• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • קינוחי פרווה
    עוגת שכבות קרם לוטוס חגיגית
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת שכבות קרם לוטוס חגיגית

    עוגה מרשימה ללא הרבה השקעה, לא תאמינו כמה היא קלה! מתאימה לחגים, לאירועים משפחתיים ולאירוח. תזכו לקבל עליה הרבה מחמאות

     

    4 רינגים בקוטר 24 או תבנית 24

    חומרים:

    לטורט

    120 גרם (3/4 כוס + כף) קמח
    130 גרם (כ-16-17 עוגיות לוטוס) טחונות דק
    200 גרם (כוס) אבקת סוכר
    50 גרם (1/4 כוס) סוכר
    50 גרם (4 כפות) קורנפלור
    7 ביצים בגודל M
    2 חלמונים
    6 חלבונים
    120 מ"ל 2/3 כוס שמן
    גרידת מתפוז אחד

    למילוי קרם הלוטוס

    500 מ"ל שמנת צמחית
    200 גרם (5 כפות) ממרח לוטוס
    80 גרם (4 כפות) אינסטנט פודינג וניל

    אופן ההכנה:

    שכבות טורט

    • מחממים תנור ל 200 מעלות
    • בוו גיטרה מערבבים אבקת סוכר, קורנפלור, גרידת תפוז ועוגיות מפוררות.
    • מוסיפים בהדרגה את הביצים והחלמונים.
    • מוסיפים שמן ומערבבים למסה אחידה.
    • מקציפים חלבונים וסוכר למרנג יציב ומקפלים אל התערובת.
    • יוצקים את התערובת ל-4 רינגים משומנים (ניתן לאפות כעוגה ולחתוך בין השכבות). אופים בחום של 200 מעלות כ-8-10 דקות.

    מילוי:

    • מקציפים את השמנת וממרח הלוטוס יחד לקרם יציב.
    • מזלפים בצנתר חלק עיגולים על כל שכבות העוגה.
    • מניחים את שכבות העוגה זו על זו ומקשטים.

    העוגה נשמרת מכוסה בקירור כשבוע

    צילום: שרית גופן סטיילינג: נועה קנריק

    המתכון הופק עבור לוטוס

     

    שיתוף
    Share this on WhatsApp
    פורסם ב: מתכונים לאירועים חגיגיים, עוגות ראווה, קינוחי פרווה, קינוחים לסעודת שבת תגיות: לוטוס, פרווה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    מוס שוקולד חלב וקסיס

    מוס שוקולד חלב וג'לי קסיס

    מוס שוקולד לבן וקרמל

    מוס שוקולד לבן וקרמל

    עוגת מוס שוקולד חלבה

    מוס שוקולד וקרם חלבה

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    ליקר אייריש קרים ופרלינים
    עוגת מוס פטל ווניל
    קסטה פאי לימון
    ריבועי שוקולד שומשום
    טראפלס לימון
    מוס ווניל פרלינה
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    8 תגובות

    1. נעה ספטמבר 11, 2019 בשעה 8:08 am הגב

      קיימת חוסר תאימות בין כמות האינגים הנדרשת / שכבות עוגב בין שני המתכונים (המוקפד והצילום של ההפקה)
      מה הנכון?

      • malky adler ספטמבר 11, 2019 בשעה 8:12 am הגב

        תוקן ל4

    2. רוני ספטמבר 16, 2019 בשעה 1:15 pm הגב

      במה אפשר להחליף את הגרידת תפוז?

      • malky adler ספטמבר 17, 2019 בשעה 8:44 am הגב

        אפשר לוותר

    3. לאה רז ספטמבר 17, 2019 בשעה 12:06 pm הגב

      שלום מלכי הכנתי מס מתכונים שלך וממש נהנתי בראוניז אישי טופיפי מגנום המתכונים שלך ברמה גבוה והטעמים מדהימים ממש תענוג תודה רבה רציתי לשאול אותך על מקרון מה הסיבה שחלק מתפוצצים לי באפיה תודה

      • malky adler ספטמבר 18, 2019 בשעה 6:24 am הגב

        יכולות להיות כמה סיבות. לפעמים זה חום גבוהה מדי, לפעמים קשור לקיפול המסה

    4. גילה וסרמן אוקטובר 31, 2019 בשעה 10:25 am הגב

      רציתי לדעת האם ניתן להשתמש ברינג של 20 סמ?
      תוגה רבה

      • malky adler נובמבר 4, 2019 בשעה 9:39 am הגב

        כן. ניתן להקטין את הכמות כך שתתאים לרינג בקוטר 20, או להכין יותר שכבות

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Winsite
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    loading ביטול
    Post was not sent - check your email addresses!
    Email check failed, please try again
    Sorry, your blog cannot share posts by email.
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסט
    • הקטן טקסט
    • גווני אפור
    • ניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכה
    • רקע בהיר
    • הדגשת קישורים
    • פונט קריא
    • איפוס