• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    בחושה שיש שוקולד נוגט
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    בחושה שיש שוקולד נוגט

    חזרתי מחופשה קיצית היישר אל מזג אויר חורפי ומיד נכנסתי להכין עוגה לשבת.

    בחושה שיש קלילה של שוקולד ונוגט, רכה עסיסית וטעימה, עם כוס תה ואתם מסודרים למזג האוויר הסגרירי.

     

    2 אינגליש קייק

    חומרים

    5 ביצים M

    150 גרם סוכר

    500 גרם שמנת מתוקה או שמנת צמחית  או קרם קוקוס

    200 גרם מחית נוגט

    280 גרם קמח

    10 גרם אבקת אפיה

    חצי כפית משחת ווניל (לא חובה)

    150 גרם שוקולד מריר מומס

     

     

    אופן ההכנה

    • מקציפים ביצים וסוכר לתערובת תפוחה ובהירה (8-10 דקות)
    • מוסיפים ווניל, שמנת ומחית נוגט ומערבבים במהירות נמוכה לאיחוד
    • מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד לאיחוד.
    • מוסיפים מחצית מהבלילה לשוקולד המומס ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
    • יוצקים את התערובת השוקולדית לתערובת ובהירה ומערבבים קלות 2-3 קיפולים, שאר השיוש יתקבל במזיגה לתבנית.
    • מוזגים ל2 תבניות
    • אופים בחום של 170 מעלות כ35-40 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.

    שיש שוקולד נוגט

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/24jv4f2n
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות תגיות: מחית פרלינה, שוקולד מריר, שיש
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    8 תגובות

    1. אסתר פברואר 16, 2023 בשעה 3:28 pm הגב

      תודה על המתכון.
      איפה אפשר למצוא מחית נוגט?

      • malky adler פברואר 19, 2023 בשעה 7:19 am הגב

        בחנויות מתמחות

    2. אסתר מרץ 3, 2023 בשעה 8:03 am הגב

      מזה מחית נוגט?

      • malky adler מרץ 3, 2023 בשעה 8:11 am הגב

        פרלינה לוז, ממרח שעשוי מ50% אגוזי לוז ו50% סוכר מקורמל
        קונים בחנויות מתמחות

    3. שירי ספטמבר 20, 2024 בשעה 2:11 pm הגב

      האם ניתן להכין כעוגת חג? נגיד עם קרם שוקולד למעלה או קצפת בתבנית עגולה? או לא מתאים?
      תבנית 26 יעבוד?

      • malky adler ספטמבר 26, 2024 בשעה 8:15 am הגב

        בהחלט

    4. הלל נובמבר 26, 2024 בשעה 9:29 am הגב

      הי 🙂 נראה מעולה.
      אם יש לי ממרח נוגט – אפשר לשים במקום מחית?
      ו 200 גרם זה לא המון?
      תודה רבה !

      • malky adler דצמבר 5, 2024 בשעה 9:09 am הגב

        כל יצרן קורה למוצר אחרת. ממליצה להסתכל ברכיבים. מחית נוגט איכותית היא אחת כזו שיש בה 50% אגוזי לוז ו50% סוכר. אפשר להשתמש בכל ממרח ביחסים אחרים. עיניין של טעם ואיכות.

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס