• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    פנקוטה קפה
    דף הבית / מתכונים / קינוחי פרווה

    פנקוטה קפה

    קינוח קל מאד להכנה, ועדין מרשים. פנקוטה בטעם קפה, ללא מיקסר , מעל קרמבל וקצפת.

     

     

     

    10 מנות

    חומרים

    פנקוטה

    500 מ"ל שמנת מתוקה או צמחית
    40 גרם (רבע כוס פחות כפית) סוכר
    כפית משחת או תמצית וניל
    4 גרם ג'לטין מושרה ב24 מ"ל מים
    כף ליקר קפה

    קרמבל קקאו

    50 גרם (רבע כוס) סוכר חום
    50 גרם חמאה/מרגרינה קרה
    40 גרם (1/3 כוס) קמח
    20 גרם (כף וחצי) קקאו

    קרם שנטילי

    250 גרם שמנת מתוקה/צמחית
    2 כפות אבקת סוכר

    אופן ההכנה:

    פנקוטה

    • מחממים שמנת, סוכר , ווניל לסף רתיחה
    • מחממים את הגלטין מספר שניות במיקרו עד לקבלת נוזל חלק וצלול ומוסיפים לתערובת
    • מקררים מעט ומוסיפים ליקר.
    • יוצקים לכוסות ומקררים להתייצבות

    קרמבל

    • מערבבים

      במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים על לקבלת פירורים

    • שוטחים על נייר אפיה
    • אופים 170 מעלות כ10-15 דקות ומצננים
    • מפזרים מעל הפנקוטה

    קרם שנטילי

    • מקציפים שמנת ואבקת סוכר לקרם
    • מזלפים מעל הקרמבל ומאבקים באבקת קקאו

     

    צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: http://tinyurl.com/ybq2ejox
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחי כוסות, קינוחי פרווה תגיות: פנקוטה, קפה, שנטילי
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    מוס שקדים פיסטוק ושוקולד

    טרמיסו בכוסות

    מוס שוקולד נוגט

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    30 תגובות

    1. שרה יוני 9, 2020 בשעה 3:37 pm הגב

      האם טוב בהקפאה?

      • malky adler יוני 9, 2020 בשעה 3:39 pm הגב

        כן

    2. חיה אוקטובר 13, 2020 בשעה 7:46 pm הגב

      הכנתי הפנקוטה קפה כמה פעמים וממש כולם התלהבו.מתכון מאוד מוצלח

      • malky adler אוקטובר 14, 2020 בשעה 8:05 am הגב

        איזה כיף לשמוע. תודה רבה

    3. דרורית נובמבר 19, 2020 בשעה 8:27 pm הגב

      מה אני יכולה לשים במקום ליקר קפה?

      • malky adler נובמבר 23, 2020 בשעה 5:48 am הגב

        זה פנקוטה קפה…. אם תשימי ליקר אחר זה לא יהיה פנקוטה קפה. שימי ליקר אחר בכל טעם שאת אוהבת.

        • עדי אוגוסט 27, 2023 בשעה 3:08 pm הגב

          אפשר לשים שוט אספרסו במקום הליקר?

          • malky adler אוגוסט 29, 2023 בשעה 9:48 am הגב

            אם את רוצה אספרסו הייתי מחליפה 60 גרם מהשמנת באספרסו כדי שיהיה יותר מודגש בטעם

    4. צילה פברואר 4, 2021 בשעה 10:39 pm הגב

      הי, הכנתי ויצא מעולה!
      אפשר לשאול מהיכן הכפיות המגניבות שבתמונה?

      • malky adler פברואר 7, 2021 בשעה 7:59 am הגב

        תודה רבה. הכפיות מפריז

    5. שיפי מאי 10, 2021 בשעה 7:37 pm הגב

      יש אפשרות לוותר על הגלטין בשכבה הראשונה וזה עדיין ייצא טוב ?

      • malky adler מאי 11, 2021 בשעה 6:57 am הגב

        יצא נוזלי. לא ניתן לוותר על הג'לטין בפנקוטה

    6. גילי נובמבר 30, 2021 בשעה 2:39 pm הגב

      תודה על המתכונים ,

      עשיתי בדיוק לפי המתכון והפנקוטה יצאה לי ממש דלילה מה אפשר לעשות ?
      שמתי כבר בכוסות השאלה היא אם זה אמור להתייצב לאחר שאניח במקרר את הכוסות ?
      האם זה מתאים לבר ?

      • malky adler נובמבר 30, 2021 בשעה 2:48 pm הגב

        הג'לטין מייצב את המסה במקרר

    7. גילי נובמבר 30, 2021 בשעה 4:00 pm הגב

      תודה על התשובה
      ואם אני שמה בבר זה מתאים?

      • malky adler דצמבר 2, 2021 בשעה 6:05 am הגב

        ברור

    8. ברכה ינואר 6, 2022 בשעה 1:11 pm הגב

      האם אפשר לשים תמצית קפה במקום הליקר?

      • malky adler ינואר 8, 2022 בשעה 5:13 pm הגב

        כן

    9. מורן גרין אוגוסט 12, 2022 בשעה 6:36 am הגב

      הי, המתכונים שלך מהממים
      הפנקוטה לא התייצבה אחרי קירור, מה יכולה להיות הסיבה לדעתך? ( עשיתי פנקוטות בעבר והצליחו)

      • malky adler אוגוסט 16, 2022 בשעה 10:36 am הגב

        הג'לטין אמור לייצב אותו. אולי לא היה תקין או שלא השרת כמו שצריך במים?

    10. שירה פברואר 13, 2023 בשעה 7:54 pm הגב

      אפשר להחליף את השמנת בקרם קוקוס?

      • malky adler פברואר 15, 2023 בשעה 10:22 am הגב

        בפנקוטה כן, התוצאה קצת שונה

    11. מישהי אוקטובר 5, 2023 בשעה 5:47 pm הגב

      הפנקוטה במקרר ועוד לא התייצבה לי,
      כמה זמן אמור לקחת לה להתייצב?

      • malky adler אוקטובר 16, 2023 בשעה 11:17 am הגב

        יש בזה גלטין שמייצב. יכול לקחת במקרר שעתיים שלוש, אפשר להקפיא ואז זה מזרז את ההתייצבות

    12. מירי אוגוסט 6, 2024 בשעה 8:29 am הגב

      מה זה מיכל קתפת בקרם שנטילי? כמה מ"ל?

      • malky adler אוגוסט 6, 2024 בשעה 3:27 pm הגב

        250 גרם

    13. נעה דצמבר 25, 2024 בשעה 11:52 am הגב

      אפשר להכין בקערה אחת גדולה?

      • malky adler ינואר 1, 2025 בשעה 10:58 am הגב

        כן, אבל איך יאכלו? פחות אסטתי

    14. נעמי מרץ 22, 2025 בשעה 10:46 pm הגב

      הכנתי את הקינוח, משום מה הפנקוטה לא התייצבה בכלל.. נשאר נוזלי. מנסה להבין מה המרקם שהיה אמור להיות?
      הכנתי בדיוק לפי המתכון.
      כמה זמן מחכים להתייצבות?

      • malky adler אפריל 4, 2025 בשעה 2:10 pm הגב

        יש ג'לטין, הוא אמור לייצב, אחרי כמה שעות במקרר

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס