• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    רוגלך שוקולד פריך
    דף הבית / מתכונים / עוגיות

    רוגלך שוקולד פריך

    רוגלך מהירים מבצק פריך במילוי שוקולד כל כך פריך שאי אפשר להפסיק לנשנש.

    לפני 20 שנה השתמשתי בבצק שק"מ או חש"ק המפורסם די הרבה, הפעם חזרתי אליו בגירסת הרוגלך עם מילוי שקדים קקאו עשיר וטעים במיוחד. הפריכות של העוגיות והטעם החמאתי לא מסגירים את קלות ומהירות ההכנה.

    ולפני שאתם שואלים, זה לא מתכון שממירים לפרווה. מכינים חלבי או לא מכינים 🙂

    חומרים:

    בצק:

    340 גרם (2.5 כוסות) קמח

    10 גרם אבקת אפיה

    200 גרם חמאה

    200 גרם שמנת חמוצה

    50 גרם אבקת סוכר

    מילוי שקדים שוקולד

    50 גרם חמאה בטמפרטורת חדר

    70 גרם אבקת סוכר

    80 גרם אבקת שקדים

    20 גרם קקאו

    15 גרם קורנפלור

    1 ביצה

    רוגלך שקדים פריך

    אופן ההכנה:

    מילוי

    • מתחילים בהכנת המילוי כדי שיתקרר בזמן הכנת הבצק.
    • מערבבים במעבד מזון את חומרי המילוי עד לקבלת משחה.
    • שמים במקרר.

    בצק

    • שמים במעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה את הקמח, אבקת אפייה, אבקת הסוכר וחמאה ומערבבים לקבלת תערובת פירורית.
    • מוסיפים שמנת ומערבבים לקבלת בצק.
    • מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה לעובי של 3 מ"מ (בערך עלה של 30 על 40) ומקפיאים.
    • ניתן לקרר את הבצק כגוש במקרר לפחות שעה ואז לרדד על משטח מקומח.
    • מורחים את המילוי על הבצק
    • חותכים את הבצק ל2 רצועות של 15 ס"מ וכל רצועה חותכים למשולשים שבסיס המשולש הוא 6 ס"מ.
    • מגלגלים כל משולש לרוגלה
    • אופים בחום של 170 מעלות ב15 דקות עד להזהבה.
    • מפדרים באבקת סוכר ונזהרים לא לחסל הכל מיד.

    רוגלך שוקולד פריך

     

    הערה:
    • ניתן להחליף את הקמח ואבקת האפיה ב350 גרם קמח תופח.
    • אפשר למלא גם בממרח שוקולד השחר או ממרח בלגה
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y4mhbwvf
    שיתוף
    פורסם ב: עוגיות תגיות: בצק פריך, חלבי, שמנת
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    עוגיות קפה פקאן

    עוגיות קפה פקאן

    עוגיות דבש

    עוגיות דבש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    29 תגובות

    1. מורן פברואר 2, 2021 בשעה 10:20 am הגב

      תודה רבה
      האם המילוי מתאים גם לעוגת שמרים או רק לפריך?

      • malky adler פברואר 3, 2021 בשעה 6:32 am הגב

        לדעתי פחות מתאים לשמרים

    2. חני פברואר 3, 2021 בשעה 8:50 am הגב

      שלום,
      אשמח לדעת האם ניתן להכין אותם פרווה?
      והאם יוצא מוצלח?
      תודה

      • malky adler פברואר 3, 2021 בשעה 9:19 am הגב

        כתבתי בפירוש בכותרת. זה רק חלבי

    3. מרים פברואר 3, 2021 בשעה 8:53 am הגב

      מלכי תודה על המתכונים המקסימים
      רציתי לשאול אם אני לא רוצה חלבי מה אפשר לשים במקום ?

      • malky adler פברואר 3, 2021 בשעה 9:19 am הגב

        כתבתי בפירוש בכותרת. זה רק חלבי

    4. לאה פברואר 3, 2021 בשעה 9:10 am הגב

      שלום רציתי לדעת איך אפשר לעשות את המתכון פרווה?
      תודה!

      • malky adler פברואר 3, 2021 בשעה 9:19 am הגב

        כתבתי בפירוש בכותרת. זה רק חלבי

    5. תהילה פברואר 3, 2021 בשעה 9:22 am הגב

      אוי, זה נראה שלמות! מתה על המתכונים שלך ועל הסדנאות שלך!
      המילוי נראה טעיםםםםם, אבל הוא באמת טעים?… זה כמו של החנות? אני מנסה להגיע למתכון מילוי כמו של החנות ואשמח אם תעזרי לי…..

      • malky adler פברואר 3, 2021 בשעה 9:26 am הגב

        תנסי. מקווה שתאהבי. בדרך כלל במאפיות משתמשים בממרח שוקולד מוכן שמיוצר לשוק המוסדי.

    6. מרים פברואר 3, 2021 בשעה 9:28 am הגב

      סורי עכשיו ראיתי שכתבת שא"א חלבי
      מליון תודות

    7. לינדוש פברואר 3, 2021 בשעה 11:22 am הגב

      שאלה לי האם מהבצק הנ"ל ניתן להכין אוזני המן ?

      • malky adler פברואר 3, 2021 בשעה 11:49 am הגב

        בהחלט

    8. s פברואר 3, 2021 בשעה 10:29 pm הגב

      האם את יכולה בבקשה להמיר את הגרמים לכמויות מדויקות
      בתודה מראש!

      • malky adler פברואר 4, 2021 בשעה 6:19 am הגב

        גרמים זה כמויות הכי מדוייקות.

    9. רבקה פברואר 4, 2021 בשעה 12:29 pm הגב

      האם ניתן להקפיא אותם?

      • malky adler פברואר 4, 2021 בשעה 1:18 pm הגב

        בהחלט

    10. רועי מרץ 2, 2021 בשעה 2:15 pm הגב

      נראה מצוין! האם אפשר להמיר את השמנת החמוצה בבצק בריוויון?

      • malky adler מרץ 3, 2021 בשעה 9:05 am הגב

        רויון לא מתאים לבצק חשק.

    11. שירה אפריל 20, 2021 בשעה 4:04 pm הגב

      הי,
      וואו נראה מעולה,
      חיבת להכין.
      רק שאלונת,
      אפשר להכין ולהקפיא? ואם כן מה המקסימום של הזמן בהקפאה? נניח חודשיים יהיה טוב?

      • malky adler אפריל 21, 2021 בשעה 7:52 am הגב

        אפשר להקפיא בקופסה אטומה. חודשיים לדעתי זה קצת הרבה, אבל צריך לנסות.

    12. טלי אפריל 26, 2021 בשעה 12:58 pm הגב

      הי,
      כמה בערך יוצא מכמות אחת?

      • malky adler אפריל 26, 2021 בשעה 1:03 pm הגב

        בערך 20-25

    13. טלי אפריל 26, 2021 בשעה 1:00 pm הגב

      ואשמח לדעת מה אפשר לעשות עם המילוי אם אין לי מעבד מזון

      • malky adler אפריל 26, 2021 בשעה 1:03 pm הגב

        אפשר בבלנדר

    14. תמי אוקטובר 12, 2021 בשעה 9:18 am הגב

      אפשר לבן במקום שמנת?

      • malky adler אוקטובר 17, 2021 בשעה 6:41 am הגב

        לא ממליצה

    15. חגית פברואר 20, 2024 בשעה 6:57 pm הגב

      הכנתי ומוכרחה לציין שהבצק דביק מאוד ומאוד קשה לעבוד איתו
      המילוי לא מספיק מתוק ולא היה אפשר למרוח אותו בכלל ,והקפדתי על קירור הבצק ,בקיצור לא היה קל ולא הצליח לי בכלל

      • malky adler מרץ 4, 2024 בשעה 7:09 am הגב

        מרדדים את הבצק בין 2 נירות אפיה כך שלא אמור להיות קשה לעבוד איתו. לא אמור להיות משמעות אם הוא דביק, כי אחרי הקפאה ממש קל לעבוד איתו.
        מתיקות היא עיניין של טעם
        צר לי שלא הצליח לך

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס