• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מאפינס אוכמניות
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    מאפינס אוכמניות

    מאפינס אוכמניות ב2 דקות עבודה. אפשר אפילו בערבוב ידני. כל כך טעימים והם אפילו פרווה.

     

    8 מאפינס גדולים או 10 קטנים

     

    חומרים:

    55 גרם שמן

    65 גרם מים

    150 גרם סוכר

    1 ביצה

    210 גרם קמח

    10 גרם אבקת אפיה

    130 גרם אוכמניות טריות או קפואות

    קורט מלח

    קרמבל

    100 גרם סוכר

    50 גרם קמח

    1/2 כפית קינמון

    40 גרם שמן קוקוס או שמן

     

     

    אופן ההכנה:

    • שמים במיקסר עם וו גיטרה או בקערה, מים שמן סוכר וביצה ומערבבים.
    • מוסיפים קמח, אבקת אפיה ומלח ומערבבים רק עד לאיחוד
    • מוסיפים אוכמניות ומערבבים קלות.
    • מזלפים לתבנית מאפינס 3/4 גובה מהבלילה.
    • מערבבים במיקסר או ידני את חומרי הקרמבל ומפזרים מעל המאפינס
    • אופים בחום של 200 מעלות 20-25 דקות (תלוי בגודל המאפה) בודקים עם קיסם שיוצא עם פירורים לחים.

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/28r9a5zh
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, קינוחי פרווה תגיות: אוכמניות, פרווה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    7 תגובות

    1. לינוי יוני 22, 2022 בשעה 6:25 pm הגב

      הכנתי את המתכון ויצא ממש מוזר. הבלילה עצמה יצאה כאילו שחסרים נוזלים, אז הוספתי קצת מים. מדדתי הכל עם משקל…והקראמבל אמור להיות פירורים? מה תפקיד השמן בעצם? זה הופך להיות סמיך כזה כמו מרקם של גלידה או טחינה. ככה זה צריך להיות? אני רגילה שקראמבל זה פירורי כזה…תודה לך!

      • malky adler יוני 23, 2022 בשעה 3:32 pm הגב

        לא חסרים נוזלים בבלילה. היא יוצאת משחתית וזה לגמרי בסדר.
        הקרמבל יוצא פירורים.
        ממליצה לך להסתכל בסירטון REEL שהעלתי באינסטגרם שלי

    2. אס יוני 23, 2022 בשעה 8:13 pm הגב

      יצאו מושלמים וטעימים ממש!!!

    3. שרונה יוני 24, 2022 בשעה 6:18 am הגב

      נראה נהדר. מה עוד אפשר לשים במקום אוכמניות?
      שוקולד צ'יפס יצא טוב?
      תודה על מתכונים מושלמים!

      • malky adler יוני 26, 2022 בשעה 6:45 am הגב

        לא ממש. הפרות נותנים עסיסיות ורטיבות

    4. נועה אוגוסט 12, 2022 בשעה 8:27 am הגב

      ניסיתי פעם אחת ויצא מקסים!
      אך מאוד התקשיתי עם המידות – אני אשמח לדעת איך ממירים אותם לכוסות
      תודה!

      • malky adler אוגוסט 16, 2022 בשעה 10:35 am הגב

        ממליצה להשתמש במשקל זה הכי מדוייק ונח.
        אם בכל זאת את רוצה להמיר, יש טבלאות המרה בחיפוש קצר בגוגל

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס