• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    קינוח שכבות פיסטוק לימון ותות
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    קינוח שכבות פיסטוק לימון ותות

    קינוח שכבות חגיגי בטעמי פיסטוק, תות ולימון, הקינוח מתאים לפסח ולכל השנה והוא אפילו פרווה כך שתוכלו להגיש אותו לאירוח גם אחרי ארוחה בשרית

     

     

    10 מנות

    ביסקוויט פיסטוק

    70 גרם (1/2 כוס+כף) אבקת סוכר
    70 גרם (3/4 כוס) פיסטוק טחון לאבקה
    20 גרם (כף) קמח תפוחי אדמה (או קמח לכל השנה)
    2 ביצים
    2 חלבונים
    25 גרם (2 כפות וחצי) סוכר
    כף שמן
    2 טיפות צבע ירוק (לבחירה)

    ג'לי תות

    300 גרם מחית תותים (או תותים טחונים)
    25 גרם (3 כפות) סוכר
    12 גרם ג'לטין מומס ב72 מ"ל מים

    קרם לימון

    125 מ"ל (חצי כוס) מיץ לימון
    3 חלמונים
    2 ביצים
    65 גרם (14/3 כוס) סוכר
    2 גרם ג'לטין (1/4 כפית) מומס 12 מ"ל מים
    50 גרם (2 כפות) שמן קוקוס מוקשה

    מרנג

    3 חלבונים
    180 גרם (כוס פחות כף) סוכר

    אופן ההכנה:

    ביסקוויט פיסטוק

    • מערבבים אבקת סוכר, פיסטוק טחון וקמח תפו"א יחד
    • טורפים את הביצים ומוסיפים ליבשים
    • מקציפים חלבונים וסוכר למרנג יציב ומקפלים לתערובת. מוסיפים שמן ואם יש צורך (תלוי בצבע הפיסטוקים שלכם)
    • מוסיפים מעט צבע ירוק
    • אופים בתבנית 30X40 בחום של 200 מעלות 8-10 דקות
    • מצננים וחותכים ל3 רצועות שוות

    ג'לי תות

    • מחממים מחית וסוכר עד שכל הסוכר נמס
    • מחממים את הג'לטין במיקרו לאחר שספח את כל הנוזלים מספר שניות עד לקבלת נוזל שקוף וחלק
    • מוסיפים למחית ומערבבים
    • יוצקים על 2 רצועות ביסקוויט ומקפיאים כחצי שעה להתייצבות

    קרם לימון

    • מבשלים בבן מרי (קערה על גבי סיר עם מים) מיץ, ביצים, חלמונים וסוכר תוך כדי ערבוב עד להסמכה של התערובת. (אם יש חתיכות של ביצה שבושלו יש לסנן את הקרם)
    • מוסיפים ג'לטין מומס שמן קוקוס וטוחנים בבלנדר מוט
    • מורחים על הג'לי פטל
    • מניחים את הרצועות זה על זה ומכסים מברצועה השלישית
    • מקפיאים היטב כ6 שעות עד שניתן לחתוך מדוייק
    • חותכים מלבנים של 3X9 ס"מ
    • מניחים את המלבנים על צידם כך שהשכבות נראות כלפי מעלה.

    מרנג

    • מחממים את החלבון והסוכר על בן מרי עד שהסוכר נמס (65 מעלות)
    • מעבירים לקערת המיקסר ומקציפים
    • מזלפים בעזרת צנתר פרח על גבי הקינוחים וצורבים בברנר

     

     

    צילום: דניאל לילה סטיילינג: נועה קנריק

    קינוח פיסטוק תות לימון

    המתכון הופק עבור מגזין טעימות – פסח 2019

     

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yys2kylw
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לאירועים חגיגיים, מתכונים לפסח, קינוחי פרווה, קינוחים אישיים תגיות: לימון, פיסטוק, פסח, פרווה, תות
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    16 תגובות

    1. יעל יוני 18, 2019 בשעה 11:35 pm הגב

      מה הכוונה – צורבים בברנר?

      • malky adler יוני 19, 2019 בשעה 8:30 am הגב

        שורפים קצת את המרנג מעל הקינוח, ראי בתמונה

    2. רחלי פברואר 11, 2021 בשעה 6:08 am הגב

      היי יש מצב שאת מעלה כזה קינוח רק שוקולדי ועם מוס וכאלה?

      • malky adler פברואר 11, 2021 בשעה 6:19 am הגב

        יש כבר כמה מתכונים של קינוחים שוקולדיים. יש את העוגת אופרה
        ויש עוד קינוח אישי שוקולדי
        דפדפי בקטגורית קינוחים אישיים

    3. אלנה פברואר 21, 2021 בשעה 7:52 am הגב

      הי, אפשר להקפיא עד לפני הגשה כולל המרנג או חייבים להכין את המרנג ברגע האחרון?

      • malky adler פברואר 21, 2021 בשעה 8:33 am הגב

        אפשר להקפיא עם המרנג, לא להרבה זמן..
        אפשר להכין את הקינוח גם שבועיים מראש ללא המרנג. את המרנג יום יומיים קודם

    4. יעל מרץ 25, 2021 בשעה 1:05 am הגב

      הי מלכי,
      איך עוד ניתן לחמם את הג'לטין? (המקרו אצלי לא כשר לפסח)

      • malky adler מרץ 25, 2021 בשעה 5:36 am הגב

        לשים את הגלטין הכוס ולהכניס את הכוס לכלי עם מים רותחים לערבב עד להמסה

    5. רבקי אפריל 14, 2021 בשעה 3:29 pm הגב

      מה אפשר לשים במקום השמן קוקוס

      • malky adler אפריל 15, 2021 בשעה 9:28 am הגב

        חמאה

    6. אסנת דצמבר 10, 2022 בשעה 5:42 pm הגב

      לא עדיף להשים פקטין במקום הגלטין בג'לי תות?

      • malky adler דצמבר 25, 2022 בשעה 1:45 pm הגב

        אפשרי
        זה מתכון שפורסם בעיתון וג'לטין יותר נגיש מפקטין NH

    7. יעל אפריל 18, 2023 בשעה 4:23 am הגב

      היי
      כמה זמן זה יכול לעמוד בחוץ?
      אני רוצה את זה לבר בארוע

      • malky adler מאי 5, 2023 בשעה 11:13 am הגב

        שימי קפוא על הבר, יחזיק 3-4 שעות

    8. חני דצמבר 24, 2024 בשעה 12:38 pm הגב

      יש תחליף פרווה לשמן קוקוס?

      • malky adler ינואר 1, 2025 בשעה 10:59 am הגב

        שמן קוקוס הוא פרווה

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס