• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת גבינה בחושה עם קרם ווניל
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת גבינה בחושה עם קרם ווניל

    אנחנו רגילים לעוגות גבינה אפויות או קרות, אז יש עוד סוג של עוגות גבינה, עוגות בחושות וזו אחת הטעימות שבהם. אני עשיתי את העוגה במנות אישיות ושדרגתי עם קרם ווניל, כמובן שאפשר לאפות באינגליש קייק ולוותר על הציפוי והקרם.

    הכנתי את העוגה לאירוח בתוכנית של אלישע גליסקברג, אלישבע איתגרה אותי בהכנת מנות לבנות, וזו הייתה אחת מהן. לצפיה בכתבה לחצו כאן.

    20 מנות

    חומרים:

    לעוגה:

    170 גרם חמאה
    350 גרם סוכר
    כפית משחת וניל
    170 גרם גבינה 30% שומן
    170 גרם גבינה 9% שומן
    320 גרם קמח
    כף אבקת אפייה
    3 ביצים L (180 גרם) ביצים

    קרם שנטילי וניל

    500 גרם שמנת מתוקה
    230 גר' שוקולד לבן
    כף משחת וניל
    4 גרם ג'לטין מומס ב24 גרם מים

    ציפוי

    350 גרם שוקולד לבן
    100 גרם שמן
    50 גרם בראס לוז
    צבע מאכל לבן

    אופן ההכנה:

    עוגה:

    • מחממים תנור ל 160 מעלות
    • מקרימים את החמאה והסוכר באמצעות וו גיטרה עד לקבלת תערובת קרמית חלקה.
    • מוסיפים וניל וגבינות ומערבבים
    • מערבבים את הקמח ואבקת האפייה
    • מוסיפים לתערובת את הקמח והביצים לסירוגין
    • משמנים רינגים קוטר 7 ס"מ בחמאה ומקמחים
    • יוצקים את הבלילה לרינגים עד 3/4 גובה ואופים 20 דקות

    ציפוי

    • ממיסים את חומרי הציפוי וטובלים את התחתית והשוליים של העוגות בציפוי

    קרם שנטילי

    • מחממים שמנת ווניל לסף רתיחה ויוצקים מעל השוקולד והג'לטין
    • טוחנים בבלנדר מוט לתערובת אחידה
    • מצננים לילה במקרר
    • מקציפים מזלפים מעל העוגות
    הכנתם קינוח מהאתר?יש לכם שאלות?  אני תמיד שמחה להיות אתכם בקשר באינסטגרם או בפייסבוק, ואל תשכחו לתייג.
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ybge5ddo
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, מתכונים לאירועים חגיגיים, עוגות גבינה, קינוחים אישיים תגיות: גבינה, ווניל, שוקולד לבן
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    12 תגובות

    1. לבנת יולי 12, 2020 בשעה 8:41 pm הגב

      מתאים להכין את העוגה עם שמן במקום חמאה ועם גבינה פחות שמנה? מטעמי בריאות..

      • malky adler יולי 13, 2020 בשעה 6:50 am הגב

        לא ממש. אני זוכרת כשלמדנו אצל אסטלה ואנשים שאלו שאלות כאלו היא ענתה, אפשר לאכול חתיכה יותר קטנה, או שעושים כמו שצריך או שלא עושים.

    2. הילי יולי 15, 2020 בשעה 2:21 am הגב

      אפשר לעשות אותה בתבנית 26?

      • malky adler יולי 15, 2020 בשעה 5:50 am הגב

        בתבנית 26 יצא נמוך. אפשר ב22 או 24

    3. אור חריזי נובמבר 1, 2020 בשעה 9:07 pm הגב

      רציתי לשאול באיזה גבינות צריך להשתמש בכוונה של לבנה שמנת

      • malky adler נובמבר 2, 2020 בשעה 11:01 am הגב

        כתוב איזה אחוז שומן של הגבינות. מה הכוונה איזה?

    4. rotem ינואר 16, 2021 בשעה 6:15 am הגב

      הי מלכי
      האם ניתן להקפיא ללא הקצפת? כלומר לשמור בהקפאה עד שימוש?

      • malky adler ינואר 18, 2021 בשעה 8:35 am הגב

        אפשר להקפיא את הקינוח

    5. אידית מרץ 22, 2022 בשעה 4:48 am הגב

      מצפים את העוגה כשהיא בטמפרטורת החדר או שהיא קרה? והאם שמקפיאים את העוגה היא לא מקבלת את אפקט הדמעה

      • malky adler מרץ 22, 2022 בשעה 7:22 am הגב

        כשהעוגה קרה או פואה הציפוי מתקשה יותר מהר.
        מקפיאים בקופסה אטומה כדי שלא יתפוס לחות.

    6. חנה מאי 3, 2023 בשעה 6:47 am הגב

      בס"ד

      מלכי שלום,
      בגבינה לבנה 30% הכוונה לגבינה שמנת?
      תודה רבה

      • malky adler מאי 5, 2023 בשעה 11:09 am הגב

        כן. אבל יש גם גבינת שמנת 16%, אז אני מדגישה את אחוזי השומן

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס