אין יותר נעים בקיץ מגלידה או סורבה מרענן. למי שמחפש משהו קל , מתוק , מרענן ולא עתיר קלוריות מתאים להכין סורבה. ניתן להכין עם כל פרי קפוא.
6 מנות
חומרים:
500 גרם תותים קפואים
100 גרם אבקת סוכר
1 חלבון
אופן ההכנה
- שמים במעבד מזון את כל החומרים וטוחנים עד לקבלת מחית חלקה
- מעבירים למיקסר ומקציפים 2 דקות לקבלת תערובת אוורירית
- מקפיאים למשך לילה (6 שעות)
- חותכים לקוביות ,מעבירים שוב למעבד מזון וטוחנים מעבירים לכוסות ומגישים
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ybmv3ccs
אפשר להכין מראש?
אם אני רוצה להכין לשבת מתי להכין ואיך לשמור עד ההגשה?
תודה רבה
אפשר לשמור במקפיא, אבל זה הופך קצת לקרח וקשה לאכול, עדיף לטחון לפני. תנסי להוציא לכמה דקות מהמקפיא ולעבור עם מזלג . מקווה שיעבוד