• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת מוס שוקולד לוז
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת מוס שוקולד לוז

    עוגת מוס חגיגית במיוחד, לראשונה הכנתי אותה בפסח לפני מספר שנים ליום ההולדת של התאומות שלי

     

    חומרים:

    דקואז לוז

    100 גרם אבקת סוכר
    100 גרם אגוזי לוז טחונים לאבקה
    100 גרם חלבון (4 חלבונים M)
    50 גרם סוכר

    40 גרם אגוזי לוז קלויים קצוצים גז

    קרמו שוקולד

    250 גר' שמנת מתוקה חלבית / פרווה
    50 גרם (3 כפות) סוכר
    60 גרם (3יחידות)  חלמונים
    200 גר' שוקולד מריר

    מוס אגוזי לוז

    135 גרם שמנת מתוקה חלבית / פרווה
    135 גרם חלב קוקוס (ראו מתכון בהמשך) או חלב
    54 גרם סוכר
    70 גרם חלמונים (4 חלמונים)

    6 גרם ג'לטין מומס ב36 גר' מים
    180 גרם מחית אגוזי לוז
    240 גרם שמנת מתוקה חלבית/פרווה (כוס)

    לציפוי
    70 גרם קקאו (רצוי 22% שומן)
    150 גרם חלב קוקוס או חלב
    200 גרם סוכר
    50 מ"ל מים
    10 גר' ג'לטין מומס ב60 גר' מים

    אופן ההכנה:

    דקואז לוז

    • טוחנים במעבד מזון אגוזים ואבקת סוכר
    • מקציפים חלבונים וסוכר למרנג יציב
    • מקפלים למרנג את האבקות
    • יוצקים ל2 רינגים בקוטר 22
    • על אחד מהם מפזרים אגוזי לוז קצוצים
    • אופים 35 דק בחום של 170 מעלות

    קרמו שוקולד

    • מערבבים את שמנת חלמונים וסוכר
    • מבשלים תוך כדי בחישה הסמכה (למי שיש מדחום יש להגיע ל84 מעלות)
    • יוצקים דרך מסננת על השוקולד וטוחנים בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת תערובת הומוגנית
    • יוצקים על הדקואז ללא האגוזים ומקפיאים

    מוס אגוזי לוז

    • מערבבים שמנת, חלב קוקוס, חלמונים וסוכר
    • מבשלים תוך כדי ערבוב עד הסמכה קלה (84 מעלות) ומסננים.
    • יוצקים את הקרם החם על מחית אגוזי הלוז והג'לטין מערבבים בעזרת בלנדר מוט לתערובת אחידה.
    • מקררים לטמפרטורה של 35 מעלות (טמ' גוף)
    • מקציפים את השמנת ומקפלים לתערובת

    חלב קוקוס
    100 גר' קוקוס
    300 גר' מים רותחים

    • מכניסים למעבד מזון וטוחנים כ5 דקות
    • מסננים דרך חיתול בד
    • מודדים את הכמות הרצויה למתכון

    ציפוי

    • מרתיחים את כל חומרי הציפוי למעט הג'לטין. מקררים מעט ומוסיפים את הג'לטין המומס.
    • מסננים את הקרם.

    הרכבת העוגה:

    • מניחים בתחתית רינג בקוטר 24 את הדקואז עם הקרמו
    • יוצקים מחצית מכמות המוס
    • מניחים את הדקואז עם שברי האגוזים ומכסים ביתרת המוס
    • מקפיאים כ6 שעות
    • משחררים מהרינג ויוצקים את הציפוי

    עוגת מוס שוקולד לוז

    צילום: נחמי וולף סטיילינג: מיכל ליבוביץ'

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y7xsjyvy
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח, עוגות ראווה תגיות: אגוזי לוז, ללא גלוטן, פסח, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    70 תגובות

    1. מיה מרץ 18, 2018 בשעה 3:44 pm הגב

      היי מלכי
      מחית אגוזי הלוז הכוונה לפרלינה או למחית לא ממותקת? תודה

      • malky adler מרץ 18, 2018 בשעה 4:19 pm הגב

        מחית לוז ללא ממותקת

        • יעל אפריל 16, 2019 בשעה 6:52 am הגב

          לא השגתי מחית לוז לא ממותקת אלא רק פרלינה. יש איך להפחית כמויות סוכר?

          • malky adler אפריל 16, 2019 בשעה 6:58 am הגב

            את יכולה להכין לבד. קולים אגוזי לוז מולבנים מצננים וטוחנים במעבד מזון למשחה, אפשר להוסיף מעט שמן אגוזי לוז למרקם נוזלי יותר

            • יעל אפריל 16, 2019 בשעה 7:35 am

              לא קניתי מספיק אגוזים, זה כבר לא יקרה… השאלה אם אפשר לשים פחות סוכר?

            • malky adler אפריל 16, 2019 בשעה 7:36 am

              את יכולה לשים מחית נוגט ולהוריד מעט סוכר. לא קריטי אז יהיה קצת מתוק…

        • נורית אפריל 20, 2024 בשעה 8:18 pm הגב

          הכנתי את הקרם מוס אגוזי לוז אך יצא ממש לא מתוק, נראה שצריך להוסיף סוכר כי מחית הלוז ללא סוכר ו 54 גרם סוכר לא מספיק להמתיק את המסה. נראה שכדאי להוסיף כף או 2 אבקת סוכר לקצפת שמקפלים למחית הלוז

          • malky adler אפריל 20, 2024 בשעה 8:28 pm הגב

            תשתמשי בפרלינה לוז עם סוכר

        • אופיר אפריל 11, 2025 בשעה 8:00 am הגב

          ראשית מלכי, תודה רבה על המתכון הוא מדהים.
          תובנות לגבי המתכון, יש להגדיל את המסה לפחות בעוד 15-20% מכיוון שהיא לא מכסה את הרינג ואז נוצרים כיסים לא מלאים. מעבר לזה הכל מושלם.

          חג שמח

          • malky adler אפריל 15, 2025 בשעה 8:54 am הגב

            אם משתמשים במידות הרינג שרשום זה בול הכמות, כמובן שאפשר להגדיל אם אתה רוצה בסיס עבה יותר

    2. הדס מאי 31, 2018 בשעה 3:32 pm הגב

      למה תורם החלב קוקוס דווקא? האם אפשר להחליף אותו בחלב סויה?

      • malky adler יוני 1, 2018 בשעה 4:05 am הגב

        הי הדס, העוגה הוכנה לראשונה למדור פסח , ואצלנו לא אוכלים קטניות. אפשר בהחלט להחליף בחלב סויה

    3. נחמה יוני 3, 2019 בשעה 6:55 am הגב

      הי
      רציתי לדעת כיצד ניתן לעשות ציפוי לעוגה חלק ומבריק

      • malky adler יוני 3, 2019 בשעה 10:02 am הגב

        לפי המתכון שיש כאן, תעקבי אחרי ההוראות שבמתכון

    4. אפרת אוגוסט 22, 2019 בשעה 5:23 am הגב

      היי,
      הכנתי את העוגה הזו. יצאה מושלם!!!!
      אני נהנית מאד מהמתכונים שלך,
      תודה, את אלופה!!!

      • malky adler אוגוסט 22, 2019 בשעה 12:47 pm הגב

        תודה רבה !!! כיף לשמוע
        תמשיכי לגלוש ולהנות, ואת מוזמנת לשתף אותי בתמונות של התוצרים

    5. איתן פברואר 5, 2020 בשעה 8:08 pm הגב

      האם אפשר בציפוי להחליף במשהו אחר במקום חלב קוקוס? חלב סויה או חלב רגיל או שמנת?

      • malky adler פברואר 6, 2020 בשעה 9:43 am הגב

        כן. כל חלב או תחליף חלב שאת אוהבת

    6. איתן פברואר 8, 2020 בשעה 12:20 pm הגב

      בקרמו שוקולד:
      לא צריך לבשל אותו על אש נמוכה עד 82 מעלות? או שפשוט לערבב בסיר ללא אש עד הסמכה? ומה זה נחשב הסמכה?

      • malky adler פברואר 9, 2020 בשעה 6:47 am הגב

        הסמכה קוראת בערך ב82-84 מעלות. לכן מבשלים לטמ' הזו.

    7. אריאל פברואר 8, 2020 בשעה 12:23 pm הגב

      אפשר להחליף את החלב קוקוס בכל המתכון של העוגה לחלב רגיל?

      • malky adler פברואר 9, 2020 בשעה 6:48 am הגב

        כן

    8. איתן פברואר 8, 2020 בשעה 1:34 pm הגב

      כמה זמן להקפיא את הקרמו על הדקואז?

      • malky adler פברואר 9, 2020 בשעה 6:48 am הגב

        עד שהוא יציב ממש. 2-3 שעות

    9. נאור ברדה מרץ 28, 2020 בשעה 12:22 am הגב

      אחת העוגות הטעימות והיפות שהכנתי

      • malky adler מרץ 28, 2020 בשעה 5:34 pm הגב

        איזה כיף. תודה

    10. איתן מאי 9, 2020 בשעה 3:22 pm הגב

      היי, אני יכול להשתמש במחית פרלינה פשוט ולהוריד טיפונת סוכר?(אני אוהב עוגות מתוקות)

      • malky adler מאי 10, 2020 בשעה 5:35 am הגב

        כן

    11. אלעד יוני 15, 2020 בשעה 5:56 am הגב

      כמה זמן אפשר לשמור את העוגה?

      • malky adler יוני 17, 2020 בשעה 5:56 am הגב

        אפשר להקפיא בקופסה סגורה גם חודש

        • אמי אפריל 23, 2024 בשעה 7:21 am הגב

          הכנתי את העוגה אתמול ולא הפסקתי לקצור שבחים בקיצור עוגה מהממת עם טעמים נפלאים.
          תודה רבה.

    12. סתיו יולי 26, 2020 בשעה 10:23 am הגב

      היי נראה מדהים האם במוס אפשר להוריד את הגלטין?

      • malky adler יולי 26, 2020 בשעה 11:01 am הגב

        אם היה אפשר לא הייתי שמה. אין לי עניין להוסיף חומרי גלם סתם.
        אם את רוצה בלי ג'לטין תצטרכי לאכול חצי קפוא. כי ברגע שיפשיר הוא לא יחזיק כעוגה.

    13. נאוה מרץ 29, 2021 בשעה 2:58 pm הגב

      מועדים לשמחה מלכי היקרה
      האם יש ג'לטין כשר לפסח?
      נאוה שמעריכה מאוד

      • malky adler מרץ 29, 2021 בשעה 3:08 pm הגב

        ברור

        • מיכל מאי 3, 2024 בשעה 7:02 am הגב

          מלכי יקרה, קודם כל תודה רבה על המתכון ,הכנתי את העוגה והיא מדהימה בטעמיה. אבל גם לי וגם לאורחים היה מתוק מדי ואני מנסה לחשוב איך ניתן להפחית סוכר בעוגה בכמות נכונה. חשבתי על הפחתת אבקת הסוכר באגוזים הטחונים, האם אני צודקת או שזה יפגע במרקם העוגה?

          • malky adler מאי 8, 2024 בשעה 10:19 am הגב

            איזה חלקק היה מתוק? בדקואז יש סוכר, במוס ובשכבה של הלוז יש כמות קטנה.
            באיזה שוקולד השתמשת? תשתמשי בשוקולד 70% שהוא ]חות מתוק, השוקולדים בסופר מכילים מעט מוצקי קקאו והמון סוכר.
            באיזה מחית לוז השתמשת? כמה אחוז אגוזים וכמה אחוז סוכר?
            את יכולה להכין מחית לוז לבד עם פחות סוכר.
            הסוכר לדעתי הגיע מחומרי הגלם שהשתמשת ולא מהמתכון

    14. ענת מאי 18, 2021 בשעה 1:52 am הגב

      שלום מלכי האם אפשר לעשות את הדוקאזים ללא רינג אלא לזלף אותם על נייר אפיה כל אחד בצורת עיגול קוטר 22?כמו מרנג?

      • malky adler מאי 18, 2021 בשעה 8:58 am הגב

        בטח

    15. איילת יוני 24, 2021 בשעה 8:06 pm הגב

      שלום מלכי,
      איזה צבע השתמשת כדי לצבוע את האגוזי לוז? איזה חברה? האם זה אבקה או צבע גל?

      • malky adler יוני 28, 2021 בשעה 7:48 am הגב

        איפה את רואה אגוזי לוז צבועים?

    16. נעה יוני 29, 2021 בשעה 5:04 pm הגב

      היי מלכי, הייתי רוצה לנסות להחליף את מחית אגוזי הלוז שבמוס בממרח טופי מלוח ( של Rami Torenzo). בעקבות זאת זאת, האם צריך לשנות את כמות הסוכר שבמוס ? המון תודה (:

      • malky adler יוני 30, 2021 בשעה 9:38 am הגב

        אני לא יודעת מהם הרכי\בים בממרח שאת רוצה לשים. צריך לבדוק מתיקות ושומן מול המחית לוז.
        צריך לנסות ולטעום

    17. צביקה נובמבר 22, 2021 בשעה 11:55 am הגב

      היי מלכי
      יש מקרה תמונה של העוגה מבפנים ?
      רוצה להבין אם חצי מכמות הראשנה אמורה לכסות את הכרמו או להגיע לגובה שלו ואז להניח את הדקואז לוז ( כי אז צריך להקפיא בן שכבה לשכבה.. )
      תודה רבה 🙂

      • malky adler נובמבר 22, 2021 בשעה 2:24 pm הגב

        שמים את הקרמו ויוצקים בערך מחצית מכמות המוס,
        המוס מכסה את הקרמו, אין צורך להקפיא הדקואז לא כבד ולא שוקע.

    18. תודה רבה רבה לך.. ?? נובמבר 22, 2021 בשעה 6:23 pm הגב

      היי

    19. שמחה נובמבר 24, 2021 בשעה 7:20 pm הגב

      אפשר להשתמש בקרם קוקוס במקום שמנת פרווה?
      מה עדיף מבחינת טעם?

      • malky adler נובמבר 25, 2021 בשעה 9:48 am הגב

        איפה שיש חלב אפשר להחליף בקרם קוקוס. אם את יודעת להקציף קרם קוקוס אפשר להחליף גם את השמנת להקצפה.
        טעם זה מה שאת אוהבת

    20. עדי אפריל 14, 2022 בשעה 5:16 am הגב

      היי מלכי,
      אשמח לדעת באיזה טמפרטורה צריך להיות הגלסאז׳ כאשר מצפים את העוגה?
      ואחרי הציפוי צריך להחזיר את העוגה להקפאה או למקרר במידה וזה קרוב להגשה?
      תודה רבה וחג שמח!

      • malky adler אפריל 18, 2022 בשעה 7:57 am הגב

        גלאסז בטמ' של 32-38 על עוגה קפואה.
        ניתן לשמור בקירור או הקפאה

    21. עדינה נובמבר 8, 2022 בשעה 11:33 am הגב

      שלום מלכי האלופהה
      רציתי לשאול 2 דברים:

      1. האם 6 גרם גלטין למוס זה לא הרבה מדי? בד"כ אני נמנעת משימוש בג'לטין,
      אבל אני רוצה שזה יהיה יציב ובעוגה אחרת על שימוש בשמנת מתוקה אחת שמתי 3 גרם גלטין וזה הספיק,
      אפשר להפחית מכמות הג'לטין כאן במתכון?

      2.במוס אני רוצה טעם של שוקולד וקפה,
      במה אני יכולה להמיר את המחית לוז?

      תודה

      • malky adler נובמבר 8, 2022 בשעה 12:13 pm הגב

        1. כמות הג'לטין לא תלויה בכמות השמנת המתוקה, היא לא זו שמייצבת את המוס, אלא בכל הרכיבים. לדוגמא אם יש שוקולד עם אחוז מוצקי קקאו צריך הרבה פחות ג'לטין ולפעמים אפילו לא צריך בכלל ג'לטין.
        כאן יש כ200 גרם מוס בלי שום דבר שמייצב ולכן יש 6 גרם ג'לטין.
        2. אם את רוצה מוס שוקולד וקפה תעשי מתכון אחר שיש בו שוקולד (ואז מן הסתם יהיה פחות ג'חאין) ואת יכולה להוסיף קפה. ראי כאן

        את יכולה גם לקחת את המוס מריר מכאן

        • עדינה נובמבר 8, 2022 בשעה 12:48 pm הגב

          במתכון של הטריקולד הפרווה אז המוס שוקולד הוא פרווה,
          ניתן להמיר לחלבי?
          והאם צריך ג'לטין כדי שיהיה יציב?
          ואם אני רוצה טעם של קפה כמה כפות קפה לדעתך אני יוסיף כדי שיהיה גם טעם קפה אבל עדין?

          תודה רבה רבה!!!

          • malky adler נובמבר 8, 2022 בשעה 12:53 pm הגב

            יש לך מוס חלבי כאן או כאן
            אם את משתמשת בשוקולד מריר 60% מוצקי קקאו ומעלה לא צריך ג'לטין.
            קפה לפי הטעם, כף או 2 כפות. תלוי מה את אוהבת

          • זהבית אפריל 5, 2025 בשעה 7:42 pm הגב

            מלכי יקרה תודה רבה על המתכון, אפשר לדעת מהו הקישוט מסביב לעוגה בצבע זהב?

            • malky adler אפריל 6, 2025 בשעה 5:08 am

              סוכריות

    22. רועי מרץ 14, 2024 בשעה 9:12 pm הגב

      מהם הקישוטי דיסקיות שמעל העוגה, ממה עשויים?

      • malky adler מרץ 17, 2024 בשעה 8:41 am הגב

        שוקולד שטימפררתי

    23. מני אפריל 2, 2024 בשעה 10:42 am הגב

      באיזה גובה צריך להיות הרינג 22 והרינג 24?

      • malky adler אפריל 3, 2024 בשעה 8:42 am הגב

        אני בדכ עושה ברינג גובה 6

    24. מני אפריל 3, 2024 בשעה 11:37 am הגב

      תודה רבה על התשובות מהשאלה הקודמת.

      אני מניח שהציפוי הוא סוג של גלאסז אז יכול להיות שהציפוי יהיה מורכב רק מאבקת קקאו?
      לא חסר שם גם שוקולד מריר או לבן?

      שאלת תם.

      • malky adler אפריל 4, 2024 בשעה 8:36 am הגב

        זה ג'לי קקאו. אפשר כמובן לעשות גם גלאסז' עם שוקולד
        יש כאן מתכון

    25. אריאלה אפריל 3, 2024 בשעה 6:39 pm הגב

      האם אפשר להוסיף מעט גלוקוזה לציפוי ע"מ שיקבל מראה מבריק יותר ויציב יותר?

      • malky adler אפריל 4, 2024 בשעה 8:33 am הגב

        יכולה להכין גלאסז' לפי המתכון הזה

    26. נורית אפריל 22, 2024 בשעה 12:57 pm הגב

      באיזה טמפרטורה צריך להיות הציפוי לפני שיוצקים אותו על העוגה הקפואה?

      • malky adler אפריל 24, 2024 בשעה 9:27 am הגב

        בערך בטמפרטורת גוף 35-36 מעלות (שיהיה נוזלי אבל לא מדי חם שלא ימיס את העוגה)

    27. אביעד יוני 16, 2024 בשעה 8:37 am הגב

      שלום וברכה
      תודה על האתר המושקע.
      בדקואז יש אגוזים טחונים- צריך לקלות אותם או אגוזים חיים?
      תודה

      • malky adler יוני 19, 2024 בשעה 5:55 am הגב

        אין צורך לקלות

    28. הילה יולי 14, 2024 בשעה 6:02 am הגב

      שלום מלכי,אפשר לקחת את המתכון פה של מוס אזגוזי לוז ובמקום מחית לוז לעשות מחית פיסטוק ויצא לי מוס פיסטוק טוב?

      • malky adler יולי 15, 2024 בשעה 5:53 am הגב

        בהחלט

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס