• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    פרסבורגר פרג

    חייבת להודות שאני אוהבת פרג (ככה זה כשגדלים בבית הונגרי) ואחת העוגות הטעימות היא הפרסבורגר. הסוד בבצק העסיסי הוא החמאה ולכן לא ממליצה לכם להמיר אותו למרגרינה. כמות גדולה של מילוי ואתם מסודרים.

     

    1 אינגליש קייק גדול או 2 קטניםפרסבורגר פרג

    חומרים

    לבצק

    285 גרם (2 כוסות) קמח
    5 גרם (כפית) שמרים יבשים או 15 גרם שמרים טריים
    80 מ"ל מים פושרים
    2 חלמונים M
    25 גרם (2 כפות) אבקת סוכר
    120 גרם חמאה
    קורט מלח

    למילוי

    150 מ"ל חלב
    120 גרם (1/2 כוס+כף) סוכר
    40 גרם (כף וחצי) דבש
    40 גרם חמאה
    75 גרם פטיבר טחון לפירורים
    125 גרם פרג טחון טרי
    גרידה מלימון אחד

    למריחה

    חלמון
    כף חלב

    אופן ההכנה

    בצק

    • בקערת המיקסר שמים חלמונים, מים ושמרים טריים ומערבבים. (אם משתמשים בשמרים יבשים מערבבים אותם עם הקמח)
    • מוסיפים קמח ואבקת סוכר ולשים כ5-6 דקות
    • תוך כדי הלישה מוסיפים חמאה חתוכה לקוביות ומלח
    • מתפיחים בקירור לילה

    מילוי

    • מרתיחים חלב, סוכר, דבש וחמאה
    • מוסיפים פטיבר וגרידת לימון ומערבבים
    • מוסיפים את הפרג ומערבבים לאיחוד
    • מרדדים את הבצק לעלה דק , מורחים את המילוי ומגלגלים לרולדה
    • בעזרת מזלג חורצים את הרולדה על מנת למנוע פיצוץ של הבצק
    • מתפיחים עוד כחצי שעה
    • מורחים בחלמון מעורב עם חלב
    • אופים 170 מעלות 25-30 דקות
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ybypbwdq
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות ומאפי שמרים תגיות: חלבי, פרג, פרסבורגר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    פרחי שמרים שוקולד חלבה

    רוגלך שוקולד

    קראנץ קינמון

    קראנץ קינמון

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    12 תגובות

    1. שירה אפריל 12, 2018 בשעה 9:57 pm הגב

      נראה מתכון מעולה!!!
      רציתי לשאול – מה הכוונה בחריצה עם מזלג? בחלק העליון של העוגה לאחר הגלגול לרולדה?

      תודה רבה

      • malky adler אפריל 13, 2018 בשעה 6:45 am הגב

        אני עוברת עם מזלג (רואים קצת בתמונה) זה גם יוצר דוגמא וגם מונע מהבצק להתפוצץ

    2. צביקה אפריל 27, 2018 בשעה 4:31 pm הגב

      היי
      גם אני מגיע מבית הונגרי וכשאני עושה עוגת פרסבורגר אמנם פרווה עם מחמאה,
      כל הזמן הבצק מתפוצץ לי, או למעלה או בצדדים אשמח לקבל הסבר, תודה
      צביקה.

      • malky adler אפריל 28, 2018 בשעה 8:00 pm הגב

        האם אתה חורץ במזלג את הבצק?

    3. אתי ספטמבר 22, 2020 בשעה 7:44 pm הגב

      האם ניתן למלאות שוקולד?

      • malky adler ספטמבר 23, 2020 בשעה 1:23 pm הגב

        כן

        • אסתר ספטמבר 30, 2022 בשעה 4:24 am הגב

          האם ניתן להקפיא ?

          • malky adler אוקטובר 2, 2022 בשעה 1:24 pm הגב

            כן

    4. חני מרץ 7, 2022 בשעה 11:24 pm הגב

      רציתי לשאול האם לאחר התפחת לילה ניתן מיד לעבוד או שצריך לחכות עד שהבצק יגיע לטמפרטורת חדר?

      • malky adler מרץ 8, 2022 בשעה 12:46 pm הגב

        הכי קל לעבוד עם בצק קר

    5. שרה מרץ 1, 2023 בשעה 4:12 pm הגב

      אפשר להתפיח יותר מלילה? אם רק אחהצ אתפנה לעוגה זה בסדר?

      • malky adler מרץ 2, 2023 בשעה 7:22 am הגב

        עד 24 שעות

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס