• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת גבינה ושלושה שוקולדים
    דף הבית / מתכונים / עוגות גבינה

    עוגת גבינה ושלושה שוקולדים

    שילוב מצויין של עוגת גבינה עם גנאש מעודן, חגיגית וטעימה

     

    תבנית בננה או תבנית בקוטר 22

    חומרים:

    בסיס

    100 גר' חמאה מומסת
    1/2 כפית משחת וניל או תמצית וניל
    50 גר' סוכר דמררה (1/4 כוס)
    50 גר' סוכר (1/4 כוס)
    1 ביצה
    1 חלמון
    75 גר' קמח (4 כפות)
    12 גר' אבקת שקדים (כף)

    גנאש שלושה שוקולדים

    100 גר' שוקולד מריר
    100 גר' שוקולד חלב
    90 גר' שוקולד לבן
    200 מ"ל שמנת מתוקה

    150 מ"ל שמנת מתוקה

    למוס גבינה ושוקולד לבן

    100 גר' שוקולד לבן
    65 מ"ל שמנת מתוקה (1/4 כוס)
    15 גר' חמאה רכה בטמפ' החדר
    100 גר' גבינה לבנה
    100 גר' גבינת שמנת
    50 גר' אבקת סוכר (1/4 כוס)
    5 גר' ג'לטין מומס ב30 מ"ל מים
    250 מ"ל שמנת מתוקה

    אופן ההכנה

    בסיס

    • מקציפים ביצה, חלמון וסוכרים לקצף תפוח ובהיר
    • מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
    • מוסיפים את הקמח ואבקת השקדים ומערבבים
    • יוצקים לתבנית ואופים בחום של 160 מעלות 15 דק'
    • מוציאים ומצננים

    גנאש

    • ממיסים חלקית את השוקולדים על בן מרי
    • מרתיחים 200 מ"ל שמנת ויוצקים על השוקולדים
    • מערבבים בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת תערובת אחידה
    • יוצקים על הבסיס האפוי מחצית מכמות הגנאש (250 גרם) ומקפיאים להתייצבות
    • את המחצית השנייה מכסים ומאחסנים במקרר

    מוס גבינה

    • מרתיחים 65 מ"ל שמנת מתוקה
    • יוצקים על השוקולד ומרבבים לקבלת תערובת אחידה. אם השוקולד לא נמס ניתן לחמם מספר שניות במיקרו
    • מוסיפים את החמאה ומערבבים להמסה
    • מחממים את הג'לטין מספר שניות במיקרו עד לקבלת נוזל שקוף ומוסיפים לתערובת השוקולד תוך כדי עירבוב
    • מערבבים את הגבינות והסוכר לתערובת אחידה ומוסיפים את תערובת השוקולד.
    • מקציפים את השמנת המתוקה למרקם יוגורט ומקפלים לתערובת הגבינות
    • יוצקים על הגנאש
    • מקפיאים להתייצבות
    • מקציפים את מחצית הגנאש ששמרנו במקרר עם 150 מ"ל שמנת מתוקה כדקה עד לקבלת מרקם הניתן לזילוף
    • מעבירים לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים טיפות בגדלים שונים
    • ניתן לפדר במעט אבקת קקאו

     

     

    צילום: אלי סגל סטיילינג מיכל ליבוביץ

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y8llnhtc
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות גבינה תגיות: עוגת גבינה, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגת בלינצ'ס גבינה

    עוגת בלינצ'ס גבינה עם גנאש שלושה שוקולדים

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    עוגות גבינה אישיות

    עוגת גבינה אישית במגוון ציפויים

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס