עוגיות שקדים ב5 דקות עבודה, רק 4 רכיבים, פרווה וללא גלוטן. והן כל כך טעימות שאי אפשר להפסיק לנשנש.
אל תוותרו על הלימון הוא נותן ארומה משגעת לעוגיות.
כ20 עוגיות
חומרים:
40 גרם חלבונים
120 גרם אבקת סוכר
200 גרם אבקת שקדים
גרידה מלימון אחד
לגילגול
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל החומרים
- שמים במקרר כחצי שעה להתייצבות
- מכדררים כדורים (אני שקלתי 20 גרם לכל עוגיוה)
- מגלגלים באבקת סוכר
- אופים על 150 מעלות כ15-20 דקות
- מצננים ושומרים בקופסה אטומה
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/248t26q7
לגבי עוגיות שקדים כמה ביצים צריך ?
40 גרם. תלוי בגודל הביצים
מה הכוונה 40 גר חלבונים? בכמה חלבונים מדובר?
זה תלוי בגודל הביצים, לדוגמא חלבון בביצה M שוקל בערך 30 גרם בביצה L שוקל כ 35 גרם.
ומכיוון שאני לא יודעת איזה ביצים כל אחד משתמש כתבתי משקל
מדהים ומקסים
היי אם משתמשים בביצה L שיש בה כ35 גרם חלבון, איך אפשר להגיע ל40 גרם? אין לי משקל…
דבר נוסף, אבקת שקדים זה קמח שקדים?
תודה מראש
שוקלים עם משקל. ממליצה לרכוש משקל הוא מאד נח ומדוייק באפיה, זו לא השקעה גדולה.
אבקת שקדים וקמח שקדים זה אותו דבר
אפשרי לשדרג לטבעוני.?
החלבון כאן הוא מרכיז מהותי (סה"כ יש 2 מרכיבים) אז פחות נראה לי
האם אפשר להקפיא?
כן.
ביצה אחת של Xl זה בסדר?
תשקלי את החלבון
זה ממש חייב להיות 40 גר׳ ??
זה יהיה נורא כל כך אם זה יהיה רק 35 גר׳ ?
תורידי את שאר החומרים באותו יחס
עוגיות טעימות ברמת על וממש קלות להכנה!!!! חוסלו ברגע! עדיף ממש להכפיל כמות! תודה!
איזה כיף שאהבת 🙂
אבקת שקדים זה קמח שקדים ? אותו דבר?
כן
מתכון מעולה, מכינה כבר בפעם הרביעית. הכפלתי כמויות למשלוחי מנות- אפשר להקפיא? עדיף לשמור בקופסא אטומה בחוץ? זה לעוד 3 ימים…
אפשר גם וגם