• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    שבלולי קינמון מקמח כוסמין

     

    את המתכון לשבלולי הקינמון קיבלתי מחברתי המוכשרת לאה תורג'מן, לאה אופה הרבה עם קמח כוסמין ובתור התחלה הייתי חייבת מתכון מנצח והיא עזרה לי בשמחה.
    השתמשתי בקמח כוסמין 70% והטעם היה מעולה.

    35-30 שבלוליםשבלולי קינמון מקמח כוסמין

    חומרים:

    בצק

    630 גרם (½4 כוסות) קמח כוסמין (אני השתמשתי בקמח כוסמין 70%)
    25 גרם (½ חבילה/קוביה) שמרית שמרים טריים
    5 גרם (½ שקית) משפר אפיה
    50 גרם (4 כפות) סוכר
    80 גרם (1 קופסה) פודינג אינסטנט וניל
    300 מ"ל ( ¼1 כוסות) חלב פושר
    100 גרם חמאה רכה
    2 ביצה גודל L
    ¼ כפית מלח

    מילוי
    100 גרם חמאה רכה
    100 גרם (½ כוס) סוכר חום
    1 כף קינמון

    ½ כוס אגוזי פקאן גרוסים גס (לא חובה)

    סירופ

    1/2 כוס מים
    1/2 כוס סוכר
    1/2 כפית משחת וניל או תמצית וניל

    אופן ההכנה:

    • בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים את הקמח, השמרים, משפר האפייה, הסוכר והאינסטנט פודינג במהירות איטית כ-2 דקות.
    • מוסיפים את החלב, הביצים והחמאה ומערבלים כ- 7 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד ודביק מעט. מוסיפים את המלח ומערבלים קצרות.
    • מעבירים את הבצק לקערה משומנת והופכים אותו בתוכה, כך שיכוסה בשמן מכל צדדיו.
    • מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה, או עד הכפלת נפח.
    • מחלקים את הבצק לשניים. מרדדים כל חצי מלבן בעובי של כ- 3 מ"מ, מברישים כל חצי עם 50 גר' חמאה, מפזרים את הסוכר והאגוזים ומגלגלים כל חצי לגלילה הדוקה.
    • פורסים כל גלילה לפרוסות ומסדרים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה במרווחים
    • של כ-2 ס"מ זו מזו (או מניחים כל פרוסה בתבנית אישית). משהים להתפחה של כ- 45 דק'.
    • מברישים בעדינות את הפרוסות התפוחות בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראשל- 180 מעלות כ- 25 דקות, עד הזהבה. מצננים.
    • מרתיחים את כל חומרי הסירופ ומצננים, מברישים את השבלולים מיד כשיוצאים מהתנור.

    לגרסה פרווה:
    יש להחליף את החמאה במרגרינה ואת החלב במים.

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y9kvqn73
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות ומאפי שמרים תגיות: קינמון, קמח כוסמין
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    פרחי שמרים שוקולד חלבה

    רוגלך שוקולד

    קראנץ קינמון

    קראנץ קינמון

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    2 תגובות

    1. אלכס מאי 31, 2024 בשעה 4:45 pm הגב

      עוגיות מצויינות יותר מקמח לבן רגיל
      תודה

      • malky adler יוני 3, 2024 בשעה 6:57 am הגב

        שמחה שאהבת
        תודה רבה 🙂

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס