עוגיות שוקולד ואגוזים פאדג'יות וטעימות ללא סוכר, כי גם למי שיש סוכר גבולי צריך פינוק ליד הקפה של הבוקר. אני הכנתי אותן במיוחד לאבא שלי שיתפנק קצת בקורונה.
העוגיות לא דיאטטיות, מאד טעים לאכול גם ישר מהמקפיא.
25 עוגיות
חומרים:
2 ביצים
70 גרם (חצי כוס) תחליף סוכר – כמו סוכר על בסיס מלטיטול
200 גרם שוקולד מריר ללא סוכר
3 כפות שמן
70 גרם (חצי כוס) קמח
5 גרם אבקת אפיה
100 גרם שוקולד מריר ללא סוכר קצוץ
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה:
- ממיסים 200 גרם שוקולד עם שמן
- מקציפים ביצים עם תחליף סוכר
- מוסיפים את השוקולד המומס לביצים ומערבבים לאיחוד
- מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים לאיחוד
- מקפלים את השוקולד הקצוץ והאגוזים ומערבבים
- מקררים לפחות שעה להתייצבות
- יוצרים חצאי כדור בעזרת כף קפיצית או כפית ושמים על נייר אפיה
- אופים בחום של 180 מעלות 10 דקות
- מעבירים לרשת לצינון מלא
אין בפוסט המלצה לסוכרתיים להכין את העוגיות. כל אחד שישאל את הרופא שלו אם מותר לו לאכול. אני יודעת שקמח ופחמימות גם לא מומלצים לסוכרתיים. ולכן אל תראו במתכון אישור לסוכרתיים לאכול.
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ydc4wthd
מתכונים נהדרים תודה על השיתוף
הי מלכי, אני מאד נהנית מהמתכונים שלך.
תוכלי בבקשה לשלוח לי תמונה של התחליף סוכר "כמו סוכר"…
והיכן ניתן להשיג
תודה מראש, יוכי 0504112435
אני קניתי אצל צ'וקי בבני ברק. אין כל כך מה לצלם כי הם אורזים לבד. את צריכה לבדוק שזה תחליף על בסיס מלטיטול. יש לו פחות טעמי לוואי
אפשר עם סוכר רגיל?
תכיני את העוגיות שוקולד פאדג' ותוסיפי אגוזים
הכנתי כמו שאמרת. יצא ממש טעים!
תודה רבה
היי,
האם אפשר להחליף את הקמח, לקמח למלא?
לא ניביץי עם קמח מלא, אני מניחה שאפשר אבל צריך להפחית בכמות אחרת יצא יבש
Thank you!!1
היי צחכי האם אפשר להשתמש בסטיביה ?
אין לי ניסיון עם סטיביה, לא בטעם, לא במרקם שיוצא ולא בכמות שצריך