• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת תפוח בדבש
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת תפוח בדבש

    עוגה חגיגית לראש השנה, שילוב של תפוח בדבש בוריאציה קצת שונה

    חומרים:

    לקומפוט תפוחים

    150 מ"ל (2/3 כוס) מים
    80 גרם (2/3 כוס) סוכר
    1/2 כפית משחת וניל או חצי מקל
    כף מיץ לימון
    8 גרם ג'לטין מומס ב48 מ"ל מים
    2 תפוחים גרנד

    1/2 כוס נפאז' (להשיג בחנויות המתמחות) לא חובה

    עוגת דבש ושקדים

    125 גרם (כוס) אבקת סוכר
    50 גרם (2/3 כוס) אבקת שקדים
    15 גרם (כף) דבש
    50 גרם (5 כפות) קמח
    1 גרם אבקת אפייה
    4 חלבונים
    60 גרם (1/3 כוס) שמן

    שנטילי דבש

    150 גרם (2/3 כוס) שמנת מתוקה חלבית או פרווה
    15 גרם (כף) גלוקוז
    15 גרם (כף) דבש
    חצי כפית משחת וניל או תמצית
    100 גרם שוקולד לבן חלבי או פרווה
    210 גרם (1 מיכל פחות 2 כפות) שמנת מתוקה חלבית או פרווה

    אופן ההכנה

    קומפוט תפוחים

    • חותכים את התפוחים לקוביות קטנות
    • מרתיחים מים סוכר ווניל
    • מוסיפים את הג'לטין הלימון והתפוחים ומבשלים כ10 דקות
    • יוצקים לתבנית קוטר 18 או 20 ומקפיאים
    • אם רוצים הברקה של הקומפוט מחממים מעט נפאז מניחים את התפוחים על רשת ויוצקים עליהם את הנפאז'.

    עוגת דבש ושקדים

    • במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל היבשים
    • מוסיפים שמן ודבש
    • מקציפים חלבונים ומקפלים לתערובת
    • יוצקים לתבנית בקוטר 22 ואופים בחום של 170 מעלות 12-15 דק'

    שנטילי דבש

    • מחממים את הכמות הקטנה של השמנת יחד עם הדבש, הגלוקוז והווניל לסף רתיחה ומסירים מהאש.
    • מוסיפים את השוקולד וטוחנים בבלנדר מוט
    • מוסיפים את הכמות השניה של השמנת וטוחנים
    • מקררים כ6 שעות
    • מקציפים ומורחים שכבה על העוגה.
    • מניחים את הקומפוט תפוחים
    • מעבירים את יתרת הקרם לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים טיפות בשוליים של העוגה.

     

    צילום: אלי סגל סטיילינג נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y7g4ubvk
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לראש השנה, עוגות ראווה, קינוחי פרווה תגיות: דבש, פרווה, ראש השנה, תפוחים
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגת מוס פרלינה ותפוחים

    עוגת מוס שוקולד פקאן

    עוגת מוס פקאן שוקולד קפה

    טריקולד גבינה

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    10 תגובות

    1. ניצה ה ספטמבר 16, 2019 בשעה 7:58 am הגב

      היי מלכי
      מה גודל התבנית של קומפוט התפוחים .לפי התמונה יותר קטן מגודל העוגה (22 ס"מ).
      האם 18-20 ?
      תודה על המתכון.

      • malky adler ספטמבר 16, 2019 בשעה 8:03 am הגב

        הוספתי. אני עשיתי בקוטר 20 (אפשר גם 18)

    2. שקד ספטמבר 21, 2019 בשעה 11:49 am הגב

      זה גלוקוזה או גלוקוז?

      • malky adler ספטמבר 22, 2019 בשעה 12:31 pm הגב

        אותו דבר

    3. שקד ספטמבר 26, 2019 בשעה 2:20 pm הגב

      כמה זמן העוגה נשמרת?

      • malky adler ספטמבר 27, 2019 בשעה 5:07 am הגב

        במקפיא חודשיים, במקרר 4-5 ימים בכלי סגור

    4. עדה ספטמבר 11, 2024 בשעה 9:31 am הגב

      הי מלכי. אם איני טועה הכנת את הקומפוט בתבנית עם שוליים עגולים. האמנם? ואם כן היכן משיגים תבנית כזו?

      • malky adler ספטמבר 11, 2024 בשעה 12:01 pm הגב

        כן, זה תבנית פלסטיק או סיליקון די ישנה
        מניחה שיש בחנויות מתמחות ואפילו באלי אקספרס

        • עדה ספטמבר 26, 2024 בשעה 8:50 am הגב

          תודה!
          העוגה נשמרת במקפיא עם השנטילי?

          • malky adler ספטמבר 28, 2024 בשעה 5:50 pm הגב

            בהחלט

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס