כשצילמנו את המנה, הצלמת קראה לפטיפור פינגווין ומאז אצלי בבית מבקשים שאכין שוב את הפינגווינים.
את מלית האגוזים אתם יכולים להכין ולשמור במקרר, להוציא לטמ' החדר לפני האכילה ע"מ שתתרכך ולמרוח על המצה. טעים מאד והרבה יותר טוב מהממרחים הקנויים.
15 עוגיות
חומרים
למרנג (נשיקות)
100 גרם חלבון (4 חלבונים)
100 גרם סוכר (1/2 כוס)
100 גרם אבקת סוכר (1 חבילה)
כף קורנפלור / קמח תפו"א
מלית קרם אגוזי לוז ושוקולד
200 גרם אגוזי לוז קלופים
2 כפות אבקת סוכר
3-4 כפות שמן
50 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
עוגיות מרנג
- מקציפים חלבונים ,סוכר למרנג יציב
- מקפלים למרנג אבקת סוכר וקמח תפו"א
- מעבירים לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים עיגולים בקוטר 4 ס"מ
- אופים כ3 שעות בחום של 80 מעלות.
- הנשיקות מוכנות כשהן ניתקות בקלות מנייר האפייה
מלית
- קולים את האגוזים כ10-15 דק' בתנור
- קולפים את הקליפה הדקה החומה
- טוחנים במעבד מזון עד לקבלת אבקה
- מוסיפים את אבקת הסוכר והשמן וטוחנים כ10 דקות
- מידי פעם עוצרים את מעבד המזון ומסירים את התערובת מדפנות הקערה
- מוסיפים שוקולד מומס.
- מזלפים / מורחים על צד אחד של הנשיקות ומצמידים עם עוד נשיקה
צילוםL נחמי וולף סטיילינג: מיכל ליבוביץ'
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y9y9qmqq
שלום מלכי,קרם האגוזים פה יכול להתאים למילוי מקרונים?
כן
תודה על המתכונים, הם מאוד מוצלחים,
אפשר להרכיב מראש ולהקפיא?
מרנג סופח לחות במקפיא, אז לא מומלץ