• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת שוקולד חמה עם ליבת לוטוס
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת שוקולד חמה עם ליבת לוטוס

    עוגת שוקולד חמה, והפעם עם ליבת לוטוס, שילוב מנצח של שוקולד וממרח לוטוס. הקינוח פרווה ומצוין לארוחת שבת. מחממים כמה דקות על הפלטה ואתם מסודרים.

    קינוח קל להכנה. אפשר לשמור במקפיא לא אפוי ולהכניס לכמה דקות לתנור ויש לכם קינוח חם, מפנק וטעים.

     

    12 יחידות

     

    חומרים

    250 גרם שוקולד מריר

    55 גרם (1/3 כוס) שמן

    4 ביצים

    200 גרם אבקת סוכר

    40 גרם (2 כפות) קמח

    2-3 כפות ממרח לוטוס (חלק או קראנץ' לבחירתכם)

     

    אופן ההכנה:

    • ממיסים שוקולד ושמן
    • מקציפים ביצים ואבקת סוכר על לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
    • מוסיפים את השוקולד המומס לתערובת הביצים ומערבבים
    • מוסיפים קמח ומערבבים לאיחוד
    • יוצקים לתבנית מאפינס, מומלץ להיעזר בשק זילוף.
    • שמים את ממרח הלוטוס  בשק זילוף, ומזריקים במרכז כל מאפינס מהממרח.
    • אופים בחום של 190 מעלות (טורבו)  10-12 דקות עד שהשוליים יציבים והמרכז עדיין נוזלי.
    • אני אוהבת להקפיא כחצי שעה לפני האפייה.

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yez6gk6s
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, קינוחי פרווה, קינוחים אישיים, קינוחים לסעודת שבת תגיות: לוטוס, פרווה, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    31 תגובות

    1. רחל אפרת מאי 22, 2021 בשעה 10:12 pm הגב

      תודה רבה על המתכון
      ורציתי לשאול איפה קונים את הנירות החומים האלה?

      • malky adler מאי 24, 2021 בשעה 11:22 am הגב

        אלי אספרס

    2. מ נובמבר 11, 2021 בשעה 7:14 pm הגב

      נוגט גם יתאים?

      • malky adler נובמבר 12, 2021 בשעה 8:25 am הגב

        ברור

    3. מיכל נובמבר 26, 2021 בשעה 11:31 am הגב

      את הנירות החומים האלה צריך לאפות בתוך תבנית שקעים, או שהם יציבים גם בפני עצמם?

      • malky adler נובמבר 26, 2021 בשעה 12:04 pm הגב

        אני שמה בתבנית שקעים. נראה לי שאפשר גם בלי

    4. שרה פברואר 6, 2022 בשעה 5:01 am הגב

      מה העניין שציינת שאת אוהבת להקפיא לפני האפיה?

      למה זה טוב?

      תודה מראש.

      • malky adler פברואר 9, 2022 בשעה 5:00 pm הגב

        כשזה מעט קפוא השוליים נאפים והמרכז נשאר נוזלי יותר

    5. שרה פברואר 18, 2022 בשעה 12:29 am הגב

      האם אפשר להקפיא לאחר האפיה?

      • malky adler פברואר 20, 2022 בשעה 10:21 am הגב

        בהחלט

    6. תהילה פברואר 19, 2022 בשעה 7:26 pm הגב

      איפה אפשר לקנות כאלו ניירות בירושלים?
      תודה רבה ניראה ממש טוב!!

      • malky adler פברואר 20, 2022 בשעה 10:21 am הגב

        אני הזמנתי מאלי אקספרס.

    7. תהילה פברואר 19, 2022 בשעה 7:33 pm הגב

      אשמח גם לדעת מה הגודל של זה

      • malky adler פברואר 20, 2022 בשעה 10:27 am הגב

        המנג'טים קוטר 5 ס"מ

    8. לאה פברואר 19, 2022 בשעה 7:33 pm הגב

      אשמח לדעת מה הגודל של הניירות

      • malky adler פברואר 20, 2022 בשעה 10:27 am הגב

        קוטר 5 ס"מ
        כמו תבנית מאפינס

      • יעלה מאי 9, 2024 בשעה 9:05 pm הגב

        האם יש משהו אחר שניתן לשים במקום הלוטוס?

        • malky adler מאי 12, 2024 בשעה 12:30 pm הגב

          מחית פרלינה

    9. תהילה פברואר 20, 2022 בשעה 7:22 pm הגב

      יש לי לחצן אדים בתנור האם כדאי להוסיף?
      איך זה יוצא מלמעלה פריך?

      • malky adler פברואר 22, 2022 בשעה 7:04 am הגב

        אף פעם לא ניסיתי להוסיף אדים לעוגות. זה בד"כ מצויין ללחם וחלות

    10. טלי מאי 9, 2022 בשעה 5:20 am הגב

      שלום מלכי,
      האם העוגות יהיו טובות גם אחרי חימום קל על פלטה אחרי הקפאה והפשרה ?

      • malky adler מאי 12, 2022 בשעה 7:35 am הגב

        בהחלט

    11. אני פברואר 22, 2023 בשעה 3:18 pm הגב

      למה להקציף הביצים?

      • malky adler פברואר 24, 2023 בשעה 8:19 am הגב

        כדי לקבל מרקם אוורירי ולא דחוס

    12. שני פברואר 16, 2024 בשעה 12:58 pm הגב

      היי מלכי
      האם להקציף את הביצים מופרדות או שלמות?

      • malky adler פברואר 18, 2024 בשעה 12:19 pm הגב

        שלמות
        אם צריך להפריד, אני כותבת

    13. אפרת נובמבר 22, 2024 בשעה 7:27 am הגב

      היי מלכי המהממת,
      תודה רבה על כל המתכונים המדהימים!
      רציתי לשאול האם ניתן להפחית מאבקת הסוכר קצת?
      וכן אם אין לי טורבו בתנור, עדיין ייצא טוב?
      תודה מראש

      • malky adler נובמבר 22, 2024 בשעה 1:19 pm הגב

        את יכולה להוריד 10% מכמות הסוכר אם זה מדי מתוק לך.
        בלי טורבו יתכן שזמן האפייה יהיה טיפה יותר ארוך

        • אפרת נובמבר 23, 2024 בשעה 6:06 pm הגב

          תודה רבה על המענה המהיר
          הכנתי ויצא מושלם מושלם

    14. שילת מאי 2, 2025 בשעה 9:44 am הגב

      היי נראה טוב בול מה שרציתי
      האם אפשר להכין את זה בתוך מאפיניסים קנויים
      אין לי תבנית שקעים
      תודה מראש!!

      • malky adler מאי 2, 2025 בשעה 3:55 pm הגב

        בהחלט

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס