• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    פחזניות מסקרפונה וקרמל
    דף הבית / מתכונים / פחזניות ואקלרים

    פחזניות מסקרפונה וקרמל

    פחזניות תפוחות עם קרמבל מתפצפץ ומילוי קרם מסקרפונה עשיר וטוויסט קרמל מלוח.

    גם את הקינוח הזה הכנתי לאירוח בתוכנית אלישבע בכיכר

     

     

    25 פחזניות

    חומרים:

    לקרמבל

    100 גרם חמאה
    130 גרם סוכר דמררה
    130 גרם קמח
    צבע מאכל לבן

    לבצק רבוך

    150 מ"ל חלב או מים
    80 גר' חמאה
    קורט מלח
    כף סוכר
    120 גרם קמח
    3 ביצים M

    קרם מסקרפונה

    150 גרם שמנת מתוקה
    120 גרם גבינת מסקרפונה
    40 גרם אבקת סוכר
    1/4 כפית משחת וניל

    קרמל מלוח

    90 גרם סוכר
    90 גרם שמנת מתוקה
    45 גרם גלוקוז
    10 גרם חמאה
    3 גרם מלח ים

    אופן ההכנה:

    קרמבל

    • מערבבים את חומרי הקרמבל במיקסר עם וו גיטרה
    • מרדדים בין 2 ניירות אפייה לעובי של 5 מ"מ ומקפיאים

    בצק רבוך

    • מרתיחים חלב חמאה מלח וסוכר בסיר עם מכסה סגור
    • מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים נמרצות עד שהבצק שמתקבל נפרד מדפנות הסיר. מסירים מהאש
    • מקררים את התערובת כ10 דק' ומעבירים לקערת המיקסר
    • מערבבים עם וו גיטרה ומוסיפים את הביצים זו אחר זו עד שנטמעות בבצק
    • מעבירים את הבלילה לשק זילוף עם צנתר חלק מזלפים פחזניות בקוטר 3.5-4 ס"מ
    • מניחים עיגול קרמבל אופים 30 דק' בחום של 160 מעלות עד שהפחזניות אפויות

    קרם מסקרפונה

    • מקציפים את כל החומרים לקצף יציב
    • מעבירים לשק זילוף.

    קרמל

    • מחממים בקלחת שמנת, חמאה מלח גלוקוז
    • מכינים קרמל מהסוכר ועוצרים עם הנוזל החם
    • מקררים ומכניסים לשק זילוף
    • עושים חור בתחתית הפחזנית, ממלאים מקרם המסקרפונה, מכניסים פנימה שק זילוף עם קרם קרמל ומזריקים פנימה למרכז הפחזנית

     

    הערות:
    • ניתן לזלף את הפחזניות, להניח את הקרמבל ולהקפיא, לאחר שבפאו לסדר בקופסה כשבין שכבה לשכבה שמים נייר אפיה.
    • כשרוצים לאפות, מעבירים את הכמות הרצויה למגש עם נייר אפיה ומיד מהמקפיא לתנור. כך שיש פחזניות טריות.

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yavsek8h
    שיתוף
    פורסם ב: פחזניות ואקלרים תגיות: חלבי, מסקרפונה, פחזניות, קרמל
    « הקודם
    הבא »
    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    7 תגובות

    1. אלישבע גליקסברג מאי 14, 2020 בשעה 12:58 pm הגב

      מלכי אלופת העולם: באנושיות, בהגשה ובמקצועיות!

    2. מיכל ספטמבר 29, 2020 בשעה 5:58 am הגב

      היי, ניתן להשתמש ב2 ביצים L במקום 3 M?

      • malky adler ספטמבר 29, 2020 בשעה 3:06 pm הגב

        צריך לשקול 150 גרם ביצים

    3. מיכל אוקטובר 5, 2020 בשעה 10:16 am הגב

      תודה רבה 🙂

    4. ספיר המבורגר ינואר 28, 2021 בשעה 7:03 am הגב

      וואו איזה הסבר מהמם תודה

    5. חדוה ינואר 30, 2023 בשעה 7:37 am הגב

      אם יורשה לי
      איך מכינים את הקישוט שמעל הפחזניה?
      הוא משוט, עדין ומהמממם….
      זה נראה משו שוקולדי כזה…לא?!

      • malky adler פברואר 9, 2023 בשעה 2:43 pm הגב

        קצת קשה לכתוב, צריך סירטון.
        אני מצלמת הרבה פעמים סירטונים באינסטגרם מוזמנת לעקוב

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס