חטיף קל להכנה, 4 מרכיבים בלבד ויש לכם פינוק במקרר.
הוא אפילו פרווה וטבעוני. מי צריך יותר?
כ25-30 יחידות
לחטיף:
60 גרם שוקולד מריר
30 גרם שמן קוקוס
250 גרם מחית פרלינה (נוגט)
125 גרם פיצפוצי אורז
ציפוי:
250 גרם שוקולד מריר
20 גרם חמאת קקאו או שמן
אופן ההכנה:
- ממיסים שוקולד ושמן קוקוס
- מוסיפים מחית נוגט ומערבבים
- מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים
- אם רוצים חטיף עגול שמים בתבנית שקעים או ברינגים בגובה 1.5 ס"מ
- אם רוצים מלבנים יוצקים לתבנית ומשטחים לגובה של 1.5 ס"מ
- מקפיאים לפחות חצי שעה ומחלצים מהרינגים. אם שיטחתם בתבנית חותכים לאצבעות של 2.5 ס"מ על 6 ס"מ.
- ממיסים את חומרי הציפוי וטובלים בעזרת קיסם
- אפשר לטבול את הממתק במלואו ואפשר לטבול רק תחתית ודפנות.
הערות:
- אפשר להמיר שמן קוקוס בחמאה או מרגרינה (לא בשמן צמחי)
- יש לשמור את הממתק במקרר או במקפיא.
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yxjg8ckd
נשמע מקסים
אפשר תחליף לשמן קוקוס?
כמו שכתוב בהערות בסוף המתכון.
ניתן להמיר את הקרם פרחי ה באבקת נוגט ואם כן מה היחס?
אפשר להפוך אבקת נוגוט למחית. על כל 100 גרם אבקת נוגט שמים 20 גרם שמן (עדיף שמן אגוזים)
במקרה של רגישות לאגוזים האם מתאים להמיר את הנוגט בחמאת בוטנים או דבש
או שיש לך רעיון אחר
תודה
נ.ב.
אני נהנית מאד מן המתכונים וההסברים
אפשר חמאת בוטנים
מלכי יקרה, האם אפשר להחליף את פצפוצי האורז בקורנפלקס?
אפשר לנסות אבל נפח של פיצפוצי אורז שטנה, אז יכול להיות שיהיה פחות מוצלח
היי, למה צריך חמאת קקאו
שהציפוי יצא יותר דק
קל להכנה וטעים.יצא מושלם. שנה טובה