בעוגה הזו התחברו כמה אהבות שלי, קרמל, גבינה ושכבות. אני מתחברת לזה כשצריך כמות של קינוחים אישיים ואין מספיק תבניות סיליקון, מכינה בתבנית גדולה וחותכת לקינוחים אישיים
סירטון ההכנה נמצא באינסטגרם שלי לצפייה לחצו כאן
18 מנות
חומרים:
ביסקוויט שוקולד רבוך
70 גרם חלב
50 גרם חמאה
60 גרם קמח
10 גרם קקאו
85 גרם חלמונים
50 גרם ביצה (1 ביצה M)
120 גרם חלבונים
60 גרם סוכר
קרמל
160 גרם סוכר
160 גרם שמנת מתוקה
1/2 כפית משחת ווניל
125 גרם חמאה חתוכה לקוביות
קרם גבינה
195 גרם שמנת מתוקה
190 גרם חלב
68 גרם סוכר
1/2 כפית משחת ווניל
50 גרם חמאה
68 גרם חלמונים
8 גרם פקטין NH
30 גרם סוכר
135 גרם גבינה 9%
80 גרם יוגורט 4.5%
קרם מסקרפונה
200 גרם שמנת מתוקה
150 גרם גבינת מסקרפונה
50 גרם אבקת סוכר
1/2 כפית משחת ווניל
טוויל (קישוט, לא חובה)
30 גרם חלבון
30 גרם אבקת סוכר
30 גרם חמאה
20 גרם קמח
10 גרם קקאו
אופן ההכנה:
ביסקוויט רבוך
- מרתיחים חלב וחמאה
- מסירים מהאש ומוסיפים קמח וקקאו ומערבבים מצננים מעט
- מוסיפים ביצה וחלמונים בהדרגה ומערבבים לאיחוד
- מקציפים חלבונים וסוכר ומקפלים לבצק
- שוטחים על משטח סיליקון או נייר אפיה בתבנית 30X 40 לעובי 1 ס"מ ואופים 10-12 דקות בחום של 170 מעלות.
- מצננים היטב
קרמל
- מכינים קרמל מהסוכר, שמים בסיר את הסוכר ומנערים מידי פעם את הסיר עד שכל הסוכר נמס ומתקבל צבע ענברי
- מחממים את השמנת ויוצקים בזהירות על הקרמל ומערבבים, אם נוצרים מעט גושים מנמיכים את הלהבה וממשיכים לערבב על שהכל נמס ומתקבל טופי חלק.
- מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה, טורפים לאיחוד
- מצננים ומורחים על הביסקוויט
קרם גבינה
- מחממים שמנת מתוקה, חלב, סוכר, חמאה וחלמונים
- מוסיפים פקטין מעורבב עם סוכר ומרתיחים
- יוצקים על הגבינה והיוגורט וטוחנים
- יוצקים על הקרמל ומקפיאים
- חותכים את העוגה ל2 חלקים של 20X30 ומניחים זה על זה
- מיישרים קצוות וחותכים לחצי (9-9.5 ס"מ)
- חותכים למנות של 9.5 על 3 ס"מ
קרם מסקרפונה
- מקציפים את כל חומרי הקרם ומזלפים על הקינוחים
טוויל
- מערבבים את כל החומרים
- מורחים על תבנית מדוגמת ואופים כ7 דקות
הערה:
בקרם הגבינה ניתן להמיר את הפקטין ב9 גרם ג'לטין מומס ב54 גרם, המרקם יהיה טיפה שונה.
קישור מקוצר: Generating...
על איזה חום אופים את הטוויל?
160