• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגיות פרח ריבה
    דף הבית / מתכונים / עוגיות

    עוגיות פרח ריבה

    עוגיות פרח ריבה הן העוגיות הכי קלאסיות שיש, הכינו אותם עם אבקת שקדים בבצק ותמלאו בריבה איכותית עם חתיכות פרי ותהנו מכל ביס

     

     

    20 עוגיות

    חומרים:

    לבצק פריך

    150 גרם קמח (1 כוס+כף)
    100 גרם חמאה /מרגרינה קרה חתוכה לקוביות
    40 גרם אבקת סוכר (1/4 כוס+כף)
    40 גרם אבקת שקדים (1/2 כוס פחות כף)
    1 חלמון

    למילוי

    קונפיטורה או ריבת תות איכותית

    אופן ההכנה:

    • שמים במעבד מזון את כל החומרים מלבד החלמון ומעבדים לתערובת פירורית
    • מוסיפים חלמון ומעבדים מעט עד לקבלת גושים גדולים
    • מרדדים בין 2 ניירות אפייה לעובי של 4-5 מ"מ ומקפיאים כ20 הדקות
    • קורצים פרחים ובמחצית מהם קורצים עיגול פנימי
    • אופים על 150 מעלות כ15 דקות להזהבה
    • על העוגיות ללא החור שמים כפית ריבה ומכסים בעוגייה עם החור

     

    צילום: אסף אמברם   סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y9rjesnj
    שיתוף
    פורסם ב: עוגיות תגיות: עוגיות, פרווה, ריבה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    עוגיות קפה פקאן

    עוגיות קפה פקאן

    עוגיות דבש

    עוגיות דבש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    15 תגובות

    1. עינת אביטן ספטמבר 16, 2018 בשעה 9:07 am הגב

      תודה רבה
      אתמול חיפשתי מתכון שיראה לי טוב של העוגיות האלה, והיום את שולחת לי ממש תודה רבה

      • malky adler ספטמבר 16, 2018 בשעה 9:08 am הגב

        שמחה לשמוע…
        גמר חתימה טובה

    2. מזל ספטמבר 20, 2018 בשעה 7:08 am הגב

      מושלמות!! אפיה מומלצ ללא טורבו? עם טורבו ?

      • malky adler ספטמבר 20, 2018 בשעה 7:08 am הגב

        אני אופה טורבו

        • מזל ספטמבר 20, 2018 בשעה 10:49 am הגב

          תודה רבה על המענה המהיר

    3. אסתי מרץ 3, 2019 בשעה 7:32 pm הגב

      תודה רבה על האתר!
      אם אני רוצה עוגיות בטקסטוקה מחוררת כמו שעושים לתחתית של קינוחים ופטיפורים פשוט אופים את הבצק המרודד על משטח סיליקון מחורר??
      תודה מראש

      • malky adler מרץ 4, 2019 בשעה 4:52 am הגב

        כן, על משטח סילפאן

    4. מיטל אוקטובר 6, 2019 בשעה 7:31 pm הגב

      נראה מושלם!
      בקשר לכמות העוגיות, יוצאים 20 עוגיות סנדוויץ או 10 עוגיות סנדוויץ?
      והאם אפשר להכפיל כמויות (מתארת לעצמי שכן רק רוצה לוודא?)

      • malky adler אוקטובר 6, 2019 בשעה 7:32 pm הגב

        20 עוגיות זה 20 זוגות. כמובן שאפשר להכפיל

    5. אתי מאי 25, 2020 בשעה 7:53 am הגב

      היי האם אפשר להכין בשיטה של הקרמת החמאה? והאם זה ישנה את מרקם העוגיה?

      • malky adler מאי 25, 2020 בשעה 7:57 am הגב

        אין בעיה להכין בשיטה של הקרמת המחאה, אני פחות אוהבת כי אז החמאה מתחממת והבצק צריך יותר זמן קירור

    6. רחל אוקטובר 31, 2020 בשעה 6:37 pm הגב

      איך אופים על משטח סילפאן כדי שתתקבל טקסטורה כל כך מודגשת על העוגוית?
      האם גם לרדד על המשטח או לאחר הרידוד לשים על המשטח?
      ניסיתי לשים את העוגיות לאחר הרידוד וקריצת הצורה על המשטח ולא רואים כל כך את הדוגמא.

      • malky adler נובמבר 1, 2020 בשעה 12:19 pm הגב

        אני מניחה קפוא על משטח סילפאן ואופה מיד. לא מרדדים על המשטח.

    7. שרה יולי 30, 2024 בשעה 2:13 pm הגב

      תודה כל המתכון.
      איזה תחליף יש במקום אבקת שקדים שאין לי??
      תודה

      • malky adler אוגוסט 5, 2024 בשעה 1:03 pm הגב

        אפשר בצק פריך רגיל, טעם קצת שונה
        300 קמח
        200 חמאה
        100 סוכר
        ביצה

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס