• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    קינוח גבינה ודובדבן

    קינוח קליל של גבינה ודובדבן עם מעדן יופלה בטעם דובדבן, קל מאד להכנה וקוצר מחמאות

     

    חלק מהפקת חנוכה לתנובה

    15-20 מנות

    חומרים:

    קרם ווניל

    100 גרם גבינת שמנת
    200 גרם חלב מרוכז
    200 גרם שמנת מתוקה
    1/2 מקל ווניל או משחת ווניל

    קרם דובדבן

    1 מיכל יופלה דובדבן
    200 גרם חלב מרוכז
    200 גרם שמנת מתוקה
    טיפת צבע מאכל ורוד (לבחירה)

    קרמבל

    50 גרם קמח
    50 גרם אבקת שקדים
    50 גרם סוכר
    50 גרם חמאה

    אופן ההכנה:

    קרם ווניל

    • מקציפים שמנת מתוקה למרקם רך
    • מוסיפים את הגבינה ווניל וחלב מרוכז ומקפלים לתערובת אחידה
    • יוצקים לכוס עד מחצית הגובה

    קרם דובדבן

    • מקציפים שמנת מתוקה למרקם רך
    • מוסיפים את היופלה וחלב מרוכז ומקפלים לתערובת אחידה
    • יוצקים לכוס מעל קרם הווניל

    קרמבל

    • טוחנים במעבד מזון את החומרים עד לקבלת תערובת פירורית
    • שוטחים על נייר אפיה ואופים 170 מעלות 10-15 דקות להזהבה
    • מצננים ומפזרים מעל הקרם

    המתכון נעשה בשיתוף עם תנובה

     

    צילום: אסף אמברם  סטיילינג: נועה קנריק

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y8mv5kw5
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחי כוסות תגיות: גבינה, חלב מרוכז, חלבי, יופלה, תנובה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    מוס שקדים פיסטוק ושוקולד

    טרמיסו בכוסות

    מוס שוקולד נוגט

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    8 תגובות

    1. תהילה יוני 2, 2020 בשעה 1:32 pm הגב

      מה זה מיכל יופלה?
      גביע רגיל?

      • malky adler יוני 3, 2020 בשעה 5:12 am הגב

        כן

    2. רותם דוד ינואר 16, 2021 בשעה 6:39 am הגב

      הי
      האם בגבינת שמנת מגובר יל שמנת חמוצה?

      • malky adler ינואר 18, 2021 בשעה 8:31 am הגב

        לא. גבינת שמנת זה לא שמנת חמוצה

    3. Toby אוקטובר 16, 2021 בשעה 7:58 pm הגב

      היי

      אפשר לעשות את השכבות באלכסון כשמקפיאים בין שכבה לשכבה? או שצריך להוסיף ג'לטין?
      והאם נשמר טוב בהקפאה?

      • malky adler אוקטובר 17, 2021 בשעה 6:40 am הגב

        עשעושים באלכסון רצוי להוסיף גלטין, אחרת כשמפשיר לא ממש שומר על הצורה.
        נשמר מעולה בהקפאה

    4. Toby אוקטובר 17, 2021 בשעה 4:37 pm הגב

      תודה!
      יודעת להגיד באיזה יחס להוסיף את הג'לטין?

      • malky adler אוקטובר 24, 2021 בשעה 10:58 am הגב

        צריך לנסות ולראות מה המינימום שיחזיק יציב ולא יהיה טעם ג'לטיני

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס