• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    רולדה מצויירת במילוי מוס שוקולד

    חומרים:

    מוס שוקולד

    135 גר' שוקולד מריר 50% שבור לקוביות
    150 גר' שמנת מתוקה או צמחית פרווה (1)
    225 גר' שמנת מתוקה או צמחית (2)

    בצק דקורטיבי

    30 גרם חמאה/מרגרינה מומסת
    30 גרם אבקת סוכר
    1 חלבון
    20 גרם קמח
    20 גרם קקאו

    רולדה

    120 גר' קמח
    4 ביצים
    120 גר' סוכר

     

    אופן ההכנה:

    מוס שוקולד

    • מרפדים גליל הנייר הריק בשקף A4 ואוטמים את התחתית בעזרת ניילון נצמד ונייר כסף.
    • מביאים את השמנת (1) לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד טוחנים בבלנדר מוט לתערובת אחידה (גנאש).
    • אם השוקולד לא נמס לגמרי מכניסים למספר שניות למיקרו
    • מצננים לטמ' חדר
    • מקציפים את השמנת  (2) למרקם יוגורט ומקפלים לגנאש.
    • יוצקים את המוס לתוך הגליל ומקפיאים לפחות 6 שעות

    בצק הדקורטיבי

    • מערבבים חמאה/מרגרינה ואבקת סוכר.
    • מוסיפים חלבון
    • מוסיפים קמח וקקאו ומערבבים היטב.
    • מקררים כשעה במקרר
    • מעבירים לשק זילוף עם צנתר חלק דק 2 מ"מ
    • מזליפים בצורה שרוצים על משטח סיליקון. ניתן להדפיס את הצורה על נייר ולהניח מתחת למשטח.
    • מקפיאים לחצי שעה.

    מכינים את הרולדה

    • מקציפים ביצים וסוכר 7-10 דק' עד שמלבין
    • מוסיפים קמח ומקפלים לתערובת אחידה.
    • יוצקים על גבי הבצק המדוגם ואופים 170 מעלות כ12-15 דק'.
    • מקררים לטמפ' חדר
    • הופכים את הרולדה על נייר אפיה.
    • מוציאים את המוס מגליל הנייר ומסירים את השקף.
    • עוטפים את המוס הקפוא ברולדה. חותכים לפי הגודל הרצוי. מניחים כשהחיבור כלפי מטה

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ycnsgvva
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות ראווה תגיות: רולדה, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגת מוס פרלינה ותפוחים

    עוגת מוס שוקולד פקאן

    עוגת מוס פקאן שוקולד קפה

    טריקולד גבינה

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    4 תגובות

    1. רינת יולי 2, 2019 בשעה 10:25 pm הגב

      הייי מהממת ,תודה רבה,אשמח לדעת גדול מגש איפת הרולדה? בסננטינטר..????????

      • malky adler יולי 3, 2019 בשעה 3:51 am הגב

        אפיתי על תבנית רגילה של תנור

    2. אור אפריל 19, 2024 בשעה 1:05 pm הגב

      היי מלכי , אני מכינה את הגרסא הפרווה ונמוכה בשמנת צמחית. האם ניתן להחליף את השמנת של הגנאש בקרם קוקוס ? (לא השמנת של ההקצפה)

      • malky adler אפריל 20, 2024 בשעה 5:54 pm הגב

        מניחה שכן

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס