סוכריות טופי טעימות וממכרות שאי אפשר להפסיק לנשנש, מזל שהן חלביות אחרת כל רגע לוקחים עוד אחת. . ולא, אי אפשר להמיר לפרווה.
100 סוכריות
כלים נדרשים – מד חום
תבנית סיליקון שקעים
חומרים:
250 גרם (כוס ורבע) סוכר
120 גר'(חצי כוס) מיץ תפוזים
120 גרם (חצי כוס) שמנת מתוקה
60 גרם חמאה
50 גרם (2 כפות) גלוקוז או סירופ תירס
1/4 כפית וניל
מעט מלח (רצוי מלח ים אטלנטי)
אופן ההכנה:
- מבשלים את כל המצרכים כ15 דקות (למי שיש מדחום לטמפרטורה של 122 מעלות)
- יוצקים לתבנית סיליקון שקעים
- משאירים לצינון בטמפרטורת החדר 8 שעות
- מכניסים למקרר ל 4 שעות ומשחררים מהתבנית
- עוטפים בצלופן ומתפנקים
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ya5299h3
הטופי נשאר רך לאחר לילה במקרר. היכן טעיתי?
מדדת עם מדחום?
לא. האם יש עדיין איך לתקן?
לא ניסיתי לחמם שוב. תמיד אפשר לנסות
שלום וברכה!,
אני מעוניינת בסוכריות קרמל ללא טעם של תפוזים, האם ניתן להסיר את התפוזים מבלי לשים תחלופה ומרקם ישאר קשה?
להסיר רכיב מהמתכון משנה אותו לגמרי. ובממתקים היחסים והטמפרטורות מאד חושבים.
תנסי לחפש מתכון שנוסה והוא לטעמך