• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • קינוחי פרווה
    עוגת גבינה אישית
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת גבינה אישית

    מוס גבינה עשיר עם שוקולד לבן וקרם ווניל, קל מאד להכנה מרשים וטעים, ואפילו ללא גלוטן.

    מתאים לפסח, לשבועות ולכל השנה

     

    14 קינוחים

    בסיס שטרוייזל

    140 גרם (1 כוס) קמח תפו"א או קורנפלור
    60 גרם (1/3 כוס) סוכר
    35 גרם (1/3 כוס) אבקת שקדים
    80 גרם חמאה קרה

    130 גרם שוקולד לבן

    מוס גבינה

    250 גרם גבינת שמנת
    125 מ"ל שמנת חמוצה
    50 גרם (1/3 כוס) אבקת סוכר
    1/2 כפית תמצית ווניל
    4 גרם ג'לטין מומס ב24 מ"ל מים
    1 מיכל שמנת מתוקה

    שנטילי

    200 גרם שמנת מתוקה
    70 גרם שוקולד לבן

    אופן ההכנה:

    בסיס שטרוייזל

    • שמים במעבד מזון קמח, סוכר אבקת שקדים וחמאה חתוכה לקוביות ומעבדים בפולסים עד לקבלת פירורים
    • אופים בחום של 170 מעלות כ15 דקות
    • מוציאים מהתנור ושופכים את השטרוייזל החם על השוקולד ומערבבים היטב
    • מרדדים בין 2 ניירות אפיה לעובי של 3 מ"מ ומקררים להתייצבות

    מוס גבינה

    • מערבבים גבינה, שמנת חמוצה ואבקת סוכר
    • ממיסים את הג'לטין במיקרו ומוסיפים 2 כפות מתערובת הגבינה לג'לטין
    • מערבבים לקבלת תערובת חלקה ומאחדים עם שאר בלילת הגבינה
    • מקציפים שמנת למרקם יוגורט ומקפלים לתערובת הגבינה
    • יוצקים לתבנית שקעים, קורצים מהשטרוייזל מלבן מעט יותר קטן מהתבנית ומטביעים במוס, מיישרים את המוס ומקפיאים כ6 שעות

    שנטילי

    • מחממים שמנת לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד
    • טוחנים בבלנדר מוט ומקררים כ24 שעות במקרר
    • מקציפים לקרם יציב לזילוף ומזלפים מעל המוס.

     

    הערות:

    • יש לכם חשש משימוש בג'לטין? ניתן להחליף אותו ב2 כפות אינסטנט פודינג ווניל
    • לא רוצים להשתמש בפודינג? ניתן לוותר על הג'לטין ולהכין  בכוסות

     

    צילום: דניאל לילה סטיילינג: נועה קנריק

    המתכון הופק עבור מגזין טעימות

    שיתוף
    Share this on WhatsApp
    פורסם ב: מתכונים לאירועים חגיגיים, מתכונים לפסח, עוגות גבינה, קינוחים אישיים תגיות: גבינה, ללא גלוטן, פסח, שבועות, שוקולד לבן
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טראפלס פקאן

    טראפלס שוקולד פקאן

    בראוניז שוקולד נוגט

    קינוח שכבות פיסטוק לימון ותות

    קינוח שכבות פיסטוק לימון ותות

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    ליקר אייריש קרים ופרלינים
    עוגת מוס פטל ווניל
    קסטה פאי לימון
    ריבועי שוקולד שומשום
    טראפלס לימון
    מוס ווניל פרלינה
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    6 תגובות

    1. אילנה מאי 27, 2019 בשעה 2:16 pm הגב

      מה הגודל של השקעים?

      • malky adler מאי 28, 2019 בשעה 6:42 am הגב

        12 ס"מ על 2.5

    2. בלהה שוק מאי 27, 2019 בשעה 7:13 pm הגב

      ערב טוב מלכי מה שלומך?

      כשכתבת לקרוץ מהשטרויזל מלבן קטן יותר ולהטביע אותו בתוך מוס הגבינה זה אומר שהוא נמצא באמצע המוס והוא לא מהווה בסיס למוס?

      בתמונה הראת את העגה שחתוכה לצורת מלבן אבל אפשר לעשות בכל צורה אחרת?

      דבר נוסף זה משהו שמחזיק מעמד בבר מתוק?

      תודה בלהה

      • malky adler מאי 28, 2019 בשעה 6:42 am הגב

        הוא בתחתית המוס לא מחוץ לו.
        העוגה נעשתה בתבנית סיליקון בצורת אקלר, את יכולה לעשות בכל תבנית שבא לך.
        יכול להחזיק על בר כמו כל מוס עם ג'לטין, בחדר ממוזג

    3. מורן ספטמבר 8, 2019 בשעה 10:33 am הגב

      אפשרי להכין את המוס בתבנית ולחתוך למלבנים ואז לשים את הבסיס?
      זה יהיה מספיק יציב לחיתוך?

      תודה רבה

      • malky adler ספטמבר 8, 2019 בשעה 10:47 am הגב

        אם תקפיאי זה יהיה מספיק יציב לחיתוך, הבסיס לא ממש יציב ולכן הוא מוטבע בתוך המוס ולא משמש כבסיס. (המתכון נעשה לפסח)
        אם את לא מכינה בפסח, את יכולה לשים על בסיס של בצק פריך.

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Winsite
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    loading ביטול
    Post was not sent - check your email addresses!
    Email check failed, please try again
    Sorry, your blog cannot share posts by email.
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסט
    • הקטן טקסט
    • גווני אפור
    • ניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכה
    • רקע בהיר
    • הדגשת קישורים
    • פונט קריא
    • איפוס