סוכריות טופי טעימות וממכרות שאי אפשר להפסיק לנשנש, מזל שהן חלביות אחרת כל רגע לוקחים עוד אחת. . ולא, אי אפשר להמיר לפרווה.
100 סוכריות
כלים נדרשים – מד חום
תבנית סיליקון שקעים
חומרים:
250 גרם (כוס ורבע) סוכר
120 גר'(חצי כוס) מיץ תפוזים
120 גרם (חצי כוס) שמנת מתוקה
60 גרם חמאה
50 גרם (2 כפות) גלוקוז או סירופ תירס
1/4 כפית וניל
מעט מלח (רצוי מלח ים אטלנטי)
אופן ההכנה:
- מבשלים את כל המצרכים כ15 דקות (למי שיש מדחום לטמפרטורה של 122 מעלות)
- יוצקים לתבנית סיליקון שקעים
- משאירים לצינון בטמפרטורת החדר 8 שעות
- מכניסים למקרר ל 4 שעות ומשחררים מהתבנית
- עוטפים בצלופן ומתפנקים
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ya5299h3
הטופי נשאר רך לאחר לילה במקרר. היכן טעיתי?
מדדת עם מדחום?
לא. האם יש עדיין איך לתקן?
לא ניסיתי לחמם שוב. תמיד אפשר לנסות