• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    נמסיס
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    נמסיס

    עוגת שוקולד עשירה עם כמויות מושחתות של שוקולד וחמאה, ללא טיפת קמח.

    העוגה מתאימה לפסח ולכל השנה כשרוצים קינוח קטיפתי ומנחם.

     

    14 מנות אישיות או עוגה בקוטר 24

    חומרים

    350 גרם שוקולד מריר באיכות טובה (רצוי 70% מוצקי קקאו)

    220 גרם חמאה

    5 ביצים

    100 גרם (1/2 כוס) סוכר

    125 גרם (1/2 כוס) מים

    200 גרם (1 כוס) סוכר

     

    קצפת להגשה (אופציונלי)

    1 מיכל שמנת מתוקה

    2 כפות אבקת סוכר

    אופן ההכנה:

    • מחממים תנור ל150 מעלות סטטי (אם רוצים לאפות בטורבו יש לאפות 5 דקות פחות)
    • מכינים סירופ סוכר סמיך  ממים ו200 גרם  סוכר. מבשלים  כ5 דקות  לאחר הרתיחה עד הסמכה קלה.
    • ממיסים את השוקולדים והחמאה על בן מרי.
    • מערבבים את השוקולד והחמאה עם סירופ הסוכר לתערובת אחידה
    • מקציפים ביצים שלמות עם 100 גרם סוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח ומקפלים אל השוקולד.
    • יוצקים לתבנית משומנת ומניחים את התבנית בתוך תבנית עם מים
    • אופים כ35 דק' עד שהעוגה יציבה.
    • אל תתפתו להאריך את זמן האפייה. העוגה מתייצבת בקירור.
    • מצננים ומקררים 24 שעות לפחות
    • אם רוצים קצפת מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר ומזלפים מעל. ניתן לפדר בקקאו .

     

    בשיתוף אחת שתיים! מבית ר. שמאי

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yaho7gjh
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לאירועים חגיגיים, מתכונים לפסח, עוגות ראווה, קינוחים אישיים תגיות: חלבי, חמאה, ללא גלוטן, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    25 תגובות

    1. חיים אפריל 20, 2022 בשעה 4:54 am הגב

      הכנתי את העוגה לערב החג.
      ללא ספק מהעוגות היותר מיוחדות וטעימות שיצא לי להוציא. המחמאות הגיעו מכל כיוון (-:

      תודה רבה!!

      • malky adler אפריל 20, 2022 בשעה 5:22 am הגב

        תודה רבה. ממש שמחה שאהבתם.

    2. רחל אפריל 20, 2022 בשעה 11:00 am הגב

      האם אפשר להמיר לפרווה?

      • malky adler אפריל 24, 2022 בשעה 7:20 am הגב

        לא

        • מיכל אוקטובר 7, 2022 בשעה 5:27 am הגב

          הי מלכי,
          האם אפשר להחליף את החמאה בשמן קוקוס?

          • malky adler אוקטובר 9, 2022 בשעה 7:02 am הגב

            לא ממש

    3. מירי מאי 26, 2022 בשעה 9:32 am הגב

      איפה אפדשר לקנות את הכלים הנ"ל עם המכסה השקוף?

      • malky adler מאי 27, 2022 בשעה 10:26 am הגב

        בכל סופר

    4. שרה מאי 29, 2022 בשעה 3:19 pm הגב

      הי מלכי, שאלה דחופה אם אני אופה בתבניות אישיות כמה זמן אפייה בתנור? רוצה להכין לשבועות אשמח לתגובה תודהה

      • malky adler מאי 30, 2022 בשעה 10:45 am הגב

        כמו שכתוב – 35 דקות

    5. חני יוני 1, 2022 בשעה 8:21 pm הגב

      הי נראה מעולה ! האם אפשר להקפיא את העוגה? והאם אפשר להמיר את החמאה למחמאה? תודה

      • malky adler יוני 2, 2022 בשעה 6:15 am הגב

        אפשר להקפיא.
        לא הייתי עושה אותה פרווה. מחמאה בכמויות כאלו זה ממש לא טעים. וחבל לקלקל

    6. משי בקנשטין יולי 7, 2022 בשעה 6:09 am הגב

      בסד
      היי
      אפשר להשתמש בשוקולד חלב במקום מריר?

      • malky adler יולי 10, 2022 בשעה 3:44 pm הגב

        נמסיס זה עם שוקולד מריר.
        במתכון הזה לא ניתן להחליף

    7. נה נובמבר 19, 2022 בשעה 11:26 pm הגב

      היי מלכי,
      נראה אש 🙂
      לא ניתן להמיר לנטורינה ולא למחמאה?
      תודה מראש!

      • malky adler נובמבר 27, 2022 בשעה 9:34 am הגב

        מבחינה טכנית ניתן, האם זה יצא טעים, זו שאלה אחרת. כמות כזו של מרגרינה לטעמי לא

    8. יעל דצמבר 8, 2022 בשעה 11:25 pm הגב

      מה זה אומר תבנית עם מים?

      • malky adler דצמבר 25, 2022 בשעה 1:46 pm הגב

        בדיוק כמו שזה נשמע. תבנית עם מים שבתוכה מניחים את הקינוחים. יכולה להסתכל באינסטגרם שלי, יש סירטון

    9. אבישג🙃 מאי 18, 2024 בשעה 8:30 pm הגב

      יש אפשרות לפרווה?

    10. מיכל אוקטובר 14, 2024 בשעה 6:44 pm הגב

      היי
      האם משתמשים בביצים קרות מהמקרר או שיש להביא את הביצים לטמפרטורת החדר?
      ואם גודל הביצים מדיום, לשים 6 ביצים?
      תודה!

      • malky adler אוקטובר 25, 2024 בשעה 6:34 am הגב

        תמיד מומלץ לעבוד עם ביצים בטמ חדר
        הביצים במתכונים שלי הם תמיד מדיום

    11. לין ברזלי ינואר 19, 2025 בשעה 11:13 am הגב

      האם אפשר להגיש את הקינוחים בטמפרטורות החדר ? כי אני יודעת שבמסעדות מגישים קינוחי נמסים חמים

      • malky adler ינואר 21, 2025 בשעה 12:41 pm הגב

        אפשר בטמפ חדר או אפילו מהמקרר

    12. הדס פברואר 24, 2025 בשעה 7:47 am הגב

      האם ניתן להקפיא את העוגות עם הקצפת?

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 9:06 am הגב

        כן

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס