• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגיות שוקולד ואגוזים ללא סוכר
    דף הבית / מתכונים / קינוחי פרווה

    עוגיות שוקולד ואגוזים ללא סוכר

    עוגיות שוקולד ואגוזים פאדג'יות וטעימות ללא סוכר, כי גם למי שיש סוכר גבולי צריך פינוק ליד הקפה של הבוקר. אני הכנתי אותן במיוחד לאבא שלי שיתפנק קצת בקורונה.

    העוגיות לא דיאטטיות, מאד טעים לאכול גם ישר מהמקפיא.

     

    25 עוגיות

    חומרים:

    2 ביצים

    70 גרם (חצי כוס) תחליף סוכר – כמו סוכר על בסיס מלטיטול

    200 גרם שוקולד מריר ללא סוכר

    3 כפות שמן

    70 גרם (חצי כוס) קמח

    5 גרם אבקת אפיה

    100 גרם שוקולד מריר ללא סוכר קצוץ

    50 גרם אגוזי מלך קצוצים

     

    אופן ההכנה:

    • ממיסים 200 גרם שוקולד עם שמן
    • מקציפים ביצים עם תחליף סוכר
    • מוסיפים את השוקולד המומס לביצים ומערבבים לאיחוד
    • מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים לאיחוד
    • מקפלים את השוקולד הקצוץ והאגוזים ומערבבים
    • מקררים לפחות שעה להתייצבות
    • יוצרים חצאי כדור בעזרת כף קפיצית או כפית ושמים על נייר אפיה
    • אופים בחום של 180 מעלות 10 דקות
    • מעבירים לרשת לצינון מלא

    עוגיות שוקולד ללא סוכר

    אין בפוסט המלצה לסוכרתיים להכין את העוגיות. כל אחד שישאל את הרופא שלו אם מותר לו לאכול. אני יודעת שקמח ופחמימות גם לא מומלצים לסוכרתיים. ולכן אל תראו במתכון אישור לסוכרתיים לאכול.

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ydc4wthd
    שיתוף
    פורסם ב: עוגיות, קינוחי פרווה תגיות: אגוזי מלך, ללא סוכר, שוקולד ללא סוכר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    עוגיות קפה פקאן

    עוגיות קפה פקאן

    עוגיות דבש

    עוגיות דבש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    11 תגובות

    1. גולי ניקסון דצמבר 29, 2020 בשעה 10:35 am הגב

      מתכונים נהדרים תודה על השיתוף

    2. יוכי דצמבר 29, 2020 בשעה 10:51 am הגב

      הי מלכי, אני מאד נהנית מהמתכונים שלך.
      תוכלי בבקשה לשלוח לי תמונה של התחליף סוכר "כמו סוכר"…
      והיכן ניתן להשיג
      תודה מראש, יוכי 0504112435

      • malky adler דצמבר 29, 2020 בשעה 10:53 am הגב

        אני קניתי אצל צ'וקי בבני ברק. אין כל כך מה לצלם כי הם אורזים לבד. את צריכה לבדוק שזה תחליף על בסיס מלטיטול. יש לו פחות טעמי לוואי

    3. נחמי דצמבר 29, 2020 בשעה 12:05 pm הגב

      אפשר עם סוכר רגיל?

      • malky adler דצמבר 30, 2020 בשעה 6:27 am הגב

        תכיני את העוגיות שוקולד פאדג' ותוסיפי אגוזים

        • נחמי דצמבר 31, 2020 בשעה 6:29 am הגב

          הכנתי כמו שאמרת. יצא ממש טעים!
          תודה רבה

    4. הודיה דצמבר 31, 2020 בשעה 3:26 pm הגב

      היי,
      האם אפשר להחליף את הקמח, לקמח למלא?

      • malky adler ינואר 3, 2021 בשעה 6:18 am הגב

        לא ניביץי עם קמח מלא, אני מניחה שאפשר אבל צריך להפחית בכמות אחרת יצא יבש

    5. AYARZA4721 ינואר 2, 2021 בשעה 2:29 am הגב

      Thank you!!1

    6. ניצה צרפין אפריל 7, 2021 בשעה 10:22 am הגב

      היי צחכי האם אפשר להשתמש בסטיביה ?

      • malky adler אפריל 8, 2021 בשעה 5:17 am הגב

        אין לי ניסיון עם סטיביה, לא בטעם, לא במרקם שיוצא ולא בכמות שצריך

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס