• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת מוס שוקולד קוקוס
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת מוס שוקולד קוקוס

    עוגת ראווה חגיגית בטעמי שוקולד ווניל וקוקוס. העוגה דורשת השקעה אך התוצאה שווה את המאמץ

     

    קוטר 24

    חומרים:

    בצק פריך קוקוס

    140 גרם קמח (1כוס )
    100 גרם חמאה/מרגרינה
    40 גרם אבקת סוכר (2 כפות)
    40 גרם אבקת שקדים (1/2 כוס)
    15 גרם (כף) קוקוס
    1 חלמון

    דקואז קוקוס

    6 חלבונים
    40 גרם (2 כפות) סוכר
    30 גרם (2 כפות) אבקת שקדים
    110 גרם (1 חבילה + כף) אבקת סוכר
    25 גרם (כף וחצי) קמח
    75 גרם (3/4 כוס) קוקוס

    קרמו שוקולד

    240 גרם (1 מיכל) שמנת מתוקה או צמחית
    30 גרם (כף וחצי) סוכר
    3 חלמונים
    100 גרם שוקולד מריר
    3 גרם אבקת ג'לטין מומס ב18 מל' מים

    מוס וניל

    450 מ"ל חלב קוקוס או סויה
    110 גרם סוכר (1/2 כוס)
    36 גרם קורנפלור (4 כפות)
    1 כפית משחת וניל או תמצית וניל
    5 חלמונים
    45 גרם שוקולד לבן חלבי או פרווה
    10 גרם ג'לטין מומס ב1/4 כוס מים
    270 גרם שמנת מתוקה או צמחית

    גלאסז'

    150 גרם מים
    300 גרם סוכר
    300 גרם גלוקוז
    200 גרם חלב מרוכז או קרם קוקוס
    20 גרם ג'לטין מומס ב120 גרם מים
    300 גרם שוקולד לבן
    צבע מאכל לבן

    אופן ההכנה:

    בצק פריך קוקוס

    • שמים במעבד מזון את כל החומרים מלבד הביצה ומעבדים לתערובת פירורית
    • מוסיפים ביצה ומעבדים מעט עד לקבלת גושים גדולים
    • אוספים את הבצק לגוש אחיד
    • מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה לעובי של 3 מ"מ ומקפיאים כחצי שעה
    • קורצים עיגול בקוטר 22
    • אופים בחום של 155 מעלות 10 דקות
    • את השאריות חותכים לפיסות ומניחים בין 2 רינגים אחד בקוטר 24 והשני בקוטר 26
    • אופים בחום של 155 מעלות 20 דקות להזהבה.
    • מצננים את הקילתית והכתר.

    דקואז קוקוס

    • מקציפים חלבונים וסוכר למרנג יציב
    • מקפלים אבקות מנופות וקוקוס
    • יוצקים על הבסיס האפוי חלקית
    • אופים בחום של 170 מעלות כ20 דק'

    קרמו שוקולד

    • מחממים שמנת, חלמונים וסוכר לסף רתיחה (למי שיש מדחום 84 מעלות)
    • מוסיפים שוקולד וג'לטין וטוחנים בבלנדר מוט
    • יוצקים על הדקואז ומקפיאים

    מוס וניל

    • מרתיחים חלב ווניל
    • מערבבים קורנפלור סוכר ביצה וחלמונים
    • יוצקים את החלב הרותח על החלמונים ומחזירים לסיר לבישול עד להסמכה (כמו קרם פטיסייר)
    • מוסיפים שוקולד לבן וג'לטין וטוחנים בבלנדר מוט
    • מקררים עטוף בניילון נצמד על פני הקרם ל35 מעלות
    • מקציפים את השמנת למרקם יוגורט
    • מקפלים שמנת מוקצפת
    • מניחים את הבסיס האפוי עם קרמו השוקולד ברינג קוטר 24
    • יוצקים את המוס ומקפיאים לפחות 6 שעות

    גלאסז

    • מרתיחים מים, סוכר וגלוקוזה
    • מוסיפים חלב מרוכז ומרתיחים כ3 דקות
    • מוסיפים שוקולד, ג'לטין וצבע מאכל וטוחנים
    • מכינים 24 שעות לפני השימוש
    • מחממים לטמ' של 35 מעלות
    • יוצקים על העוגה
    • מניחים מסביב את הכתר שאפינו מהבצק הפריך

     

     

    צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: http://tinyurl.com/yd9l6k2p
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות ראווה, קינוחי פרווה תגיות: ווניל, קוקוס, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגת מוס פרלינה ותפוחים

    עוגת מוס שוקולד פקאן

    עוגת מוס פקאן שוקולד קפה

    טריקולד גבינה

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    14 תגובות

    1. תמר יוני 18, 2020 בשעה 9:32 am הגב

      לא כ"כ הבנתי איך מכינים את הכתר. מה הכוונה בלשים פיסות בין רינג 24 ו-26? אשמח להסבר בבקשה.

      • malky adler יוני 18, 2020 בשעה 10:10 am הגב

        שמים 2 רינגים אחד בתוך השני ונוצר רווח של ס"מ. חותכים פיסות של בצק פריך ושמים ברווח שנוצר

    2. יפית יולי 5, 2020 בשעה 8:35 am הגב

      וואו זה נראה מושלם!!
      אשמח לדעת עם איזה ג'לטין את ממליצה להשתמש?

      • malky adler יולי 6, 2020 בשעה 6:12 am הגב

        אני קונה בחנויות מתמחות (לא ממליצה על גלטין מהסופר)

    3. נורית יולי 15, 2020 בשעה 8:58 am הגב

      הכתר בעצם לא מחובר לעוגה נכון? השאלה איך הוא נכנס מבלי לפגוע בציפוי הגלאסז

      • malky adler יולי 15, 2020 בשעה 11:59 am הגב

        מונח בנפרד. יש דברים שאני מדגימה בסדנאות. מוזמנת לבוא

    4. יש אפשרות להכין חלב מרוכז פרווה בבית? אשמח למתכון נובמבר 4, 2020 בשעה 4:43 pm הגב

      אשמח לקבל מתכון לחלב מרוכז פרווה

      • malky adler נובמבר 5, 2020 בשעה 4:37 am הגב

        חלב מרוכז אמור להיות עשוי מחלב ועל כן הוא חלבי. אני יודעת שיש כאלו שהכינו את המתכון שלי עם חלב סויה. לא ניסיתי. יש דברים שלדעתי עושים רק חלבי.

    5. בת שבע דצמבר 28, 2020 בשעה 7:06 pm הגב

      היי מלכי
      האם אפשר להחליף את שכבת הגלסאז בשכבת גנאש מריר/חלב?
      כמו כן, האם אפשר להכין את שכבת הקרמו עם שוקולד חלב או שזה יהיה מתוק מדי ולא מאוזן?
      תודה ?

      • malky adler דצמבר 29, 2020 בשעה 6:59 am הגב

        אפשר להחליף את הגלאסז בגנאש.
        אפשר להכין קרמו שוקולד חלב. אין בעיה

    6. רויטל אפריל 28, 2021 בשעה 5:10 am הגב

      היי
      בגלסאז צריך להרתיח סוכר מים וגלוקוזה למעלות מסוימות ואז להוסיף חלב מרוכז?

      • malky adler אפריל 28, 2021 בשעה 3:29 pm הגב

        כמו שכתוב, להרתיח . לא צריך למדוד טמפרטורה. כשרותח להוסיף חלב מרוכז

    7. רחלי מאי 15, 2021 בשעה 10:45 pm הגב

      מה זה הקישוט למעלה?

      • malky adler מאי 18, 2021 בשעה 8:59 am הגב

        שוקולד

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס