• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    פררו ללא גלוטן
    דף הבית / מתכונים / קינוחי פרווה

    פררו ללא גלוטן

    אחד המתכונים האהובים באתר וגם על הלקוחות הוא הפררו רושה, כשקיבלתי הזמנה לפסח והלקוחה ביקשה כמות של פררו רושה החלטתי לנסות גירסה שווה לפסח.

    הדבר המאתגר כמובן זה הפייטה, ניסיתי להכין טוויל שממנו במשך השנה אני מכינה קישוטים וגביעי גלידה, וניסיתי להכין אותו בגירסת פסח, התוצאה ממש הפתיעה אותי.

    הכנתם? ספרו לי מה דעתכם…

     

    35 יחידות

    חומרים:

    טוויל

    100 גרם קמח תפו"א

    100 גרם שמן קוקוס מומס או חמאה מומסת

    100 גרם אבקת סוכר

    100 גרם חלבון

     

    שכבת קראנץ

    90 גרם טוויל מפורר (מהמתכון לעיל)

    75 גרם אגוזי לוז קלויים טחונים דק

    100 גרם מחית לוז או מחית נוגט

    90 גרם שוקולד מריר

    50 גרם שוקולד לבן (לגירסה פרווה עוד מריר)

    גנאש

    200 גרם שוקולד מריר

    140 גרם שמנת מתוקה או צמחית

    25 גרם חמאה (בפרווה לוותר)

     

    35 אגוזי לוז מולבנים שלמים  וקלויים

    ציפוי

    200 גרם שוקולד מריר

    80 גרם חמאת קקאו או שמן

    50 גרם טוויל מפורר

     

    אופן ההכנה:

    טוויל

    • מערבבים את כל החומרים
    • מורחים שכבה דקיקה (כמעט שקופה) על משטח סיליקון או נייר אפיה
    • אופים בחום של 160 מעלות 10 דקות להזהבה
    • מצננים ומרסקים לפירורים דקים

    שכבת קראנץ

    • ממיסים את השוקולדים
    • מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים
    • מעבירים לשק זילוף (גוזרים חור גדול כי הבלילה לא חלקה)

    גנאש

    • מחממים שמנת לסף רתיחה
    • יוצקים על השוקולד וטוחנים בבלנדר מוט
    • מוסיפים חמאה רכה וטוחנים לקבלת גנאש חלק ומבריק
    • מעבירים לשק זילוף
    • יוצקים לתבנית טראפלס מעט מהגנאש (כ1/3 גובה)
    • מכניסים את שק הזילוף עם שכבת הקראנץ לשקע עד שמגיעים לגנאש ומזלפים כך שהגנאש "נדחף" לדפנות התבנית.
    • משאירים מעט מקום לעוד מעט גנאש לכיסוי .
    • מטביעים אגוז לוז שלם ומכסים בגנאש.
    • מקפיאים מספר שעות עד שניתן לחץ מהתבנית.

    ציפוי

    • ממיסים שוקולד וחמאת קקאו.
    • מוסיפים את הטוויל המפורר ומערבבים
    • טובלים בעזרת קיסם או מזלג את הכדורים בשוקולד

    פררו כשר לפסח

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/2qbx9j6r
    שיתוף
    פורסם ב: ממתקים וחטיפים, מתכונים לפסח, קינוחי פרווה תגיות: ללא גלוטן, פסח, פרווה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    בראוניז פאדג' קרמל

    בראוניז פאדג' קפה עם קרמל וגנאש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    8 תגובות

    1. מירי מרץ 28, 2023 בשעה 11:23 am הגב

      הי.תודה על המתכון
      מה זה טוויל איפה קונים כשר לפסח

      • malky adler מרץ 29, 2023 בשעה 8:34 am הגב

        יש במתכון

    2. ענת אפריל 10, 2023 בשעה 7:31 pm הגב

      אם אין לי תבנית שקעים, אפשר אחרי קירור לכדרר ביד לכדורים? או שהבלילה לא תאפשר?

      • malky adler אפריל 13, 2023 בשעה 9:00 am הגב

        יהיה קשה, כי זה 2 שכבות

    3. אהובה אפריל 2, 2024 בשעה 4:55 pm הגב

      תודה מלכי. שאלה, כשאני ממיסה יחד שוקולד מריר/חלב עם לבן, השוקולדים נמסים והלבן לא. למה זה קורה ואיך להמיס? תודה

      • malky adler אפריל 3, 2024 בשעה 8:43 am הגב

        שוקולד לבן יותר רגיל ללחות ולפעמים איחסון לא טוב מקשה על ההמסה, אפשר לטחון בבלנדר מוט כדי להיפטר מהגושים שלא נמסו

    4. בלהה שוק יולי 29, 2024 בשעה 9:48 am הגב

      שלום מלכי אלופה. אם יש לי תבנית אחת של טראפלס, מה אני עושה עם יתרת המסה בזמן שהכדורים בהקפאה?

      • malky adler אוגוסט 5, 2024 בשעה 1:04 pm הגב

        משאירה בטמ' חדר אם יש צורך אפשר לחמם מעט לפני נגלה נוספת

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס