• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת מוס פקאן שוקולד קפה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת מוס פקאן שוקולד קפה

    כמו כל שנה פסח מגיע ואיתו יום ההולדת לתאומות האהובות שלי, וצריך למצוא עוגה חדשה ומעניינת, שתהיה כשרה לפסח, ללא קטניות, לא שרויה וטעמים קלאסיים שכולם אוהבים.

    השנה השילוב הוא של שוקולד קפה, קראנץ (כן, קראנץ כשר לפסח…)  ומוס על בסיס פרלינה פקאן. יצא אש!!

     

    קוטר 22

     

    חומרים

    דקואז שוקולד

    13 גרם קמח תפו"א

    3 גרם קקאו

    45 גרם אבקת סוכר

    33 גרם אבקת שקדים

    67 גרם חלבון

    25 גרם סוכר

     

    טוויל

    50 גרם חלבון

    50 גרם אבקת סוכר

    50 גרם קמח תפו"א

    50 גרם שמן קוקוס מומס או חמאה מומסת

     

    פרלינה פקאן

    400 גרם פקאן טבעי

    350 גרם סוכר

     

    קראנץ פרלינה

    160 גרם מחית פרלינה פקאן (מתכון לעייל)

    50 גרם שוקולד מריר

    84 גרם שברי טוויל (מתכון לעייל)

     

    קרמו שוקולד קפה

    250 גרם שמנת מתוקה או צמחית

    30 גרם סוכר

    50 גרם חלמון

    110 גרם שוקולד מריר

    כפית נס קפה מגורען

    2 גרם ג'לטין מומס ב12 גרם מים

     

    מוס פרלינה פקאן

    95 גרם חלב או תחליף חלב פרווה

    95 גרם שמנת מתוקה או צמחית

    35 גרם סוכר

    45 גרם חלמונים

    170 גרם פרלינה פקאן (המתכון לעיל)

    5 גרם ג'לטין מומס ב30 גרם מים

    225 גרם שמנת מתוקה או צמחית

     

    גלאסז'

    75 גרם מים

    150 גרם סוכר

    150 גרם גלוקוז

    100 גרם שמנת צמחית או חלב מרוכז

    10 גרם ג'לטין מומס ב60 גרם מים

    150 גרם שוקולד מריר

     

    אופן ההכנה:

    דקואז שוקולד

    • מסננים את היבשים
    • מקציפים חלבונים מוסיפים סוכר ומקציפים למרנג יציב
    • מקפלים את האבקות
    • יוצקים לתבנית בקוטר 20 ואופים 170 מעלות 15 דקות

    טוויל

    • מערבבים את כל החומרים
    • מורחים שכבה דקיקה (כמעט שקופה) על משטח סיליקון או נייר אפיה
    • אופים בחום של 170 מעלות כ10 דקות להזהבה.
    • מצננים ומפוררים
    • שומרים בקופסה אטומה עד לשימוש.

    פרלינה פקאן

    • קולים את הפקאן כ10-12 דקות בחום של 160 מעלות.
    • מכינים קרמל יבש מהסוכר- שמים בסיר רחב את הסוכר בשכבה דקה ומחממים עד שהסוכר נמס ואין גושים ומגיע לצבע ענברי זהוב, מידי פעם מנערים את הסיר, אין צורך לערבב.
    • יוצקים את הקרמל על האגוזים הקלויים ומצננים
    • שוברים לחתיכות ומכניסים למעבד מזון.
    • טוחנים עד שמתקבלת מחית חלקה וסמיכה. מידי פעם עוצרים את פעולת מעבד המזון ומסירים את המסה מהדפנות.
    • זה יכול לקחת גם 10 דקות, לא להתיאש. אם אחרי 10 דקות המסה סמיכה מדי ניתן להוסיף כפית או 2 של שמן.

    קראנץ

    • ממיסים שוקולד ומוספים את שאר החומרים
    • מורחים בשכבה אחידה על הדקואז ומקפיאים

    קרמו שוקולד קפה

    • מחממים שמנת, סוכר,קפה וחלמונים ל84 מעלות
    • שמים במד ליטר שוקולד וג'לטין ויוצקים מעל את התערובת החמה.
    • טוחנים לאמולסיה חלקה
    • יוצקים מעל הקראנץ ומקפיאים.

    מוס פקאן

    • מחממים חלב, שמנת, סוכר וחלמונים ל84 מעלות
    • שמים במד ליטר פרלינה פקאן וג'לטין ויוצקים מעל את התערובת החמה.
    • טוחנים לאמולסיה חלקה
    • מצננים ל35 מעלות
    • מקציפים שמנת למרקם יוגורט ומקפלים את התערובת.
    • יוצקים את המוס לרינג קוטר 22
    • משחררים את שלושת השכבות שהכנו ברינג 20 והופכים אותם ומטביעים בתוך המוס, כך שהחלק העליון יהיה בסוף תחתית העוגה כשנהפוך את העוגה לאחר הקפאתה.
    • מקפיאים למשך לילה

    גלאסז

    • מרתיחים מים סוכר וגלוקוזה
    • מוסיפים שמנת צמחית/חלב מרוכז ומרתיחים ל103 מעלות
    • מוסיפים שוקולד וג'לטין וטוחנים
    • מכינים 24 שעות לפני השימוש
    • מחממים ל35 מעלות ויוצקים על העוגה הקפואה
    • מקשטים בחגורת שוקולד ובשברי שוקולד מטומפרר

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/2q8jxn8e
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח, עוגות ראווה, קינוחי פרווה תגיות: ללא גלוטן, פקאן, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    12 תגובות

    1. אורטל יוני 12, 2023 בשעה 11:43 am הגב

      היי
      אם אני רוצה להכין אותה רגיל במקום הטוויל זה פייטה ? וקמח רגיל ?

      • malky adler יוני 26, 2023 בשעה 11:28 am הגב

        כן

        • אביטל אוגוסט 23, 2023 בשעה 8:12 am הגב

          כמה גר' פייטה?

          • malky adler אוגוסט 24, 2023 בשעה 6:37 am הגב

            זה מחליף את הטוויל (כתוב 84 גרם)

      • דליה אוגוסט 18, 2023 בשעה 6:03 am הגב

        היי מלכי,
        רציתי לדעת אם אני רוצה להמיר את המתכון שלא יהיה כשר לפסח, את כל הקמח תפו"א אני צריכה לההמיר הקמח רגיל וכך גם לגבי קמח שקדים?

        תודה רבה ❤️

        • malky adler אוגוסט 22, 2023 בשעה 10:09 am הגב

          את הקמח תפוא בקמח רגיל. אבק שקדים להשאיר

    2. איציק שמו ינואר 4, 2024 בשעה 10:17 pm הגב

      שלום אני אשמח להוראות הכנה לחגורת שוקולד

      • malky adler ינואר 7, 2024 בשעה 7:58 am הגב

        מטמפררים שוקולד, מורחים על שקף, ממתינים מעט להתייצבות שמים נייר אפיה ועוטפים רינג

        • אמיר מרץ 27, 2025 בשעה 7:27 pm הגב

          יש אולי איזה סרטון שאפשר לראות את הטכניקה הזו?

          • malky adler אפריל 4, 2025 בשעה 2:08 pm הגב

            העוגה מורכבת מדי הרבה שכבות , ארוך מדי לעשות סירטון.
            איזה טכניקה, של איזה שלב בעוגה?

    3. עומרי אפריל 15, 2025 בשעה 8:29 pm הגב

      בהוראות ההכנה של שכבת השוקולד קפה לא מצויין באיזה שלב לשים את כפית הקפה.

      • malky adler אפריל 16, 2025 בשעה 8:26 am הגב

        בחימום של האנגלז

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס