עוגה מרשימה ללא הרבה השקעה, לא תאמינו כמה היא קלה! מתאימה לחגים, לאירועים משפחתיים ולאירוח. תזכו לקבל עליה הרבה מחמאות
4 רינגים בקוטר 24 או תבנית 24
חומרים:
לטורט
120 גרם (3/4 כוס + כף) קמח
130 גרם (כ-16-17 עוגיות לוטוס) טחונות דק
200 גרם (כוס) אבקת סוכר
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
50 גרם (4 כפות) קורנפלור
7 ביצים בגודל M
2 חלמונים
6 חלבונים
120 מ"ל 2/3 כוס שמן
גרידת מתפוז אחד
למילוי קרם הלוטוס
500 מ"ל שמנת צמחית
200 גרם (5 כפות) ממרח לוטוס
80 גרם (4 כפות) אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה:
שכבות טורט
- מחממים תנור ל 200 מעלות
- בוו גיטרה מערבבים אבקת סוכר, קורנפלור, גרידת תפוז ועוגיות מפוררות.
- מוסיפים בהדרגה את הביצים והחלמונים.
- מוסיפים שמן ומערבבים למסה אחידה.
- מקציפים חלבונים וסוכר למרנג יציב ומקפלים אל התערובת.
- יוצקים את התערובת ל-4 רינגים משומנים (ניתן לאפות כעוגה ולחתוך בין השכבות). אופים בחום של 200 מעלות כ-8-10 דקות.
מילוי:
- מקציפים את השמנת וממרח הלוטוס יחד לקרם יציב.
- מזלפים בצנתר חלק עיגולים על כל שכבות העוגה.
- מניחים את שכבות העוגה זו על זו ומקשטים.
העוגה נשמרת מכוסה בקירור כשבוע
צילום: שרית גופן סטיילינג: נועה קנריק
המתכון הופק עבור לוטוס
קיימת חוסר תאימות בין כמות האינגים הנדרשת / שכבות עוגב בין שני המתכונים (המוקפד והצילום של ההפקה)
מה הנכון?
תוקן ל4
במה אפשר להחליף את הגרידת תפוז?
אפשר לוותר
שלום מלכי הכנתי מס מתכונים שלך וממש נהנתי בראוניז אישי טופיפי מגנום המתכונים שלך ברמה גבוה והטעמים מדהימים ממש תענוג תודה רבה רציתי לשאול אותך על מקרון מה הסיבה שחלק מתפוצצים לי באפיה תודה
יכולות להיות כמה סיבות. לפעמים זה חום גבוהה מדי, לפעמים קשור לקיפול המסה
רציתי לדעת האם ניתן להשתמש ברינג של 20 סמ?
תוגה רבה
כן. ניתן להקטין את הכמות כך שתתאים לרינג בקוטר 20, או להכין יותר שכבות