עוגיות קלות לפסח, בטעם קפה עם פקאנים, בלי מיקסר. מערבבים מגלגלים אופים ומתענגים
כ 26 עוגיות
חומרים:
60 גרם (2 חלבונים M) חלבונים
180 גרם אבקת סוכר
100 גרם פקאן
200 גרם אבקת שקדים
כף נס קפה
לגלגול
כ2 כפות אבקת סוכר
26 חצאי פקאן
אופן ההכנה:
- מערבבים חלבון ונס קפה להמסת הקפה
- טוחנים את הפקאן עם אבקת הסוכר
- מוסיפים יבשים (פקאן, אבקת סוכר ואבקת שקדים) ומערבבים לתערובת אחידה
- יוצרים עיגולים (אני שקלתי 20 גרם לעוגיה) ומועכים מעט
- מגלגלים באבקת סוכר
- מדבקים על כל עוגיה חצי פקאן בעזרת מעט חלבון או מים
- אופים 150 מעלות כ15 דקות
- מצננים ושומרים בקופסה אטומה
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/2anujp7m
האם העוגיות מתקשות לאחר האפיה?
העוגיות מתייצבות לאחר צינון