• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגיות שוקולד פאדג'
    דף הבית / מתכונים / קינוחי פרווה

    עוגיות שוקולד פאדג'

    את העוגיות המושלמות האלו ראיתי אצל רויטל כהן סקאלי שמארחת סדנאות קולינריות בגני טל, גם אני נמנית בין הקונדיטורים שהיא מארחת.

    בסדנא האחרונה שהעברתי, רויטל הכינה לכיבוד עוגיות פאדג' מפתות, ואמרה שהן פרווה וללא מרגרינה… מיד ביקשתי את המתכון.

    מכיון שאצלי מאד אוהבים שוקולד עשיתי אותן כבר לא מעט פעמים, ואם אצלי כל כך אוהבים איך לא אחלוק גם איתכם את המתכון?

    עוגיות שוקולד פאדג'

     

    20-25 עוגיות

     

    חומרים:

    200 גרם שוקולד מריר

    3 כפות שמן

    2 ביצים M

    100 גרם (חצי כוס) סוכר

    70 גרם (חצי כס) קמח

    1 כפית אבקת אפיה

    100 גרם שוקולד מריר קצוץ

    עוגיות שוקולד פאדג'

     

    אופן ההכנה:

    • ממיסים את השוקולד והשמן ומקררים לטמפרטורת החדר
    • מקציפים ביצים וסוכר לקצף תפוח
    • מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים
    • מוסיפים קמח מעורבבעם אבקת אפיה ומערבבים לאיחוד
    • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים.
    • מצננים במקרר להתייצבות (בערך 20-30 דקות)
    • בעזרת כף או כף גלידה קפיצית שמים תלוליות מהבלילה על נייר אפיה
    • אופים בחום של 180 מעלות 9 דקות (טורבו)
    • מצננים על רשת
    • מאחסנים בקופסה אטומה
    עוגיות שוקולד פאדג'
    תראו כמה הם פאדג'יות

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y29lo2qh
    שיתוף
    פורסם ב: עוגיות, קינוחי פרווה תגיות: פאדג', פרווה, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    עוגיות קפה פקאן

    עוגיות קפה פקאן

    עוגיות דבש

    עוגיות דבש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    60 תגובות

    1. זהורית אוקטובר 6, 2019 בשעה 3:42 pm הגב

      היי. אפשר להמיר את השמן בחמאה מומסת? או שזה ישנה את המרקם?

      • malky adler אוקטובר 6, 2019 בשעה 7:32 pm הגב

        ישנה את המרקם

        • יעל גובר יוני 8, 2023 בשעה 4:53 pm הגב

          הבלילה ממש משתטחת לי ויוצאות לי עוגיות דקות. איך אפשר למנוע את זה?

          • malky adler יוני 26, 2023 בשעה 11:30 am הגב

            לקרר היטב ואפילו לאפות ישר מהמקפיא

    2. תהילה אוקטובר 22, 2019 בשעה 6:31 am הגב

      האם חייב להקציף את הביצים או שמספיק לערבב במזלג

      • malky adler אוקטובר 22, 2019 בשעה 3:20 pm הגב

        ההקצפה נותנת נפח ואווריריות. לכן צריך להקציף

      • אליה מרץ 15, 2021 בשעה 8:03 am הגב

        ואוו יצא מושלם כלכך שוקולדיות
        הכנתי כמות כפולה וכבר חצי נטרף איך שיצאו מהתנור
        מתכון פשוט מהיר וכלכך טעים ובנוסף פרווה
        תודה רבה

    3. ברכה מירנדה נובמבר 12, 2019 בשעה 2:00 pm הגב

      הכנתי את העוגיות יצאו מדהים… אין עליך תודה מלכי…

      • malky adler נובמבר 13, 2019 בשעה 2:06 pm הגב

        שמחה שאהבת

        • שרון פברואר 15, 2023 בשעה 5:50 pm הגב

          היי, ניתן להקפיא את העוגיות?

          • malky adler פברואר 16, 2023 בשעה 11:32 am הגב

            כן

        • דבורה מאי 29, 2024 בשעה 8:12 am הגב

          אפשר במקום אבקת אפיה סודה לשתיה?

          • malky adler מאי 30, 2024 בשעה 2:13 pm הגב

            באבקת אפיה יש שליש סודה לשציה והיתר עוד חומר מנטרל אז זה לא ממש מחליף

    4. דבורי מרץ 5, 2020 בשעה 7:22 am הגב

      האם ניתן להחליף לשוקולד חלב?

      • malky adler מרץ 5, 2020 בשעה 10:41 am הגב

        לא ניסיתי, כי שוקולד חלב פחות יציב, כל הכיף שיש להן טעם דומיננטי של שוקולד וככל שהשוקולד מכיל יותר מוצקי קקאו ויותר איכותי העוגיות יותר טעימות.

        • שירה ינואר 11, 2022 בשעה 3:36 pm הגב

          זה משנה אם קוצצים שוקולד או דמים שוקןלד צ'יפס?

          • malky adler ינואר 12, 2022 בשעה 10:42 am הגב

            רק בטעם

    5. שירלי ספטמבר 16, 2020 בשעה 6:41 am הגב

      מלכי שלום!
      העוגיות יצאו טעימות אבל נדבקו לנייר אפיה, מדוע?

      • malky adler ספטמבר 16, 2020 בשעה 3:14 pm הגב

        הרגע אפיתי אותן, לא אמורות להידבק. 9 דקות אפיה, לחכות טיפונת שיתקררו ולהעביר לרשת לצינון מלא.

    6. מור ספטמבר 19, 2020 בשעה 4:49 pm הגב

      עוגיות מושלמות!
      אם אני עושה כמות כפולה יוצא לי שני מגשים, 9 דקות לא מספיק, כמה זמן כדאי לשים? 12 דקות זמן טוב? תודה

      • malky adler ספטמבר 22, 2020 בשעה 7:05 am הגב

        אני עושה המון פעמים ו9 דקות זה הזמן. הן מתייצבות בקירור. אולי הטמ' בתנור שלך לא מדוייקות. אצלי 12 דקות נהיה דיקט . אם אצלך התנור עובד אחרת פשוט תנסי להוסיף זמן ותראי מה התוצאה שאת אוהבת אחרי קירור.

    7. שירה ספטמבר 27, 2020 בשעה 2:15 pm הגב

      מלכי העוגיות מדהימות!

      רק באיזה סוכר צריך להשתמש? לבן/חום דמררה/

      חום כהה? והאם צריך להכניס לתנור את העוגיות

      ככדורים והם משתטחות באפייה?

      • malky adler ספטמבר 29, 2020 בשעה 3:08 pm הגב

        אם לא ציינתי אז סוכר רגיל.
        הן משתטחות מעט

    8. Shir דצמבר 17, 2020 בשעה 4:14 pm הגב

      היי,
      ניסיתי כמה פעמים את העוגיות האלו והן ממש טעימות!
      אם אני מעוניינת לקחת את העוגיות הפאדג' הללו ולעשות עוגיה אחת ענקית שכזו (אני יוצרת סנדוויץ עם גלידה) כמה זמן אני צריכה לעשות זמן אפייה לעוגיה אחת (נגיד בקוטר 20)?

      • malky adler דצמבר 21, 2020 בשעה 7:02 am הגב

        תצטרכי לנסות ולהגיע למרקם שאת רוצה

    9. דבי ינואר 9, 2021 בשעה 3:59 pm הגב

      שלום לך!

      אפשר להכין עוגיות כאלו במרקם הזה ללא קקאו?
      מטרתי להכין עוגיות שוקולד צ'יפס רכות.
      תודה לך!

      • malky adler ינואר 10, 2021 בשעה 6:32 am הגב

        עוגיות שוקולד ציפס הן במרקם קצת שונה. אלו מאד רכות בגלל השוקולד. בעוגיות שוקולד ציפס אין שוקולד מומס

      • פערי אפריל 26, 2023 בשעה 5:44 pm הגב

        מתכון מעולה
        עוגיות טעימות ממש
        נחטפות ומתחסלות ברגע

        • שולמית נובמבר 26, 2024 בשעה 12:30 pm הגב

          אם מכינים עם סוויטנגן במקום סוכר יומא טוב? ובמקום כף גלידה ניתן להשתמש בכף רגילה אם מכינים?

          • malky adler דצמבר 5, 2024 בשעה 9:07 am הגב

            את המתכון הזה לא ניסיתי, יש כאן מתכון שניסיתי.
            הכף גלידה היא ליצור עוגיות שווה בגולדן ועגולות. כף לא תעזור במקרה הזה, אפשר לשים תלוליות או לגלגל ביד כדורים

    10. דבי ינואר 10, 2021 בשעה 5:27 pm הגב

      תודה לך!

      יש לך מתכון של עוגיות שוקולד צ'יפס ברכות כזו או קרובה?

      • malky adler ינואר 11, 2021 בשעה 7:15 am הגב

        לא

    11. מיכל ינואר 19, 2021 בשעה 2:03 pm הגב

      טעים,
      זמין,
      מזמין!!
      תודה רבה!!

    12. שרהלה מרץ 23, 2021 בשעה 8:10 am הגב

      הכנתי עכשיו לפסח כמות כפולה השתמשתי בקמח שקדים וקמח תפוחי אדמה חצי חצי , ונדבק לנייר האפיה העליתי ל10.30 דקות ועדיין נדבק .. הביצים הם אקסטראלארג אולי בגלל זה בתבנית הנוכחית שימנתי את הנייד רולי יעזור לאפות . זה 9 דקות ברגיל נכון לא בטורבו ?
      סליחה על אורך השאלה וריבוי הפרטים
      פסח שמח ובריאות

      • malky adler מרץ 23, 2021 בשעה 8:14 am הגב

        עשית שינוי במתכון שכבר אין לו קשר למתכון שלי. אני עושה הרבה ניסיונות עד שאני מגיעה לתוצאה טובה. יש עוגיות בקטגורית מתכוני פסח שמצליחות,
        ראי כאן
        אני משתמשת בביצים M אם אין לך תשקלי כמות הביצים כפול 50 גרם לביצה. אפייה בטורבו כמובן.

