהבתם? הכנתם? אני תמיד שמחה לראות את התוצרים, שתפו באינסטגרם או בפייסבוק, ואל תשכחו לתייג.

    עוגיות שוקולד קרמל

    18 עוגיות

     

    חומרים:

    בצק פריך קקאו

    150 גרם קמח

    20  גרם קקאו

    1 גרם אבקת אפייה

    100 גרם חמאה

    65 גרם אבקת סוכר

    20 גרם אבקת שקדים

    2 חלמונים

    1 גרם מלח

    קרמל רך

    105 גרם סוכר

    50 גרם גלוקוזה או סירופ תירס

    135 גרם שמנת מתוקה 38%

    1/2 כפית משחת ווניל או תמצית ווניל איכותית

    1 גרם מלח ים אטלנטי

    80 גרם חמאה

    ציפוי

    200 גרם שוקולד חלב

    20 גרם שמן

    לקישוט

    30 גרם שוקולד מריר

     

    עוגיות שוקולד קרמל

    אופן ההכנה:

    בצק

    • שמים במיקסר או במעבד מזון את כל היבשים ומערבבים לאיחוד
    • מוסיפים חמאה חתודה לקוביות ומעבדים לתערובת פירורית.
    • מוסיפים את החלמונים ומעבדים עד לקבלת בצק
    • מרדדים בין 2 דפי גיטרה או 2 ניירות אפיה ומקפיאים.
    • בינתיים מכינים את הקרמל
    • כשהבצק קפוא, קורצים עיגולים בקוטר 5 ס"מ ואופים בחום של 150 מעלות 10-12 דקות
    • מצננים על רשת

    קרמל

    • שמים בסיר סוכר וגלוקוז ומחממים עד לקבלת קרמל עינברי.
    • במקביל מחממים שמנת ווניל וכשהסוכר מקורמל ללא גושים יוצקים בזהירות את השמנת החמה ומערבבים.
    • ממשיכים לערבב על אש נמוכה עד שמתקבל טופי חלק.
    • מקררים (בערך ל60-65 מעלות, ומוסיפים את החמאה והמלח.
    • טוחנים בבלנדר מוט
    • מקררים את הקרמל כדי שיהיה נח לזילוף
    • מסדרים את העוגיות בזוגות, על מחצית מהם מזלפים  קרמל וסוגרים עם העוגייה השנייה.
    • מקפיאים מספר שעות כדי שהקרמל יתייצב ויהיה נח לטבול את העוגיות הציפוי.

    ציפוי

    • ממיסים שוקולד חלב ושמן וטובלים את העוגיות בציפוי.
    • מניחים על נייר אפיה
    • ממיסים את השוקולד המריר, מכניסים לשקית זילוף, עושים חור קטן בקצה ומזלפים פסים על העוגיות.
    • שומרים במקרר בקופסה סגורה. ממליצה לשים נייר אפיה בין השכבות של העוגיות על מנת שלא ידבקו זו לזו.
    כל השלבים מצולמים ומופיעים בהיילטס באינסטגרם, מוזמנים לעקוב.
    עוגיות שוקולד קרמל
    קישור מקוצר: http://tinyurl.com/y6cm6x5t
    שיתוף
    פורסם ב: עוגיות תגיות: בצק פריך, חלבי, קרמל, שוקולד חלב
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    עוגיות קפה פקאן

    עוגיות קפה פקאן

    עוגיות דבש

    עוגיות דבש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    14 תגובות

    1. avivit יולי 21, 2020 בשעה 7:28 am הגב

      היי מלכי,
      מה ניתן להשתמש/ להחליף במקום גלוקוזה וסירופ תירס?
      תודה!

      • malky adler יולי 21, 2020 בשעה 11:52 am הגב

        את יכולה לעשות מתכון אחר של קרמל. תני את זה

    2. רוחמה יולי 22, 2020 בשעה 4:31 pm הגב

      אבקת אפיה זה גרם 1? איך את מודדת את זה?

      • malky adler יולי 23, 2020 בשעה 6:08 am הגב

        מוסיפה קצת, לא ממש שוקלת. כמו שציינתי רוצה קצת תפיחה לפריך.

    3. נחמי יולי 23, 2020 בשעה 9:23 am הגב

      1. העוגיות נראות מטריפות אך איך אפשר לעשות את הקרמל פחות נוזלי?
      2. האם זה הולך גם בלי הציפוי ?

      • malky adler יולי 23, 2020 בשעה 11:17 am הגב

        את יכולה להוסיף 2-3 גרם גלטין לקרמל והוא יהיה יותר יציב. הציפוי גם שומר שהקרמל לא יצא מחוץ לעוגיה וגם מוסיף המון טעם. לא ממליצה לוותר.

    4. גילה מאי 13, 2022 בשעה 6:40 am הגב

      למען הרגישים לחלב אפשרי להכין בגרסת פרווה

      • malky adler מאי 16, 2022 בשעה 6:29 am הגב

        אפשר להכין קרמל מהמתכון הזה

    5. מגי נובמבר 24, 2022 בשעה 7:31 pm הגב

      הי מלכי,
      שאלה דחופה
      ניתן לשלב בצק של אלפחורס שוקולד עם המילוי קרמל?
      זה יעבוד?

      • malky adler נובמבר 27, 2022 בשעה 9:32 am הגב

        בהחלט

    6. חיה מרץ 9, 2025 בשעה 5:58 pm הגב

      לאיזה שמנת את מתכוונת?
      חמוצה או מתוקה?

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 8:56 am הגב

        מתוקה

    7. חיה מרץ 10, 2025 בשעה 2:11 am הגב

      עשיתי את הקרמל בדיוק לפי ההוראות.
      ציננתי את הקרמל לפני הזילוף, וזה התקשה לגוש אחד, כמו סוגריה. למה? מה אני יכולה לעשות טוב יותר?

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 8:55 am הגב

        אולי חיממת קצת יותר מדי את השמנת או הטופי ויותר נוזלים התאדו. אפשר לחמם מעט לפני הזילוף

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס