אחד המאפים העשירים של שמרים הוא הבריוש, מאפה עשיר בחמאה וביצים. ממליצה לכם להכין ולהקפיא כי הבריוש מתייבש לאחר יום, כך תוכלו ליהנות בכל יום מבריוש טרי ליד הקפה.
15 יח'
חומרים
350 גר' (2.5 כוסות) קמח
5 גר' (כפית) שמרים יבשים
35 גר' (2 כפות) חלב
40 גר' (1/5 כוס) סוכר
4 ביצים
200 גר' חמאה
כפית מלח
לציפוי
ביצה טרופה
שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
- בקערת המיקסר שמים את החלב והביצים ומערבבים.
- מוסיפים קמח מעורב עם שמרים יבשים וסוכר ומתחילים לערבב במהירות נמוכה.
- מוסיפים את החמאה והמלח בהדרגה
- מתפיחים 12 שעות במקרר
- מחלקים ל15 ומגלגלים לכדור
- מורחים בביצה וטובלים בשוקולד צ'יפס
- מתפיחים כ20 דק'
- אופים 12 דק' 180 מעלות
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y95hnrbr
הכנתי, לקח לבצק קצת זמן להתרכך אחרי הקירור-
ואז יצא מושלם! טעים וכיף!