    13. שירה מרץ 26, 2021 בשעה 10:17 am הגב

      היי מלכי, העוגיות מצוינות,

      אני מעוניינת להכין אותן לפסח, באיזה קמח כדאי

      להשתמש קורנפלור, קמח מצות או קמח תפו"א?

      תודה וחג שמח.

      • malky adler מרץ 29, 2021 בשעה 3:11 pm הגב

        יש מתכון לעוגיות לפסח כאן

    14. יעל יולי 14, 2021 בשעה 4:49 pm הגב

      הכנתי עכשיו, יצא מושלם!!!!!!!!!
      את עושה לנו שלום בית 🙂

    15. שירה דצמבר 2, 2021 בשעה 8:53 pm הגב

      הכנתי את העוגיות, הן יצאו פשוט נהדרות!!!
      תודה לך!!

    16. מורן אוגוסט 5, 2022 בשעה 12:34 pm הגב

      אמאלההה יצא מושלםם
      במקום שוקולד קצוץ, שמתי פצפוצי שוקולד לבן???

    17. שרי ספטמבר 22, 2022 בשעה 3:22 pm הגב

      הי
      העוגיות מצוינותת!!!!!!!!!!!
      אשמח לדעת אם אפשר להקפיא את העוגיות?!

      • malky adler ספטמבר 25, 2022 בשעה 5:47 am הגב

        בהחלט

    18. אסתר אוקטובר 8, 2023 בשעה 9:38 pm הגב

      הכנתי ויצא נדיררר

      בעיה קטנה- שמתי את העוגיות במקרר יותר מחצי שעה והתערובת הייתה מאוד מאוד נוזלית ולא היה אפשר לעבוד איתה, גם לא בכף גלידה!
      מה אפשר לעשות בפעם הבאה?

      • malky adler אוקטובר 16, 2023 בשעה 11:12 am הגב

        בטוח ששקלת טוב? השוקוךלד מתקשה מאד במקרר

    19. חנה נובמבר 24, 2023 בשעה 6:38 am הגב

      וואי מלכי יצא אדיררר…!!!
      אני רגישה ללקטוז וגם לגלוטן,
      המרתי את הקמח בקורנפלור ויצא א ג ד ה!! איזה כיף! ממצרכים שתמיד יש בבית&אופן הכנה פשוט..!
      שבת שלום💛

    20. יוספה דצמבר 17, 2023 בשעה 3:10 pm הגב

      היי מלכי,
      אם אני עושה אותן עם כפית במקום עם כף כדי שיהיו קטנות בחצי, האם זמן האפייה מתקצר?

      • malky adler דצמבר 25, 2023 בשעה 11:32 am הגב

        בהחלט

    21. אופה חובבת דצמבר 26, 2023 בשעה 11:26 am הגב

      היי, אם יש לי רק 100 ג' שוקולד מריר, אפשרי להכין חצי מכמויות המתכון?
      למשל במקום 2 ביצים, ביצה 1 וכו'.

      • malky adler דצמבר 26, 2023 בשעה 12:23 pm הגב

        אין בעיה להכין חצי כמות

    22. אביגיל מרץ 18, 2024 בשעה 8:43 pm הגב

      האם אפשרי להכין את הבלילה ולהקפיא את העיגולים (לפני אפיה) ואז לאפות כמה ימים אחר כך ?

      • malky adler מרץ 31, 2024 בשעה 12:12 pm הגב

        בהחלט

    23. דבורי אפריל 28, 2024 בשעה 11:23 am הגב

      היי האם אני יכולה להחליף את הקמח בקמח תפו"א?
      תודה רבה!

      • malky adler אפריל 28, 2024 בשעה 3:44 pm הגב

        יש כאן מתכון כשר לפסח

    24. רננה נובמבר 29, 2024 בשעה 10:45 am הגב

      הי, הכנתי כעוגיות ויצא מושלם!
      אפשר להכין גם כעוגה?
      ואם כן, כמה זמן בתנור?

      • malky adler דצמבר 5, 2024 בשעה 9:04 am הגב

        פחות מתאים כעוגה

    25. איריס פברואר 28, 2025 בשעה 6:06 am הגב

      האם אפשר לשטח את התערובת ולהכין עוגה במקום עוגיות?

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 9:03 am הגב

        אפשרי, אני אישית הייתי מעדיפה בראוניז, כי זה יצא דק. אלא אם את רוצה לחתוך לקוביות

    26. איריס פברואר 28, 2025 בשעה 7:23 am הגב

      טעים ברמות וווואאאו
      תודה רבה
      שבת שלום

    27. תמר מאי 5, 2025 בשעה 2:37 pm הגב

      אפשר להחליף את השוקולד במשהו אחר אולי קקאו?

      • malky adler מאי 9, 2025 בשעה 10:18 am הגב

        שוקולד הוא מרכיב עיקרי ומשמעותי בעוגיה. פשוט לחפש מתכון של עוגיות קקאו. אלו עוגיות שוקולד

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס