• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    רוגלך שוקולד
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    רוגלך שוקולד

    רוגלך שמנמנים מבצק שמרים רך עם מילוי שוקולד וסירופ סוכר.

     

    כ -40 יחידות

     

    חומרים:

    בצק

    500 גרם קמח (אפשר קמח לחם)

    13 גרם שמרים יבשים

    150 גרם חלב או מים

    100 גרם סוכר

    100 גרם ביצים (2 ביצים M)

    150 גרם חמאה או מרגרינה רכה חתוכה לקוביות.

    קורט מלח

    מילוי

    200 גרם שוקולד מריר

    65 גרם חמאה או מרגרינה

    סירופ סוכר

    כוס סוכר

    כוס מים

    מעט ווניל

    אופן ההכנה:

    בצק:

    • שמים בקערה המיקסר חלב (או מים) , ביצים, סוכר, קמח ושמרים
    • מתחילים ללוש במהירות נמוכה כ10 דקות, תוך כדי הלישה מוסיפים את החמאה והמלח בכל פעם קוביה עד שנטמעת בבצק.
    • מכדררים את הכדור ושמים בקערה מכוסה בשקית להתפחה
    • ההתפחה תלויה במזג האוויר הבצק אמור להכפיל את נפחו (בין שעה לשעה וחצי)

    מילוי

    • ממיסים את השוקולד
    • מוסיפים את החמאה ומערבבים לאיחוד
    • משאירים בטמפרטורת החדר להתייצבות

    סירופ סוכר

    • מרתיחים מים וסוכר עד שהסוכר נמס והסירופ מעט מסמיך.
    • מחלקים את הבצק ל3 חלקים ומרדדים לעלה דק
    • מורחים מהמילוי על 2/3 מהעלה
    • מקפלים את הצד ללא המילוי על השליש האמצעי ואז את השליש הנותר על הקיפול. כך שמתקבלת רצועה של בצק מילוי, בצק מילוי ובצק

    • מרדדים את הרצועה דק לאורך של כ25 ס"מ
    • חותכים משולשים שהבסיס שלהם 6 ס"מ והאורך 25 ס"מ
    • מגלגלים כל משולש מהצד הרחב כך שמתקבל רוגלה חמוד.
    • מתפיחים שוב כשעה – שעה וחצי
    • מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות ואופים 12-15 דקות
    • מיד כשהרוגלך יוצאים מהתנור מברישים בסירופ בנדיבות.
    • מקפיאים וכשרוצים לאכול מוציאים ומחממים מספר שניות במיקרו.

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yhdgcnsl
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות ומאפי שמרים תגיות: רוגלך, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    פרחי שמרים שוקולד חלבה

    קראנץ קינמון

    קראנץ קינמון

    בייגל

    בייגל

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    8 תגובות

    1. שרית אפריל 23, 2023 בשעה 12:35 pm הגב

      האם יוצא משובח יותר עם שמרים טריים ומשפר אפיה?

      • malky adler מאי 5, 2023 בשעה 11:10 am הגב

        לא רואה הבדל

        • תמר פברואר 11, 2024 בשעה 2:39 pm הגב

          הי מלכי לא כל כך מובן דרך המתכון איך מגלגלים את הרוגאלך אשמח עם תעשי סרטונים למתכונים שיהיה יותר ברור.תודה רבה!!

          • malky adler פברואר 12, 2024 בשעה 10:36 am הגב

            יש סירטונים באינסטגרם שלי. כאן לא כ"כ יכולה לצרף

    2. שרית הבשלנית :) מאי 3, 2023 בשעה 7:13 am הגב

      נראה ממש נפלא! יוצא כמו של הקונדיטוריות או קצת אחרת?

      • malky adler מאי 5, 2023 בשעה 11:08 am הגב

        תצטרכי לנסות ולהחליט.
        לכל קונדיטוריה יוצא אחרת, אז מה הכוונה כמו בקונדיטוריה? יש קונדיטוריות שמשתמשות במלית מוכנה תעשייתית ויש שמשקיעות ומכינות מלית איכותית עם שוקולד.
        אבל יוצא טעים 🙂

    3. שיר אפריל 22, 2024 בשעה 3:11 am הגב

      שלום מלכי, תודה רבה על המתכון. אני צריכה להכין כמות גדולה ורציתי לשאול אם אני יכולה להכין עד לשלב הגלגול, להקפיא ולאפות ביום אחר, או שרק ניתן להקפיא לאחר האפייה (כפי שרשמת לנו)?

      • malky adler יוני 5, 2024 בשעה 6:53 am הגב

        אני לא ממליצה להקפיא מאפה שמרים לפני אפייה, אלא אם את שמה משפר אפייה יעודי להקפאה וגם אז זה לזמן קצר

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס