• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מוס שוקולד נוגט
    דף הבית / מתכונים / קינוחי פרווה

    מוס שוקולד נוגט

    את הקינוח הזה הכנתי כשרות  אופק ואני נפגשנו כדי להכין לכם קינוחים שווים. את רות הכרתי באחת מסדנאות האומן שהשתתפנו בהן ומיד נהיה ביננו חיבור. עברו כבר כמה שנים, היינו בקשר כל הזמן (רות אפילו הצטרפה לאחת מהסדנאות שלי) ותמיד רצינו להיפגש ולהכין משהו יחד, לקוראים שלה ושלי.
    סוף סוף זה קרה.
    הכנו לכם 2 קינוחים, כשאני מכינה את המנות ורות מצלמת בכישרון רב. לראות את רות בפעולה זו חוויה. אצלי לכל צילום אני מכינה חצובה, חושבת על סטיילינג וזה לוקח זמן להוציא תמונה. רות מצלמת ללא חצובה, בתזזית, מלאת אנרגיה והתלהבות זורמת עם מיליון זוויות. והתמונות יצאו מדהימות . היה לי כל כך כיף לראות את ההתלהבות של רות.
    אז קבלו קינוח כוסות אלגנטי ומושקע שכולל מוס נוגט (או בשמו המקצועי – פרלינה), קראמבל שוקולד – פירורי בצק פריך שמצופים בשוקולד ומעל הכל גנאש שוקולד מוקצף.

    המתכון כולל צילום של השלבים מופיע גם באתר של רות, כדאי לכם לצפות בקישור 

     

    15 כוסות

    למוס נוגט (פרלינה):

    200 מ"ל חלב או חלב סויה / שקדים או קוקוס
    35 מ"ל שמנת מתוקה או צמחית
    כפית תמצית וניל
    30 גרם (2 כפות) סוכר
    20 גרם (2 כפות שטוחות) קורנפלור
    3 חלמונים – כ 55 גרם
    180 גרם (כ- 100 מ"ל) מחית פרלינה (נוגט)
    125מ"ל שמנת מתוקה או צמחית

    לקרמבל שוקולד

    50 גרם קמח
    50 גרם אבקת שקדים
    50 גרם (רבע כוס) סוכר
    50 גרם חמאה או מרגרינה
    50 גרם שוקולד מריר במטבעות או חתוך לחתיכות קטנות

    שנטילי שוקולד :

    70 גרם שוקולד מריר
    200 גרם שמנת מתוקה

    אפשר להוסיף 2 גרם גלטין מומס ב12 גרם מים

    אופן ההכנה:

    מוס פרלינה:

    • מכינים קרם פטיסייר, מחממים חלב, שמנת ווניל לרתיחה
    • במקביל טורפים בקערה חלמונים, סוכר וקורנפלור.
    • יוצקים את החלב בחם על תערובת החלמונים תוך כדי טריפה.
    • מחזירים לסיר ומבשלים תוך כדי טריפה מתמדת עד להסמכה של התערובת.
    • מעבירים למד ליטר, מוסיפים את מחית הפרלינה (נוגט) וטוחנים בבלנדר מוט.
    • מעבירים לקערה ומצננים לטמפרטורה של 35 מעלות (אפשר לבדוק על השפתיים שזה בטמפרטורת הגוף שלנו פחות או יותר)
    • מקציפים שמנת למרקם יוגורט ומקפלים למסה.
    • מזלפים לכוסות 3/4 גובה.

    קרמבל שוקולד:

    • שמים במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה קמח, סוכר, אבקת שקדים, וחמאה ומעבדים לפירורים (כמו קוסקוס.
    • שוטחים על נייר אפיה ואופים בחום של 170 מעלות 10-12 דקות להזהבה.
    • מים בקערה את השוקולד וכשהקרמבל חם, מיד כשמוציאים מהתנור יוצקים על השוקולד ומערבבים.
    • השוקולד מצפה את הפירורים ומתקבל קרמבל שוקולדי וטעים.
    • מקררים ומפזרים מעל המוס

    שנטילי שוקולד

    • מחממים שמנת לסף רתיחה
    • יוצקים על השוקולד, ממתינים כ30 שניות וטוחנים בבלהדר מוט
    • אם מוסיפים גלטין שמים על השוקולד וטוחנים יחד
    • מקררים לילה לפחות
    • מקציפים למרקם יציב ומזלפים מעל המוס.

    צילומים: רות אופק

    קישור מקוצר: http://tinyurl.com/ycnoch8x
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחי כוסות, קינוחי פרווה תגיות: נוגט, פטיסייר, פרווה, פרלינה, קרמבל
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    מוס שקדים פיסטוק ושוקולד

    טרמיסו בכוסות

    מוס שוקולד ויסקי

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    101 תגובות

    1. חגית יולי 14, 2020 בשעה 12:11 pm הגב

      ראיתי את המוס השווה הזה באתר של רות והוא מדהים. בכלל היא אישה מופלאה!!!

      • malky adler יולי 15, 2020 בשעה 5:50 am הגב

        כן. זה מתכון שלי שרות צילמה ביום אפיה שעשינו יחד.

    2. חיה כהן ספטמבר 16, 2020 בשעה 8:00 am הגב

      אפשר להקפיא?

      • malky adler ספטמבר 16, 2020 בשעה 3:13 pm הגב

        בהחלט

        • מאיה ינואר 29, 2024 בשעה 11:03 am הגב

          הייתי בטוחה שאי אפשר להקפיא קינוחים שיש בהם קונפלור. אני טועה?

          • malky adler ינואר 31, 2024 בשעה 10:05 am הגב

            אם יש מייצב נוסף (במקרה הזה ג'לטין) הוא סופח את הנוזלים ואפשר להקפיא

            • רבקה מרץ 22, 2024 בשעה 10:15 am

              אני לא רואה במתכון ג'לטין
              אם אני רוצה להקפיא, אני צריכה להוסיף ג'לטין ?
              אם כן, כמה ובאיזה שלב ?
              תודה

            • malky adler מרץ 31, 2024 בשעה 12:07 pm

              במוס אין גלטין כי אין צורך, זה בכוס
              אפשר להוסיף 2 גרם ג'לטין לשנטילי

    3. מירי ספטמבר 30, 2020 בשעה 9:48 am הגב

      מלכי המדהימה!!
      אפשר במוס לשים קרם קוקוס?

      • malky adler ספטמבר 30, 2020 בשעה 8:52 pm הגב

        הקרם קצת סמיך מדי, עדיף חלב קוקוס, או שתדללי קצת עם מים את הקרם.

    4. איילת נובמבר 10, 2020 בשעה 9:32 am הגב

      היי מלכי
      אם אין לי זמן לשים את הגנאש ללילה במקרר אני יכולה לשים במקפיא לפחות זמן? אשמח לתשובה מהר ?

      • malky adler נובמבר 10, 2020 בשעה 9:37 am הגב

        לא. במקפיא יהיה לך קרח. צריך מינימום 6 שעות.
        אם אין לך זמן אל תכיני, תנסי מתכון אחר. חבל שלא יקציף ותתאכזבי.

        • איילת נובמבר 12, 2020 בשעה 2:28 pm הגב

          דווקא בסוף (לפני שראיתי שענית לי)
          הקפאתי לחצי שעה-40 דקות והקצפתי ויצא אחלה…
          ????תודה רבה בכ"א

    5. יפי נובמבר 26, 2020 בשעה 1:04 pm הגב

      וואו נראה מזה טעים אני רוצה להכין אותו לסעודת ליל שבת אבל אני צריכה שהוא יהיה פרווה….
      מה מומלץ לשים במקום חמאה?
      וחשבתי במקום שמנת מתוקה לשים ריץ' זה יצא מוצלח ככה?

      • malky adler נובמבר 29, 2020 בשעה 7:39 am הגב

        בקרמבל אפשר לשים מרגרינה או נטורינה

    6. ציפי ינואר 26, 2021 בשעה 4:08 pm הגב

      נראה מדהים! כמה זמן הכי מוקדם אפשר להכין לפני אירוע?
      איזה גודל כוסיות (נפח במ"ל) מתאים למתכון?

      • malky adler ינואר 27, 2021 בשעה 8:04 am הגב

        אפשר להקפיא בקופסה אטומה גם שבועיים.
        את יכולה להכין בכל כוס.

        • שרי ינואר 14, 2025 בשעה 7:42 pm הגב

          אפשר להקפיא גם אם לא שמתי ג׳לטין ?

          • malky adler ינואר 21, 2025 בשעה 12:42 pm הגב

            כן

    7. הדסה פברואר 23, 2021 בשעה 5:42 pm הגב

      וואו!
      קינוח מדהים…!
      איך זה בגרסת פרווה? מוצלח?
      בטח בחלבי יותר טעים… 🙂
      ובאיזה חלב את ממליצה להשתמש? סויה / שקדים או קוקוס ?
      מעולם לא השתמשתי בתחליפי חלב , מה הכי פחות מורגש בטעם שזה תחליף לחלב?
      תודה

      • malky adler פברואר 24, 2021 בשעה 6:40 am הגב

        המתכון יוצא מעולה בפרווה. אני משתמשת בחלב סויה, אבל כל תחליף חלב שטעים לך יעשה את העבודה.

    8. רחל פברואר 24, 2021 בשעה 7:02 pm הגב

      הי מלכי
      כבר לא פעם ראשונה שאני מכינה את המתכון המעולה הזה!!!
      אבל משום מה הפעם אחרי שקיררתי את הגנאש ללילה ויצא מוצק מאד מהמקרר, אחרי ההקצפה הוא נוזלי ולא יציב
      איך אפשר להציל אותו?
      תודה!!

      • malky adler פברואר 24, 2021 בשעה 7:47 pm הגב

        ייתכן שהקצפת יותר מדי. תנסי להוסיף קצת שמנת קרה.
        אם יש לך במקרה קסנטן אפשר להוסיף 2 גרם.

    9. ברכה מרץ 17, 2021 בשעה 1:35 pm הגב

      היי,
      גם לי יצא הגאנש נוזלי מאד לאחר ההקצפה,
      האם להקציף את השמנת בנפרד ואז לאחד את התערובות? או לתוך הגנאש ולהמשיך להקציף ביחד?

      • malky adler מרץ 17, 2021 בשעה 5:24 pm הגב

        להקציף יחד

    10. הדס מרץ 31, 2021 בשעה 10:54 pm הגב

      יש אפשרות להחליף את הקמח בקראמבל למשו אחר?על מנת שזה יהיה כשר לפסח

      • malky adler אפריל 1, 2021 בשעה 4:56 am הגב

        את יכולה לעשות את הקרמבל מהמתכון הזה של מוס לימון ברוטב תותים

        • הדס אפריל 1, 2021 בשעה 7:14 am הגב

          ולהוסיף לתוכו את השוקולד המריר שמצוין במתכון הזה?

          • malky adler אפריל 1, 2021 בשעה 12:04 pm הגב

            כן

    11. בתאל אפריל 20, 2021 בשעה 7:52 pm הגב

      היי מלכי.
      אני ממש נהנת מהאתר שלך.
      רציתי לשאול אם אפשר להכין את זה ברינג של עוגה? לאיזה גודל זה מתאים?
      ואם כן.כמה גלטין צריך להוסיף?
      תודה רבה

      • malky adler אפריל 21, 2021 בשעה 7:53 am הגב

        שמחה שאת אוהבת. יותר פשוט לקחת מתכונים שכבר מיועדים לעוגה. כמו המתכון הזה

        • בתאל אפריל 22, 2021 בשעה 2:46 pm הגב

          תודה רבה ???

    12. Bareld7 Barel מאי 11, 2021 בשעה 1:40 am הגב

      הייי אפשר להכין את זה לבר ? שזה כמה שעות בחוץ?

      • malky adler מאי 11, 2021 בשעה 6:57 am הגב

        כן

    13. אלישבע אוגוסט 30, 2021 בשעה 9:34 pm הגב

      הי מלכי, המתכון נראה מושלם.
      אם אני מקפיאה, כמה זמן להוציא לפני ההגשה?

      • malky adler ספטמבר 1, 2021 בשעה 3:31 pm הגב

        אפשר להוציא בתחילת הארוחה . העיקר שיהיה מופשר כשאוכלים

    14. חגית מלכה אוגוסט 31, 2021 בשעה 9:42 am הגב

      עם איזה צנטר זילפת את השנטלי?

      • malky adler ספטמבר 1, 2021 בשעה 3:29 pm הגב

        צנתר צרפתי משונן

    15. אביבית אוגוסט 31, 2021 בשעה 10:06 am הגב

      הי יקירה
      אם יש לי אבקת נוגט במקום פרלינה – אפשר להשתמש ? פשוט להוסיף שמן לאבקת הנוגט ? והאם את יודעת מה היחס

      תודה ושנה טובה

      • malky adler ספטמבר 1, 2021 בשעה 3:29 pm הגב

        על 100 גרם אבקה 20 גרם שמן

    16. מיכל ספטמבר 4, 2021 בשעה 6:45 pm הגב

      נראה מושלם
      מה אפשר לשים במקום אבקת שקדים??
      תודה רבה!!

      • malky adler ספטמבר 5, 2021 בשעה 8:33 am הגב

        אפשר עוד קמח או אגוזי לוז טחונים

    17. מירי נובמבר 18, 2021 בשעה 8:23 pm הגב

      יש אפשרות להכין את המוס נוגט בלי חלמונים? או להחליף במשהו אחר?

      • malky adler נובמבר 22, 2021 בשעה 7:50 am הגב

        החלמונים עוברים בישול וזה לא ביצים חיות.

    18. מירי נובמבר 20, 2021 בשעה 9:15 pm הגב

      וואו!!! מתכון ממש מושלם! קיבלתי המווווווווון מחמאות…

    19. נעמי ינואר 18, 2022 בשעה 8:25 pm הגב

      הי
      כמה כוסות יוצא?

      • malky adler ינואר 21, 2022 בשעה 8:17 am הגב

        כתוב

    20. תמר ינואר 26, 2022 בשעה 5:14 pm הגב

      היי
      כמה מ"ל הכוס שהשתמשת?

      • malky adler ינואר 27, 2022 בשעה 9:42 am הגב

        לא מדדתי. נראה לי 60 מ"ל

        • תמר פברואר 2, 2022 בשעה 4:23 pm הגב

          בשביל אחרים שיכינו:
          הכנתי בכוסות שוט של 60 מ"ל והספיק בדיוק ל 20 כוסות

          • תמר פברואר 2, 2022 בשעה 4:24 pm הגב

            שכחתי להוסיף היה אשש!!!!!!

            • malky adler פברואר 3, 2022 בשעה 10:23 am

              איזה כיף שאהבת

          • malky adler פברואר 3, 2022 בשעה 10:23 am הגב

            תודה רבה

          • בר אוקטובר 25, 2022 בשעה 5:59 am הגב

            היי מלכי, נראה מושלם!
            האם אפשר להכין את המוס ולהשאיר במקרר ל-2 לילות ? או שעדיף להקפיא ולהוציא לפני השימוש ?

            • malky adler אוקטובר 27, 2022 בשעה 7:47 am

              אפשר 3-4 ימים במקרר

    21. דינה פברואר 10, 2022 בשעה 6:43 am הגב

      אם אני רוצה לעשות את השנטילי עם שוקולד חלב כמה גרם שוקולד אני אמורה להוסיף?

      • malky adler פברואר 10, 2022 בשעה 7:04 am הגב

        יש כאן מתכון שיכול להתאים

    22. ליאורה מאי 5, 2022 בשעה 8:43 am הגב

      שלום
      אני רוצה להכין את הכוסיות היפות האלה לאירוע. רק רציתי להיות בטוחה- האם אין בעיה להקפיא את הקינוח למרות שהוא מכיל קרם פטיסייר?

      • malky adler מאי 16, 2022 בשעה 6:31 am הגב

        כן

    23. ליאורה מאי 5, 2022 בשעה 7:33 pm הגב

      השארתי תגובה והיא נעלמה….
      רציתי רק לוודא שאפשר להקפיא את הקינוח למרות שזה קרם פטיסייר?

      • malky adler מאי 12, 2022 בשעה 8:04 am הגב

        כן.

      • malky adler מאי 16, 2022 בשעה 6:30 am הגב

        בהחלט אפשרי

    24. חני אוקטובר 3, 2022 בשעה 4:18 pm הגב

      שלום מלכי
      תודה על המתכונים המדהימים!
      אני ממש נהנית מהם!
      התחלתי להכין את הקרם פטיסייר למוס ונתקעתי בלי קורנפלור
      יש תחליף לקורנפלור בפטיסייר?
      תודה רבה!

      • malky adler אוקטובר 3, 2022 בשעה 4:28 pm הגב

        לצערי לא ממש

    25. חני אוקטובר 18, 2022 בשעה 4:40 pm הגב

      הי
      מאד נהנית מהמתכונים שלך!
      אם עושים את השנטילי עם קצפת פרווה
      מה היחס של השוקולד לקצפת?

      • malky adler אוקטובר 18, 2022 בשעה 4:49 pm הגב

        אותו יחס כמו בשמנת חלבית.
        אם משתמשים בגלידן יש לדלל לפי הוראות היצרן

    26. שרית הבשלנית :) ינואר 11, 2023 בשעה 10:30 am הגב

      הייתי אתמול באירוע שהכינו את הקינוח המדהים הזה. וכולן התפעלו ממלכי אדלר האלופה!!!!

      • malky adler ינואר 21, 2023 בשעה 7:40 pm הגב

        תודה רבה. איזה כיף לשמוע

    27. יעל פברואר 15, 2023 בשעה 3:13 pm הגב

      הי מלכים רציתי לומררר תודהה ענקיתת הכנתי ונראה מדהיםםם את אלופהה❤❤😘😘

    28. שירה פברואר 20, 2023 בשעה 11:26 pm הגב

      היי רציתי לדעת אם המחית במוס הכוונה לממרח נוגט?

      • malky adler פברואר 21, 2023 בשעה 7:45 am הגב

        מחית נוגט מורכבת מ50% אגוזי לוז ו50% סוכר. אני לא יודעת מה הכוונה ממרח נוגט, תבדקי ברכיבים

    29. תמר מאי 28, 2023 בשעה 4:02 pm הגב

      הי,
      יצא שלימות,
      לגבי השנטלי היה במקרר לילה שלם ולא יוצא מרקם יציב עדיין נוזלי
      מה הבעיה?
      תודה

      • malky adler מאי 31, 2023 בשעה 10:11 am הגב

        לפעמים קורה , אפשר להוסיף עוד קצת שמנת קרה
        או טיפה קסנטן

    30. אא ספטמבר 14, 2023 בשעה 4:21 pm הגב

      היי מלכי
      הכננתי את המוס ובטעות לא חיכיתי שהתערובת תתקרר לפני שקיפלתי את הקצפת לתוכה
      יש לי דרך להציל את התערובת?

      • malky adler ספטמבר 18, 2023 בשעה 7:30 am הגב

        אני מניחה שהשמנת התפרקה, אין ככ מה לעשות, אוךי לקרר את כל התערובת ולהקציף אחכ

    31. יהודית ספטמבר 19, 2023 בשעה 7:41 am הגב

      מלכי שלום
      האם אפשר להשתמש בקרם פטסייר מוכן (שקונים בחנויות המתמחות)
      ואם כן כמה?

      • malky adler ספטמבר 20, 2023 בשעה 6:44 am הגב

        קרם פטיסייר מוכן זה לא משהו שאני משתמשת בו, תקראי רכיבים, בד"כ זה סוכרים וחומרי טעם וריח. לא ממליצה.

    32. שרה ספטמבר 25, 2023 בשעה 10:39 pm הגב

      היי מלכי,
      הכנתי את המתכון מלאאא פעמים והוא פשוט מושלם!!
      אשמח לדעת אם אני יכולה להחליף במתכון את מחית הפרלינה במחית אחרת?
      במידה וכן איזה מחיות אפשר?

      • malky adler ספטמבר 26, 2023 בשעה 6:57 am הגב

        מחית שומנית אחרת. כמו פרלינה פיסטוק או פרלינה מכל אגוז אחר

    33. אלישבע אוקטובר 10, 2023 בשעה 4:45 pm הגב

      הי
      הכנתי עכשיו את המוס
      לא צריך לקרר אותו לפני ששמיםם עליו את הקרמבל?
      תודה רבה!

      • malky adler אוקטובר 16, 2023 בשעה 11:11 am הגב

        אם הוא יציב והקרמבל לא שוקע זה בסדר. אפשר להקפיא קצת לפני

    34. שרי נובמבר 6, 2023 בשעה 10:07 pm הגב

      הי
      אפשרי לעשות את השנטילי עם שוקולד לבן פרווה?

