מה צריך יותר מאשר עוגית חמאה פריכה ליד הקפה בבוקר. תשמרו לכם בצנצנת זכוכית יפה על השיש את העוגיות היפות והממכרות הללו ותתפנקו עם הקפה.
25 עוגיות
חומרים:
200 גרם חמאה/מרגרינה
75 גרם אבקת סוכר
1 כפית גרידת תפוז
1 חלמון מביצה L
225 גרם קמח
קורט מלח
כף מים
אופן ההכנה:
- במיקסר עם וו גיטרה מקרימים את החמאה, גרידת תפוז והסוכר
- מוסיפים חלמון ומערבבים
- מוסיפים קמח, מלח ומערבבים, אם יש צורך מוסיפים את המים
- מעבירים לשק זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים בצורה מעגלית שושנים
- מקפיאים כ15 דק'
- אופים בחום של 160 מעלות 20 דק'
צילום: אלי סגל סטיילינג: מיכל ליבוביץ'
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y9wgmmkz