עוגיות השוקולד צ'יפס הקלאסיות קיבלו תוספת של סוכריות טופי קרמל, שיהיה ביס מעניין
חומרים:
100 גרם חמאה רכה
150 גרם (3/4 כוס) סוכר חום
1 ביצה
1כפית תמצית וניל
210 גרם (1.5 כוסות) קמח
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
3/4 כוס שוקולד צ'יפס
3/4 כוס סוכריות טופי קרמל חתוכות לקוביות
אופן ההכנה:
- בעזרת וו גיטרה מקרימים חמאה וסוכר. מידי פעם עוצרים את פעולת המיקסר ומנקים את הדפנות.
- מוסיפים את הביצה והווניל וממשיכים לערבב עד להטמעה.
- מוסיפים את הקמח מעורב עם אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
- ומערבבים לקבלת עיסה אחידה
- מוסיפים את השוקולד צ'יפס והטופי ומערבבים מעט .
- יוצרים כדורים בינוניים ומסדרים על נייר אפייה במרחקים של כ5 ס"מ בין העוגיות.
- אופים בחום של 170 מעלות כ12-15 דקות
- מצננים על רשת ושומרים בקופסה אטומה.
צילום: נחמי וולף סטיילינג: מיכל ליבוביץ'
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ybqrzdow
היי, יש שרך להפוך לפרווה בלי שימוש במרגרינה?
במקרה הזה לא ממש. יש עוגיות פאדג' שהן פרווה במקור