• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת שמרים שוקולד קוקוס

    אצלנו מאד אוהבים עוגות שמרים, הפעם שדרגתי את השמרים בבצק דקורטיבי ובמלית קוקוס

    2 עוגות עגולות בקוטר 22

    חומרים:

    לדפנות הדקורטיביות

    50 גר' חמאה
    1/4 כוס אבקת סוכר
    3 חלבונים
    2 כפות קמח
    1 כף קקאו

    לרולדה

    70 גר' אבקת סוכר (1/2 כוס+כף)
    70 גר' אבקת שקדים (3/4 כוס )
    20 גר' קמח (2 בכפות)
    2 ביצים
    3 חלבונים
    25 גר' סוכר (כף וחצי)
    כף שמן

    לבצק שמרים

    1/2 ק"ג קמח
    כף שמרים יבשים
    2 ביצים
    1 חלמון
    2/3 כוס חלב
    1/3 כוס סוכר
    150 גר' חמאה רכה
    1/2 כף מלח

    למלית קוקוס ושוקולד

    200 גר' קוקוס
    200 מל' חלב
    100 גר' חמאה
    1/2 כוס סוכר
    4 כפות דבש
    100 גר' פטיבר מרוסק לפירורים

    ממרח שוקולד השחר

    סירופ סוכר להברשה:

    1/4 כוס מים
    1/4 כוס סוכר

    אופן ההכנה:

    דפנות דקורטיביות

    • מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה ואבקת סוכר לקרם.
    • מוסיפים בהדרגה את החלבונים
    • מוסיפים קמח וקקאו ומערבבים היטב.
    • מקררים כשעה במקרר
    • מורחים על משטח סיליקון ומקפיאים כ20 דק'

    רולדה

    • מקציפים ביצים אבקת סוכר ואבקת שקדים כ7 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה
    • בנפרד מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב
    • מקפלים את הקצף לתערובת הביצים מוסיפים שמן ומערבבים.
    • מקפלים את הקמח לתערובת שהתקבלה.
    • נותנים לתערובת לעמוד כ5 דקות ויוצקים אותה מעל הבצק הדקורטיבי הקפוא.
    • אופים בחום של 200 מעלות כ10 דק'
    • מצננים, הופכים על נייר אפיה ומקלפים את משטח הסיליקון.
    • חותכים רצועה המתאימה לתבנית ומרפדים את דפנות התבנית בבצק המוכן.

    בצק  שמרים

    • בקערת המיקסר שמים את החלב והביצים והחלמון ומערבבים.
    • מוסיפים קמח מעורב עם שמרים יבשים וסוכר ומתחילים לערבב במהירות נמוכה.
    • מוסיפים את החמאה בהדרגה.
    • לשים עוד 10 דקות ומוסיפים את המלח כ2 דק' לפני סיום הלישה.
    • מעבירים למשטח מקומח ולשים עד לקבלת כדור בצק.
    • שמים בקערה מקומחת ומכסים בשקית ניילון.
    • מכניסים למקרר להתפחת לילה.

    מלית

    • מרתיחים חלב, חמאה, סוכר ודבש מסירים מהאש ומוסיפים קוקוס ופירורי פטיבר.
    • מקררים את המלית.

    סירופ סוכר

    • מבשלים מים וסוכר עד להמסת הסוכר ומצננים

    מכינים את העוגה

    • מחלקים את הבצק ל2 חלקים שווים
    • מרדדים מחצית מהבצק לעלה בעובי 1/2 ס"מ
    • מורחים בשוקולד השחר ומעליו שמים בנדיבות ממלית הקוקוס
    • מגלגלים לרולדה חותכים אותה לאורכה ומגלגלים את 2 הרצועות שנוצרו זו סביב זו.
    • מגלגלים את הקראנץ שנוצר לצורת שבלול ומניחים בתבנית שהכנו עם הבצק הדקורטיבי.
    • מכינים באותו אופן את המחצית השניה של הבצק.
    • מתפיחים כחצי שעה להכפלת נפח.
    • אופים בחום של 180 מעלות כ25 דקות עד שתחתית העוגה אפויה
    • מברישים את העוגה החמה בסירופ שהתקרר מיד עם צאתה מהתנור

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ydhg257r
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות ומאפי שמרים תגיות: קוקוס, שוקולד, שמרים
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    פרחי שמרים שוקולד חלבה

    רוגלך שוקולד

    קראנץ קינמון

    קראנץ קינמון

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס