• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    גביניות
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    גביניות

    מעטפות גבינה וצימוקים בבצק שמרים עשיר ונימוח.

     

    15 יחידות

     

    חומרים:


    בצק

    500 גרם קמח (אפשר קמח לחם או קמח רב תכליתי)

    10 גרם שמרים יבשים

    100 גרם סוכר

    2 ביצים

    150 גרם מים קרים

    150 גרם חמאה רכה

    5 גרם מלח

    מילוי

    500 גרם גבינה טוב טעם

    100 גרם סוכר

    40 גרם קורנפלור

    50 גרם צימוקים

    למריחה

    ביצה

    סירופ סוכר

    1/2 כוס מים

    1/2 כוס סוכר

     

    גביניות

    אופן ההכנה:

    בצק

    • שמים במיקסר מים, ביצים, סוכר , קמח ושמרים ומתחילים ללוש
    • אחרי שהחומרים מתאחדים מוסיפים את החמאה בקוביות ואת המלח
    • ממשיכים ללוש כ10 דקות.
    • מכדררים את הבצק שמים בקערה מכוסה בניילון ומקררים לפחות 8 שעות.

    סירופ סוכר

    • מרתיחים מים וסוכר עד שהסוכר נמס ומקררים.

    מילוי

    • מערבבים היטב את כל החומרים לתערובת חלקה. אפשר לטחון במעבד מזון.
    • מרדדים את הבצק לעלה בעובי של חצי ס"מ.
    • חותכים לריבועים של 10 ס"מ.
    • מניחים במרכז כל ריבוע כף מהמלית.
    • מרטיבים מעט את הקצוות כדי שידבק וסוגרים למעטפה. .
    • מורחים בביצה טרופה ומתפיחים כשעה – שעה וחצי
    • אופים בחום של 180 מעלות כ15 דקות
    • מברישים בסירופ סוכר מיד כשמוציאים מהתנור.
    • מאבקים באבקת סוכר ומגישים.

    גביניות

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y5mxkuwb
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות גבינה, עוגות ומאפי שמרים תגיות: גבינה, גביניות, חלבי, צימוקים
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגת בלינצ'ס גבינה

    עוגת בלינצ'ס גבינה עם גנאש שלושה שוקולדים

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    עוגות גבינה אישיות

    עוגת גבינה אישית במגוון ציפויים

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    12 תגובות

    1. משה דצמבר 11, 2020 בשעה 11:24 am הגב

      תודה על המתכון, האם יש גם עם הדגמה ביוטיוב?

      • malky adler דצמבר 12, 2020 בשעה 4:41 pm הגב

        לא צילמתי. אולי בפעם הבאה

    2. יפית מאי 6, 2021 בשעה 12:00 am הגב

      נראה סוף הדרך??
      אשמח מאוד לסרטון ביוטיוב
      תודה

    3. avigailzarug ינואר 20, 2022 בשעה 10:35 pm הגב

      אין על מלכי בעולם אמלה איזה שלמות

    4. תהילה יוני 2, 2022 בשעה 5:19 am הגב

      שלום מלכי
      האם ניתן להקפיא את הגביניות?

      • malky adler יוני 2, 2022 בשעה 6:15 am הגב

        בהחלט

        • תהילה יוני 2, 2022 בשעה 7:19 am הגב

          ציינת בעוגת שמרים עם הריקוטה והצימוקים דיש להוסיף טפיוקה ולא קרונפלור..אם רוצים להקפיא. זה תקף גם פה?

          • malky adler יוני 2, 2022 בשעה 1:17 pm הגב

            זה עובר הקפאה גם ככה

    5. מילי אוקטובר 7, 2024 בשעה 9:21 pm הגב

      המילוי מספיק יציב? אני רוצה לנסות אבל חוששת שהמילוי ישפך.

      • malky adler אוקטובר 9, 2024 בשעה 1:03 pm הגב

        מה שאת רואה בתמונה זה מה שיש במתכון

    6. אני:) אפריל 23, 2025 בשעה 8:28 am הגב

      חייבים צימוקים וקורנפלור?

      המתכונים שלך מדהימים תודה!!!!

      • malky adler אפריל 24, 2025 בשעה 11:48 am הגב

        צימוקים לא, קורנפלור כן

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס