שילוב מצויין ומרענן של קוקוס ואננס, קינוח בכוס שמאפשר להגיש בכל פעם רק למי שאוהב
10 מנות
חומרים:
מוס קוקוס
200 גרם מחית קוקוס או מי קוקוס (3/4 כוס + 2 כפות)
1/4 כוס סוכר
2 חלבונים
4 גרם ג'לטין מומס ב24 גר' מים
200 מ"ל שמנת מתוקה חלבית או פרווה
1 קופסת שימורי אננס
קוקוס קלוי
לג'לי אננס
1 כוס חד פעמית מיץ של אננס (180 מ"ל)
1/3 כוס סוכר
8 גרם ג'לטין מומס ב48 מ"ל מים
אופן ההכנה:
מוס קוקוס
- משרים את הג'לטין במים עד שהג'לטין סופח את כל הנוזלים
- מחממים כ10 שניות במיקרו עד לקבלת נוזל שקוף
- מוסיפים תוך כדי ערבוב למי קוקוס
- מקציפים חלבונים וסוכר ומקפלים לקוקוס
- מקציפים שמנת למרקם יוגורט ומקפלים למוס
- שמים בתחתית הכוס קוביות אננס
- מזלפים מעליהם מוס קוקוס
- שמים במקרר לייצוב.
- מפזרים קוקוס קלוי
- שמים קוביות ג'לי אננס
- ופיפטה עם ליקר פינהקולדה
לג'לי אננס
- משרים את הג'לטין במים עד שהג'לטין סופח את כל הנוזלים
- מחממים כ10 שניות במיקרו עד לקבלת נוזל שקוף
- מחממים את מיץ האננס והסוכר עד להמסה מלאה של הסוכר
- מוסיפים את הג'לין המומס
- יוצקים לתבנית לגובה של 1 ס"מ
- מצננים להתייצבות במקרר
- מוצאים וחותכים לקוביות של ס"מ
צילום: נחמי וולף סטיילינג: מיכל ליבוביץ'
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yc3plmbd
היי,איזו קופסת אננס? יש כמה גדלים,תודה רבה ❤
תלוי כמה אננס את שמה בתחתית הכוס. מספיק קופסה קטנה