      • malky adler נובמבר 7, 2023 בשעה 10:35 am הגב

        שוקולד לבן פרווה ושמנת צמחית זה ממש לא טעים, חבל לקלקל

    35. תמימה נובמבר 13, 2023 בשעה 5:27 pm הגב

      אני רוצה לשנע את המוס, לכן קניתי כוסות עם מכסה. האם אכין את השנטילי בכמות קטנה יותר?

      • malky adler נובמבר 14, 2023 בשעה 9:35 am הגב

        לא ממש הכנתי את השאלה. מה קשור השינוע לכמות השנטילי?
        זה תלוי בגודל הכוס ולכמות שאת ממלאה

        • תמימה נובמבר 14, 2023 בשעה 10:10 am הגב

          שיהיה אפשר לסגור את המכסה…

          • malky adler נובמבר 15, 2023 בשעה 1:25 pm הגב

            בשביל שהיחס יהיה נכון תמלאי פחות מוס ופחות שנטילי

    36. שרה דצמבר 31, 2023 בשעה 4:07 pm הגב

      הי הכנתי את המוס יצא מושלם רציתי לשאול אפשר להחליף את החלב במים? פשוט חבל לי לקנות בקבוק שלם ולהשתמש רק במאתיים מ"ל
      דבר שני, במתכון כתוב שבשביל השנטיליצריך 200 גרם שמנת, זה לא צריך 200 מ"ל תודה רבה

      • malky adler ינואר 3, 2024 בשעה 3:59 pm הגב

        את יכולה להקפיא את שאר הבקבוק, לא להחליף במים.
        נכון רשום 200 גרם כי צריך 200 גרם

    37. חני מרץ 11, 2024 בשעה 6:53 pm הגב

      ערב טוב מלכי!
      האתר ששלך מדהים!!!
      רציתי לשאול על המוס פרווה בכוס ובכלל,
      האם אפשרי להקפיא מוסים בצנצנות זכוכית?
      הזכוכית לא נשברת במקפיא?
      רוצה להקפיא לשבוע\שבועיים,
      אשמח לתשובתך בהקדם!

      • malky adler מרץ 13, 2024 בשעה 7:24 am הגב

        אין בעיה להקפיא. לשמור בקופסה אטומה

    38. פיגי יוני 24, 2024 בשעה 11:13 am הגב

      אם אני לא שמה ג'לטין אני יכולה לזלף וישאר הצורה או שחייבים את הג'לטין בשביל הצורה?

      • malky adler יוני 27, 2024 בשעה 5:48 am הגב

        לפעמים ללא הג'לטין לא מקציף יציב, אפשר לנסות להוסיף בהקצפה עוד קצת שמנת קרה וזה עוזר גם ללא ג'לטין

    39. אפרת יוספי יולי 9, 2024 בשעה 7:14 pm הגב

      מה זה מד ליטר?

      • malky adler יולי 15, 2024 בשעה 5:52 am הגב

        כד מידה
        ראי כאן

    40. אודליה יולי 29, 2024 בשעה 2:54 pm הגב

      היי מלכי יקרה!!
      המתכונים שלך מושלמים!!
      כמה זמן ניתן להקפיא את הקינוחי כוסות האלה?
      ואם מקפיאים את הקרמבל הוא נשאר קריספי או שמתרכך במקפיא?

      • malky adler אוגוסט 5, 2024 בשעה 1:04 pm הגב

        אפשר להקפיא מיד אחרי ההכנה וזה ישאר מעולה.
        חודש בקופסה אטומה במקפיא

    41. חני אוקטובר 15, 2024 בשעה 8:11 am הגב

      שלום מלכי תודה רבה על המתכון!
      אני רוצה להכין את המוס אבל יש בעיה שבסוכות אנחנו לא נוהגים לאכול אגוזים, לכן רציתי להשתמש בממרח שוקוחד במקום מחית נוגט האם זה יכול לצאת טוב?

      • malky adler אוקטובר 25, 2024 בשעה 6:29 am הגב

        פחות מתאים במקרה הזה, אפשר להכין פרלינה שקדים

    42. שירה מאי 15, 2025 בשעה 4:58 pm הגב

      תודה על המתכונים
      אחרי לילה במקרר הגנאש נהיה קשה, להקציף ככה או צריך לחמם קצת?

      • malky adler מאי 16, 2025 בשעה 5:27 am הגב

        לא לחמם. להכניס למיקסר
        הוא יתמודד 🙂

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס